- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- счупих и носа :(
търсела си го е![]()
![]()
няма любов
Що не й прасна Pedigree или Sweet Chin Music XaAxAxAxaXaXAyxayxYAxyaYXayayAYXyaYx \/ \
/ \
/ \
/
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Тъпо е така, ако не беше реагирала е по-добре. Да не реагираш не значи, че си глупав, слабохарактерен и плашлив. Така си хабиш само нервите като си я ударила.
е казах че МОЖЕ а не задължително представи си например че баща и е съдия мислиш ли че на момичето пуснало темата така левсно ще му се разминеПървоначално написано от cherinka
Първоначално написано от o.c.
xaxaxa da be.i tq moje da sadi tqh,poneje i e nakarnila dostoinstvoto kato i e kazala uli4nica i i e naru6ila li4noto prostranstvo kato q e hvanala za kosata...koi 6te se zanimava,horata pari nqmat da prejivqvat s gluposti 6et se zanimavat.
=D> bravo za s4upeniq nos.da si tarpi posledstviqta kato se pravi na mn smela.predizvikala te e....
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от FiRe_LaDy
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
idealno...mn hubu si napravilaa...6to ne i iztrygna i ezika..
Spored men,mnogo dobre si postupila!To takiva pikli tva si tursqt!Spored men go e revnuvala ot teb i za tva e zapo4nala da te obijda kakto kaza narekla te e "uli4nica"!Znam go ot li4en opit!Uj hodi s biv6iq ti?a ot teb se interesuva,ne za drugo a poneje ti tursi defekti,revnuva,i se opitva da dokaje 4e e po-dobra!No vmesto da nameri v teb gre6ka namira v samata neq!i az se sbluskah s edna takava natrapnica i hode6e s biv6iq ne za6toto go haresva, a za da ni razdeli!E uspq razdeli ni,no nikoga ne po stigna celta si da e po dobra ot men!Taka 4e ne se vprqgai!Nito 6te te sudqt nito puk horata si mislqt ne6to lo6o za teb!Na vseki bi moglo da se slu4i!Taka 4e vurvi napred s gordo vdignata glava i s takiva SMOTLI,ne se zanimavai!:P
![]()
![]()
Luja e,ne 4uva6 li spri se!Luja e, po4akai vurni se!Luja e,surceto mi stene!Luja e,4e moga bez TEBE!
Детски глупости..само като си представя,че вие двете сте бъдещи "дами".![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
И те ни постъпила много правилно, но определено не е трябвало така да ти се нахвърля, ако тя е говорила за теб.Въобще не съжалявай за това, което си направила-тя си е виновна.Може би малко по-слабо да я удариш.![]()
![]()
![]()
Аз на твое място бих я гримирала естествено...за носа =D> =D> =D> !Но да ти кажа ... без бой можеше пак да я нараниш с думи ... !Пък и щом си и скочила на бой се излагаш малко и ти защото показваш,че мението и ти е повлияло,а не трябваше да и показваш,че ти пука !!!!Трябваше да и се смееш нагло в лицето
![]()
ах, колко просташко
възмутен съм и те порицавам публично![]()
Браво..и аз бих налагала няква там п*тка,ако тръгне да ме хваща за косата..особенно ако е тръгнала да ми държи сметка за неща които не са вярни!Аз съм си бойна..и ако се случи..няма да се мине само със счупен нос..пфф..споко,тя 1ва те е нападнала а ти си се защитавала.
Ако все пак ти е гузно,може да си превържеш ръката все едно те е ударила там.
2 т. от правилника. Бан на профил
ХСХАха само да не те осъди..
Една фр беше трошила носа на 1 момиче,
което после я осъди .
Сега е с условна![]()
Според мен не си и счупила носа,а най-много само да си и го разкървавила.От това някой път следват преувеличения.А за да и счупиш носа трябва бая яко да си я изтряскала по носа и то със злоба,защото носа не се чупи току така.
.....Ако сега не я виждаш около една седмица,а после я видиш с лепенка на носа,значи наистина си и го счупила
Just_say_no
Малко и е било ако питаш мене!