- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Яко пънк!
За това си говорим. Който се интересува да заповяда на адреса на юзъра ми![]()
www.PunksNOTDeaD-BG.tk
или...
Адреса без домейн:
http://PunksNOTDeaD.bghacking.net
Елате, не се притеснявайте![]()
якоо0о0 :>
Първоначално написано от Shadow_Walker
Ме 2. Принципно, пънк почти не слушам, иначе за сайта си се постарал. Браво!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Вярно е, сайтчето и форума са готиниПървоначално написано от ErinEverly
![]()
хъхъ..
Благодаря на всички за високата уценка на форума ми. В интерес на истината не учаквах такава реакция.![]()
Идея си нямам кой си, но имаш 10245 мнения във форум като този и говориш за падение? Аз толкова през целият си живот не съм изписал във форуми...Първоначално написано от exploitedteen
...и всепак, защо да лишавам хората от възможността да се позабавляват в един необичаен форум с нестандартна тематика!?!![]()
Пич ти на колко си годинки? Опитвам се да следя мисълта ти, но я намирам за безсмислена. Мисля, че и целта на тази тема не разбра. PunksNOTDeaD форум, не е някаква организация на праведните пънкове.Първоначално написано от exploitedteen
Всеки който слуша пънк е добре дошъл, независимо дали е метъл, рапер, лихвар, водопроводчик, аграр, турчин или пък силов трибоец.
Не случайно го наричам "форумът на народа", защото е на всички които се чувстват съпричастни към тематиката в него.
![]()
В какво ме убеждаваш не мога да разбера? Че не ми е хубав форума ли? Не ми пука! Хората в него не разбират от музика? Не ми пука! Аз съм пънкар/метъл/хипар/ахмак? Не ми пука! Единственото за което ми пука е за хората на които съм го посветил и се забавляват заедно с мене пишейки в него.
Споменавайки падение в първата си критика, не виждам по-голямо олицетворение на тази дума от това ти да плюеш моят форум. Стига толкова лицемерие! На последният концерт долкото помня бяхме от един отбор. Ако ти си сменил отбора или кажи или просто замълчи и недей се бърка повече в моите работи, както аз не се бъркам в твоите.
Той Долс
умрете от кале пънкарчета гнусни!!!
пънкарски форум- ХА ХА ХА
Musical revolution spreading through the land
Big city white boys, ready to make a stand
Angry, tattooed, and scarred,
We're really a nasty bunch
пънко нема умре,докато ти може да умреш в каналаПървоначално написано от musical terrorist
![]()
В колекцийката ли отива?Първоначално написано от exploitedteen
ако имаше нещо общо с пънка тоя форум нямаше да е зле![]()
алелуя.
да ти кажа не намирам форума за много забавен...през един ден се пише някой друг пост в тема "пънк" и тва е...който каже че Manowar НЕ са педали ще изде бан сигурно...или пък ако няма задраскана свастика за подпис...тъй де...вече казах че от целия форум ми харесват само емотиконките...и някоя друга игричка
![]()
^![]()
къв е тоя балък, беПървоначално написано от ShannonLarkin
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Некъф Годсмак фен ще да е![]()
Или по-скоро на барабаниста имПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами