- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момичета, с какво си махате мустаците?
s kakvo si mahate mustacite.. az gi maham s kola maska ama nehsto oshte na 2--3 den i po4vat pak da rastat i mn gadnoi trqq da gi maham pone 2 pati v meseca pak i plius tva ne moje kato sa malki mi trqq da gi 4akam da porasnat malko po golemi kosmite za da moje kola maskata da gi hvane.. ta vie s kakvo si mahate mustacite momi4eta..? ako e s nqkakva dr kola maska kadeto po bavno rastat kosmite ili nz.. kajete i imeto .. 10x predvaritelno..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
нямам мустаци,не ми се е налагола да махам такива..
сори немога да ти хелп,но има вече такива теми поразтърси се
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
За съмобрасначка чувал/а ли си?![]()
Дам,за кола маската трябва да се чака да порастнат...ами аз с пинсетка си ги махам всяка седмица
ПъСъ :Тези,които не могат да дадат компетентно мнение,мисля че е по-добре да си мълчат!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ТИ НЕНОРМАЛЕН/НА ЛИ СИПървоначално написано от а
![]()
какви са тия тъпи мнения които даваш немога да те разбера.пффф вземи се гръмни
![]()
![]()
![]()
а с пинсетка после почват ли да растат по-бързоПървоначално написано от Lorraine
![]()
За та цел си има спец лентички![]()
nqmmam mustaci i da 4ukna da durvo.. a ina4e bratov4dka mi si gi izrusqva![]()
Нямам мустаци![]()
![]()
Робинята на Quench
emi az si gi maxam s pinsetka.vseki den maxam po edin-dva.svikva se![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
еми аз мойте ги изрусявам защото от кола маската ми излизат ситни пъпчици а от пинсетата много ми се подува след тва![]()
az hodq na kola i ne mi rast1t tolkova b1rzo ama ti kakva kola izpolzva6 moita e edna zelena to na kozmetik hodq de.ama ina4e moje i s lenti4ki da gi maha6 i sama da si sledi6 ama mn se k1sat s teq lenti4ki i rast1t po na g1sto![]()
![]()
Лудите движат света.
Да ва светна в една далавера-за тая цел си има ТОЧНО ЛЕНТИЧКИ ЗА ЛИЦЕ на veet или на taky. Aз лично ги махан на 2 седмици 1 път. Струват около левче
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Az nqmam mustak a muhche.no me drazni-ne e li to chistichko ne mi govori.Maham si go s epilator,kato predvaritelno si go po4istvam s kislorodna voda i nqmam nikakvi problemi.Leko za4ervqvane koeto ot6umqva za polovin chas :P.Inache sum si go mahala i s kola maska,ama ne mi se lepka.S epilator nai-chista rabota :P
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Може випроса ми да е глупав, ноо как се използват тези лентички?Първоначално написано от barbie_†
Преди малко си купих, но на тях не пише![]()
Ми да и аз позлвам лентичките на Veet и съм доволна,ми слагаш лентичката лепваш плтно полсе дърпаш рязко и се избърсваш с едни мазни кършички,те са вътре в кутийката \/
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Ползват се като кола маска само дет си ги лепкаш на мустака...и после дам има мазникърпички, които получавам по благоволение на продаваче, е ако си си купил само 1 лентичка депоне при мене така се получава.Ама те тея кърпички и бе зтва са толкоз мазни, че можеш на няколко пъти да ги ползваш в смисъл да я разделяш на няколко парченце, да не земете по няколко пъти се бършите с едно и също!
![]()
П.С: Темата не е имате ли мустаци, а с кво ги махате ....за тва немисля че е нужно те дет няма кво да кажат да пишат, не е мястото да се хвалите с безкосмието си
Аз ти предлагам да си ги махаш с пинсетка или с лентички /Таки или Виит/![]()
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
Първоначално написано от SINDEL
![]()
Ами аз като си ги махна и около 2 седмици нямям косъмчета
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
ma ti seriozno li?mi super 6a e togava.ama za pinsetka govori6 nali