- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Има едно момиче,което харесвам.Казах и го,но тя ми съобщи,че била наранена от предишните си връзки.Колкото ида и го повтарям тя не вярва,че не съм като тях.Познаваме се горе-долу от 5 години.Тъй като съм малко шегаджия,тя си мисли,че се шегувам с нея(с такова впечатление останах).Още нещо-съобщи,че ме вижда като много добър приятел.Не знам това плюс ли е или минус.Аз съм на 14,тя също.Моля помогнете.
На едно моми4е колкото и да й повтаря666 не666то, няма да повярва(особено 666том е била наранявана). Просто й докажи. А това, 4е те възприема като приятел... не мисля, 4е е в твой +
.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
да предположим, че те пробва като казва така(това за добрия приятел),дали ще се откажеш.. ако си сигурен в чувстава си, трябва малко и да прилoжиш театър.. например да я поздравяваш с тъжен поглед ивсе едно не смееш нищо да и кажеш все едно..(например)
м/у другото 14 е една леко казана несериозна възраст и може би и за това се получава така..
da 6tom e bila naranqvana i trqbva vreme i dokazatelstva,ne dumi.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
След като е била наранявана много пъти от бившите си връзки .. Наистина и трябва време .. Тя е загубила вяра изобщо в мъжките думи .. ако наистина я харесваш - докажи .. Любовта не се казва а се доказва както всички знаемУспех !
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
i az taka mislqПървоначално написано от honda^
![]()
Съгласен с колежкатаПървоначално написано от vivian
![]()
За това дали е + или - че те въпзприема като приятел ... може би и + и -. От една страна е добре, че ще се навърта на близко около тебе, ще си споделяте и т.н. , но от друга страна е минус, защото може тва да и е достатъчно и да не иска повече.
mnenieto e moe ama neshto pc-to se bagna sorryПървоначално написано от Анонимко
Да не може да се каже с точност дали е + или - както каза BaYo.Първоначално написано от BAYO
Момичето е загубило доверието си към момчетата и не вярва на думите им опитаи да докажеш чуствата си пред нея и ако тя те харесва може да се получи нещо м/у вас! успех![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Podkrepqm ostanalite che sa nujni deistviq , a ne prosto i samo dumi...
АааПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
Недей така
.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
БАХАХАХАХАХ ! Абе вие нормални ли сте бе аххаОня влюбения е на 14 момичето също на 14 колко толко може да са я наранявали бе
![]()
хахаха ще пукна от смях
към автора :
купи й зайче
Покажи и че не си като останалите момчета и си готов да си до нея и да я подкрепяш без да искаш нищо в замяна!Ако си готов да чакаш ще изчакаш докато тя се убеди в правотата на думите ти!!!
Е какво да направя,разбрах,че трябва да действам,но как по точно?
Тя няма чувства, приема те като приятел.Нормално е след като са те наранявали да не иска сериозна връзка и искаш малко да си починеш.За сега не мисля, че има смисъл да правиш нещо.
ooххх ами трудно ще стане работата защото тя ве4е си е дала мнение за мом4етата 4е са подли и примитивни същества....и не им вярва ве4е нормално щом е наранявана....най добрия слу4ай вместо да й говориш докажи й 4е си разли4ен...и не ме питай как мисля 4е ти знаеш най добре...