- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Друго място...
Първо се извинявам, че пъскам тък темата, но просто не знам за кой раздел е...
Периода, в който съм е супер неприятен, а от доста време е така... Просто искам нещо незабравимо...до усетя, че живея искам друго място с други хора...да избягам ми се иска...но няма как отивам някаде "залъгвам се" и после пак всичко от начало ... едно и също и пак и пак...Ако можете да се поставите на мое място какво бихте направили...нима една екскурзия ще ми помогне, няма ли просто да замаже нещата...Искам просто да съм другаде, а не мога да измисля нищо, за да променя сегашните обстоятелства...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Скочи с бънджи и потърси нови хора, с които да общуваш, които да са коренно различни от сегашните.
излизаи с нови хора потърси стари френдс някаква ексурзиика ....
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Опитвала съм, но обстоятелствата не го позволяват.
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
То и аз съм в същия период и като гледам май няма спасение![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Отиди на жп гарата, избери си един град, към който да тръгнеш, купи си билет и хоп на влака.![]()
Да, но това не променя нещата...ходя на екскурзий(не, че има много гести) направила съм си пиърсинг вече, но няма как да запълня тази празнина, която чувствам просто съм изморена от това еднообразие...живота ми е изгубил всякакъв смисъл. И от толкоз много време решение не намирам...
Море или планина. Ама да е скалисто и зрелищно. Отпуска супер яко!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly