.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    asddsdsdsda
    Guest

Moderated:Добре ли ще е да й кажа?

abe hora q daite nqkakv savet? zapoznah se s edno momi4e edna godina po malka ot men.. na purva sre6ta dobre li shte e da i kaja 4e me kefi i razni takiva?

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Град
    на плажа =)
    6tom si q pokanil na sre6ta tq sama se e dosetila 4e q haresva6... ama vse pak gledai da ne i se obqsnqva6 v lubov nali... namekni ne6ti4ko kato.. "hah,sladurana..." ili ne6to ot sorta

asddsdsdsda
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    6tom si q pokanil na sre6ta tq sama se e dosetila 4e q haresva6... ama vse pak gledai da ne i se obqsnqva6 v lubov nali... namekni ne6ti4ko kato.. "hah,sladurana..." ili ne6to ot sorta
    em az kato i kazah, tq prie vednaga. kazvala mi e sladur i sqkvi takiva.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    първо виж как ще мине срещата и после на място ще прецениш
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

asddsdsdsda
    Guest
    blagodarq.. a moje li da mi kajete kak da i namekna primerno .. izvinqvam se ama sum golqm looser

Guest
    4e togava za kakvo se pitesnqva6? 6tom i tq ti go e kazvala... svi4ko 6te mine gladko. 6te vidi6

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е кво да и намекваш..ако всичко е минало добре(или поне задоволително ),разберете се пак да се видите.нз дали да я целунеш(по бузата или устата),не сте ми ясни вие младите как процедирате вече
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

mi moje da q fane6 za raka .... ili leko kiss4e ... nz zavisi ot situaciqta
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    е кво да и намекваш..ако всичко е минало добре(или поне задоволително ),разберете се пак да се видите.нз дали да я целунеш(по бузата или устата),не сте ми ясни вие младите как процедирате вече
    минават на секс направо !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    минават на секс направо !
    mhm na sex prava si Ice_Queen
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен Аватара на koalka
    Недей веднага да й казваш какво мислиш и чувстваш.По-добре изчакай и виж тя как се отнася с теб и тогава прецени.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Недей веднага да й казваш какво мислиш и чувстваш.По-добре изчакай и виж тя как се отнася с теб и тогава прецени.
    Съгласна
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Хаха, съгласен съм!

Просто се дръж максимално добре с нея, бъди все близко или плътно за нея. Почувствай го... нещата се изясняват, като се гледате, не като си пишеме тука във форума

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    to4no qsno i kratko

естествено 4 еще е добре..що за въпрос айде действай пи4...УСПЕХ

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    можеш да й кажеш веднъж, че те кефи и за тва си я поканил, но не да прекаляваш. Можеш също да й направиш и някой и друг комплимент.
    няма любов

Голям фен
    Да,но не прекалявай.За първа среща е нормално по 1,2 комплимента,но повече не.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Еми съгласен съм с мненията по-горе. Ако и сваляш прекалено много звезди за една нощ, какво ще остане за следващата??? По-добре по-умерено, от колкото да прибързваш. Тва е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си