- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Сигнално Жълто"
Ооо,ами аз не лъскам!На мен има кой да ми лъска,докато вие ще злобеете и ще размахвате кафевия, крив маникюр![]()
Denislavcho, pokaza si i tyk prostotiqta u selaniqta, moze da si zamal4ish ve4e![]()
моята баба ако ти лъсне, без слабини ще останеш,анимацийка такавас
Да, твоята![]()
агу агу агу
дишайййй
ооо,аама аз не съм злобен!Вие сте злобни бе, мизерници мухлясали..
ГНАС ДОЛНА!![]()
Холла тапако , сайта на предаването е глог , боже опази мн голяма работа , ти си автора ламер за колко 40 минути го направи?
Зайо тихо там албена е мн секси много направо кат я видя с дупките между зъбите гласът на пръч и дрехите от 150 лева избрани с стил .. ( хмм без стил) ми се драфа.
Дениз , ако има някъф проблем , че мн се отвараш ела ми се прави на живо. Телефон: 0899266966
Драгалевци.
пс1. Аре оставям те на мира да си жулиш на албена вулева.
както беше в една песен: "Хигиена нулева , да не си бил с албена вулева?"
пс2. Но Ъпсурт завиждата на албена за секси гласът на пръч и дупките между зъбите да знаеш.
пс3. От тук сички си сцепваме задниците да завиждаме на албена вулева и тфоя дир голг. Много завиждаме боже опази...
пс4. Не мисля да пиша вече в тази тема , така че не си прави труда да ми отговаряш.
пс5. Ако имаш комплекси за избиване имаш ми номера и местонахождението.![]()
![]()
![]()
Имам теза.
Теоритично погледнато от ляво на дясно си ми се изглежда , че може би , но не е сигурно , това може да е Албена Вулева под прикритие.
Дениз вулева да ми лапаш трашаците
ванката е прав!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужастно предаване и ужастна водещааа.....ВЕНЕТА Е НОМЕР 1!
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Не го харесвам това предаване и никога не съм го харесвала.Както и Албена.Изглежда голяма злобарка и въпреки че понякога е права в коментарите си в повечето случаи са злобни и неверни.Гледала съм как обижа разни хора заради някакъв техен дефект..ами аз бих и казала да се погледне в огледалото добре преди да говори за др-те![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Гледам го най-вече заради материалите и простотиите на участващите в тях...иначе мисля че малко попрекаляват с оплюванията!!!![]()
What goes around, comes around...
Човечето от Драгалевци ,какви комплекси избива,та чак си сочи квартала?!?! Пикльо,Драгалевци отдавна не е престижен квартал на столицата ,не се излагай! А и какво общо има това ,къде живееш с това ,че ще ти надраскаме телефона из всички клозети по страната? Гей,смотан!
Предаването е забавно... но става вече малко банално..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ооо,ама тоя ли бил ванката бе?Тая сган ли бе?Ама той ми писа и послания към снимката ми в сайта....
Явно човечето завижда,ами нека, то така ти ще се тровиш с успокоителни и валериани,ама пий да не пукнеш,че погребенията са скъпи, да не товариш роднините си с излишни разходи,те и без това за нищо не те вземат, може и са разфасовки на дребно да те продадат...
Относно, не е Албена Вулева, спокойно, тя не се прикрива под чужди именца!
абе кретен...ти не разбра ли че НЯМА кой да завижда на онуй?!
аХхау.. мале откога не съм гледала туй чудоо напрао десетилетия се минаха.. аве супер забавно ми е .. толкова извратено някои ги оплюват чепък да не говорим за мулти превзетия глас с който говори Албена..
ах тряяше да я вкарат във випа и заедно с Венета щяха да ги разпльокат всичките
![]()
![]()
Мен пък мноо ме кефи
оффф не разбра ли че от таа Албена не стаа нищо..пффф...ша върна бляяякк
не понасям на хората да се бъркаш в личния живот.
всеки има проблеми-даже и известните
и не разбирам какво и прави удоволствие на тая
нещастна,комплексирана,зло бна,мразена,мразеща
женица да си вре носа където не и е работа![]()
![]()
![]()
трбва публично да се линчува![]()
you should kill yourself >=D
ще го вре където си иска бе, селячке!