- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Добре ли ще е да й кажа?
abe hora q daite nqkakv savet? zapoznah se s edno momi4e edna godina po malka ot men.. na purva sre6ta dobre li shte e da i kaja 4e me kefi i razni takiva?
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
6tom si q pokanil na sre6ta tq sama se e dosetila 4e q haresva6... ama vse pak gledai da ne i se obqsnqva6 v lubov nali... namekni ne6ti4ko kato.. "hah,sladurana..." ili ne6to ot sorta![]()
em az kato i kazah, tq prie vednaga. kazvala mi e sladur i sqkvi takiva.Първоначално написано от Just_say_no
![]()
първо виж как ще мине срещата и после на място ще прецениш![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
blagodarq.. a moje li da mi kajete kak da i namekna primerno .. izvinqvam se ama sum golqm looser![]()
![]()
4e togava za kakvo se pitesnqva6?6tom i tq ti go e kazvala... svi4ko 6te mine gladko. 6te vidi6
![]()
na4i ti se kefi
е кво да и намекваш..ако всичко е минало добре(или поне задоволително),разберете се пак да се видите.нз дали да я целунеш(по бузата или устата),не сте ми ясни вие младите как процедирате вече
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
mi moje da q fane6 za raka .... ili leko kiss4e...
nz zavisi ot situaciqta
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
минават на секс направо !Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
mhm na sex prava si Ice_QueenПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Недей веднага да й казваш какво мислиш и чувстваш.По-добре изчакай и виж тя как се отнася с теб и тогава прецени.![]()
СъгласнаПървоначално написано от koalka
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Хаха, съгласен съм!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Просто се дръж максимално добре с нея, бъди все близко или плътно за нея. Почувствай го... нещата се изясняват, като се гледате, не като си пишеме тука във форума![]()
to4no qsno i kratkoПървоначално написано от koalka
![]()
естествено 4 еще е добре..що за въпрос айде действай пи4...УСПЕХ
можеш да й кажеш веднъж, че те кефи и за тва си я поканил, но не да прекаляваш. Можеш също да й направиш и някой и друг комплимент.
няма любов
Да,но не прекалявай.За първа среща е нормално по 1,2 комплимента,но повече не.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Еми съгласен съм с мненията по-горе. Ако и сваляш прекалено много звезди за една нощ, какво ще остане за следващата??? По-добре по-умерено, от колкото да прибързваш. Тва е!