- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- cigari cigari ...
Po kolko cigari na den pushite?
VsiChKo ZaPoChva,Za Da SvuRshi i Da OsTavi SpoMeNa,Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VurNe!!!
Ами адски мн зависи ...по принцп по половин кутия някъде заминава...ако ще излизам някъде вечерта заминава повече от една![]()
между половин и една кутия на ден![]()
az po princip si q razdelqm s dve fr))
![]()
VsiChKo ZaPoChva,Za Da SvuRshi i Da OsTavi SpoMeNa,Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VurNe!!!
Пуша АДСКИ много![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
емм де да знам по много сигурно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Зависи много.Примерно ако имам кутия заминава за 2-3 дена максимум.Ако съм на даскало с 1 кутия доста време издържам, но ако е ваканция ...Иначе, ако не съм с кутия си купувам на дребно и горе долу по 5-6 цигари на ден.Ама много е относително.Ако вечерта съм на дискотека или нещо от сорта понякога и 1 кутия не стига![]()
Ми една кутия понякога кутия и половина зависи .....![]()
emi to i az si popu6vam ot vreme na vreme no ne 4ak tolkova prez sedmicata moga da kaja 4e kutiq mi e MNOGO no petyk sybota i nedelq na den po 1 kutiq![]()
LuDa_Na_LiNiQ
zavisi moje 1 kutiq da mi e malko moje da mi e mn za den
десетина..опитвам се да ги спирам...май успешно!![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от kaka_lara
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Edna kutiq za dva dni obiknovenno.