.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Кой от двата продукта против акне е по-добър?!

Наскоро ми свърши лосиончето против пъпки, а моята кожа лесно свиква с препаратите и те престават да и действат, затова сега е време да сменя лосиона
    Рових се из форума, четох теми и.. сега се колебая между два продукта :P
    Единият е "3-step" на "clinigue", а другият Skinoren...
    Кажете кой е по-добър..?! И на какви цени са?
    Мерси предварително
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    nqmam si na predsva koi kakvo pedstavlava no bih te posavetval ako iska i i mash finansovata vuzmojnost si kopi i dvat ai gi menkai ednata sedmc atoz drugata onzi.tova pone az namiram za reshenie shtom kojatat ti privikv abuzo sus tam mazilata

Ami ima edno derma clean. To e mn dobro. Po4istva6t gel s edna spec pudra i edno kato korektor i krem. Alo ima6 finansovata vazmojnost si go kupi. Stuva okoli 50 lv celiq komplekt. Na mene mn mi pomaga.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    Ами Скинорена доста го хвалят по списания и т.н.,ама..нямам идея обаче за цената.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Варна
    Ако имаш проблем с много пъпки си купи Zineryth има и антибиотик
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Голям фен
    Град
    sofia
    Доволна съм от Скинорена, цената му е някъде около 16лв. беше ми предписан от кожен лекар, в комбинация от едно лосионче. Зависи си от кожата на лицето, вида на акнето, различните продукти, влияят по различен начин на различните хора

Фен
    Град
    под масата ;)
    и аз съм доста доволна от скинорен, определено има ефект. ползвала съм 1 тубичка само, след това минах на зинерит и се изчистих напълно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си