.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Vliubena sam do u6i ... HELP!

Ami ... az sam na 14 i mn haresvam edno mom4e to moq klas. Edna ot nai-dobrite mi fr sa6to mn go haresva(i tq e ot na6iq klas). Ama mai neq pove4e q haresva ot men . Nikoi ot moite priqteli ne znae za nego. Nie dori s nqkolko 4oveka se opitvame da gi svatosvame a az se pravq 4e ne se int ot nego ... a ne e taka ... mn sam vLiubeNA . Daite savet.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    somewhere over the rainbow...
    покажи му какво чувства6 към него

ne moga 6te mi se izsmee ... a i priqtelkata mi 6te mi se razsardi ... a az sam luda po nego ...

hvani go nqkade i go naceluvai pak kakvoto e takova da ne ti puka ako priqtelkata ti ti se razsardi tegli i edna i na neq
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

ama toi ... offf nz ne me vazpriema taka ... daje ponqkoga si pravi mn grubi ebavki s men a az go haresvam ....

Guest
    сподели чувствата си към него с приятелката ти
    и му покажи че го харесваш

666том казва666, 4е не се инт. от теб, за666то 666те се занимава666 изоб666то???
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

neznam pitam ...

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами няма как да знаем дали той те хареесва!Или кажи на приятелката си или си харесай някое друго момче!Така или иначе ще има още много!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

ok 10x

Град
    там някъде
    iskam da ti kaja 4e "No_LiMiTe^f" e mn prava az to4no v momenta sum v podobno polojenie i e normalno da haresvate edno i su6to mom4e no v slu4aq izborut e negov a ako priqtelkata ti se razsurdi za tova 4e izpitva6 nqkakvi 4uvstva kum nego i si mu gi priznala zna4i ne ti e nikva priqtelka a e egoisti4no 4ove4e koeto si tursi kompaniq za tova 1vo - POGOVORI s neq i preceni dali si zaslujava za6toto qvno ne iska6 da se karate i 2ro- ako re6i6 da si probva6 kusmeta mu priznai (ne e zaduljitelno da go izvika6 nasame i da mu se 4ervi6 obqsnqvaiki se v lubov ami moje i ei taka da mu go podhvurli6-mn po leko e) a ako ne iska6 ili ne ti otvurne nikoi ne moje da ti pomogne takuv e jivota i kolkoto i banalno da zvu4i pak 6te povtorq 4e ne e posledniq 4ovek ot mujki pol i mn skoro 6te ste "vlubena" v drug mila (ti sama 6te razbere6)

Ти си само на 14 през тази възраст не знаеш още какво точно искаш.
    Ако искаш да си решиш проблема по-бързо говори с момчето и не се самоизмъчвай. Мисля че ако знаеш кво ще става ше ти е по спокойно отколкото да играеш няква роля. Предполагам че ти е мн. трудно да се праи6 на безразлична. Действай а не чакай ЖИВОТА НЕ ЧАКА !!! успех
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи.

Re: Vliubena sam do u6i ... HELP!

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ami ... az sam na 14 i mn haresvam edno mom4e to moq klas. Edna ot nai-dobrite mi fr sa6to mn go haresva(i tq e ot na6iq klas). Ama mai neq pove4e q haresva ot men . Nikoi ot moite priqteli ne znae za nego. Nie dori s nqkolko 4oveka se opitvame da gi svatosvame a az se pravq 4e ne se int ot nego ... a ne e taka ... mn sam vLiubeNA . Daite savet.
    Ти го харесваш, той си прави груби ебавки с тебе. Тва не е приемливо държание от негова страна. По-скоро го остави да реши сам за себе си какво иска, защото го има и тоя момент, да не знае какво иска, какво прави. Мисля, че и да си с него, пак няма да си щастлива, а само ще се залъгваш, че си. Все пак последното решение си е твое, а и знай, че всяко последно решение, е предпоследно. Успех малката

Мега фен Аватара на koalka
    Казваш, че го харесваш, а после, че си много влюбена.Не знаеш явно какво изпитваш, определено не е любов, защото щеше да бъдеш убедена.Ами...какво да ти кажа, доста заплетена ситуация.По-добре не се забърквай и стой настрана.Ако тръгнеш с него, трябва да се изпокараш с приятелката си, което ако още мисли по детски може и да стане.Освен това не ми се вярва да прецени трезво нещата, само на 14 е.

Priznai mu 4uvstvata si! Puk da stava kakvoto 6te!6te izbere edna ot dvete i ti 6te se prebere6 v ku6ti sled PRIZNANIETO ili 6tastliva ili ogor4ena!!!Ponqkoga si struva da opita6!Deistvai!!!Puk priqtelkata ti 6te te razbere predpolagam kakto ti razbira6 neq v momenta no ot uvajenie ne i kazva6 istinata!USPEH
    Luja e,ne 4uva6 li spri se!Luja e, po4akai vurni se!Luja e,surceto mi stene!Luja e,4e moga bez TEBE!

Голям фен
    Бла-бла-бла..влюбена на 14 години? Утре ще си забравила за него вече.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си