Ами аз имам проблем. В 8 клас когато влязох в училището си видях едно момиче което ми направи голямо впечатление. Определно беше най-секси в класа и не само аз го забелязвах. Но до там. Красиви момичета много. СЛед някои друг месец обаче усетих че започвам да се влюбвам в това момиче, а аз най-малко сам очквал да се влюбя в нея. Тук е момента да спомена, че бях страшно спечен по-начало в тия времена и дори до момента няма кой знае какъв напредък. Да кажем обче че сам си изградил някакъв стил в моента и вече не сам чак толкова спечен. Та до тази година страшно ме глождеше това че я харесвам а не сам и казвал. Всъщност бях и го подметнал преди време ,но точно когато тя си беше намерила приятел. Тази година и го казах също, но пак без успех. И се отказах. То няма смисъл да се измъчвам(до сега са минали 4 години между другото от както я харесах). Та сега чувствам някаква страшна пазнота в себе си. АМА УЖАСНа празнота Имам чувството че любов за мене няма. Какво да направя. Ако ви вълнува подобна тема на един заклет лузър пишете моля !