- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли пратили цветя на любимата по куриер
би ли ви харесало(момичета),бихте ли се изненадали дане е много изтърканоккаво мислите?
Мен са ме изненадвали по този начин и ми беше много приятно. Предполагам, че и на твойта приятелка ще и стане много приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз лично не харесвам този вариант,предпочитам да ми ги подарят лично мн повече ще се зарадвам когато видя начина по които ще ми ги подари.Поне според мен е така.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ами аз също смятам че бих се зарадвала да ми ги подарят лично много повече,отколкото по куриер.
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
na men mnogo bi mi haresalo da mi gi podarqt po takyv na4in(kato po filmite)ili dokato sym na rabota ili nqkyde drugade.na edin moi priqtel,dokato toi be6e na lekcii v universiteta i ima6e rojden den na tozi den,priqtelkata mu prati tam kurier s cvetq za nego i toi gi pulo4il pred vsi4ki.be6e super iznenada za nego i bezkraino se zaradva. iskam i az takaaa!
И лично, и по куриер.. все е добре и ще се трогна.
И на мен ми допада идеята.. Тези малки романтични и мили жестове са страхотни и трябва по-често да ги правим,да показваме на половинките си,че ги обичамеЕдно допълнение от мен.. Ако цветята са рози можеш да бутнеш между тях и една изкуствена и да напишеш на картичката "Ще те обичам докато увяхне и последната роза!!!"
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Днеска си мислех да пусна такава тема, щом мн. искам да изпратя цветя на моята приятелка, ма тъй като не съм в БГ, да ми препоръчате някой онлайн сайт или нещо от сорта, за да мога да и изпратя. 10х предварителноИ за да не се получава оффтопик, можете и на ЛС,10х.
Иначе мисля, че отговорих на въпроса по темата![]()
аз не сам мом4е но като 4лен на женската система ще кажа 4е ако ми направят такъв жест ще си умра от кеф!!! :P
пра6тах цветя на 14 февруари дадох 48 лв за 7 4ервени рози абсолютна загуба на ПАРИ тя изоб6то не оцени жеста
Еми кфо да ти кажа, не майната им на парите, а МАЙНАТА И на нея... НЕ си нацелил брато, за тва така говориш. Споко, ш'те се оправят нещата...НЕ всички са такива кучкиПървоначално написано от vvs_go
![]()