- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ! :(
Хмм откъде да започна.. амии в момента съм 9 клас и в моя клас има едно момче, в което съм адски влюбена.. Та това момче миналата година все се чудеше как да ме заговори ии пускаше някви леки бъзици, които по едно време доста ме дразнеха. А тази година нещо ми прещрака ии в началото на годината ми беше мн симпатичен. Но тези симпатии ставаха все по-силни и аз споделих на 2 приятелки от класа. Едната ходи с едно друго момче от класа ии двете решихме да излезем четиримата на кафе (аз, моята приятелка, приятелят и и момчето което харесвам) И така излезнахме на кафе 4мата иии тя все намекваше че го харесвам и тои се усети ест.. ии бъзици а у и се целунахме с това момче (леле този момент никога няма да го забравя) След това излезнахме още веднъж на кафе 4мата ии пак се целунахме и като се разделяхме пак се целунахме за чао И аз си помислих че имам шанс с това момче. Такаа ии някъде около Коледа бяхме на купон в един приятел от класа. И моят „любим” започна да ме закача и някви леки зарибявки.. и след това се озовахме само 2мата в една стая ии се целуваме някви.. и тои поиска свирка… и аз понеже си помислих че това ще е в мои плюс.. и му направих. И след това цяяял месец не си бяхме казали нито една думи4ка добре че започнахме пак да си пишем в скайп ии да излизаме с още 2-3ма общи приятели. На следващия купон пак бяхме 2мата (само целувки този път) и аз пак си помислих че може да тръгнем, но.. не. И сега вече нямам никакви надежди да стане нещо между нас защото от 2-3 месеца той доста често започна да пуши трева и всичко му е мн безразлично. Преди няколко дни ми каза че вече ще пуши по-рядко и сега иска да си намери приятелка щото ми било мн тъпо.. нз кво точо имаше предвид.. ама няма да ми се отвори парашута.. А а някой ми беще казал че не искал да тръгва с мен заради косата ми (просто имам по странна прическа и само това ме различава от другите момичета макар че всички ме харесват с такава косае аз сега ще я пускам по дълга де ) Опитах се да не мисля за него ама нещо не се получава.. и сега нз кво да правя.. да се помъча ли още малко или да продължавам да се излагам… еми…. Това беше.. имах нужда просто да го напиша някъде.. а пък вие ако искате пишете мнения.
![]()
![]()
![]()
Ole gorki4kata .... ami spored mene se poma4i. Az ne znam kak si sklonila da mu duha6 izob6to ...... ne se zanimavai s takiva kato nego. Malko gadno zvu4a ama ... sorry
... Takiva mom4eta mn gi ima. Potarsi si po svesten tip.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
kofti e situaciqta oba4e moq savet e da go zareje6 toq. misli v perspektiva-daje i da tragne6 s nego,dokade 6e q dokarate?vie ste v edin klas i kogato se razdelite(a tova rano ili kasno 6te stane) igrata 6te zagrubee...
ostavi bade6teto, ami nastoq6teto-ako na nego pone mani4ko mu puka6e za tebe nqma6e da se darji taka, v momenta si mu ne6to kato rezerven variant kogato m dosku4ee ili mu se priiska ne6to...
moje da zvu4a naistina grubo, no ponqkoga 4ovek ima nujda da go 4ue, za da prodalji napred
pojelavam ti uspeh
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
izob6to ne e grubo.. predpo4itam da 4uq kfo naistina mislite .. otkolkoto nqkfi rozovi lujlivi mneniqproblema oba4e e 4e ili nikoi ne me haresfa ili az sum si zatforila o4ite za dr mom4eta...
Пф да се мъчиш заради някой, който не иска да е с теб, защото имаш по-различна прическа? Заеби..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi.. az gore dolu po4nah da se osuznavam. ama ne moga da go zabravq izvednuj![]()
![]()
ami gadni4ko e tova,ama kak si mogla da mu pravi6 svirka o6te pove4e,4e ne ste gadjeta.A tova za pri4eskata e super tupo.Samo moje6 da se radva6 4e ne si trugnala s nego![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Mai za sega sam edinstvenoto mom4e koeto dawa mnenie. A i to e 4e mom4eto mn gadno te izpolzvzlo a pak i dosta si mu dignala akcite sas svirkata ama kato i da e 100% sam siguren 4e nqma da izleza vrazka v "dobriq" smisal na dumata.. ot sega na tataka toi samo 6te te izpolzava po dobre ne se unigavai kato mu obra6ta6 vnimanie
a i nastina ti sa4ustwam za towa kak e postapil s tep
![]()
-=Kossio=-
хах
със вашите камъни по вашите глави
тоя тип е като повечето момичета
играе си с чувствата ти /сигурно/ без дори да го осъзнава
по принцип ако се отдръпнеш малко
той ще те потърси /ако иска да имате нещо общо/
ако не те потърси ....
между другото има момчета /като мен например/
които мн се трогват ако момичето им предложи
или си разкрие чувствата първа
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Маце, тоя е тръгнал по кривата пътека и ако искаш да го последваш, няма да излезе нищо хубаво от цялата тая история. Потърси си по-свястно момче, и един съвет. Не духай за щяло и нещяло, тва не е плюс - тва е по-скоро минус!
emi... tfa be6e mn golqma gre6ka... ama da trugna po negoviq put za da mu se haresam absurdddd![]()
абсолютно съм сагласна с BAYO АБСОЛЮТНО...той не си търси сериозна приятелка той си търси моми4е което ще му духа и ще пуши с него...не се зарибявай с идиоти!Първоначално написано от BAYO
![]()
![]()
naistina si dopusnala golqma gre6ka kato si mu duhala,ako se be6e drapnala mojebi 6te6e da mu naprai6 dobro vpe4atlenie,4e ne si momi4e,koeto kvoto mu kai6 i to da go prai(v tvoq slu4ai da mu prai6 svirka) i ako i za napred postapva6 po tozi na4in nqq bade6 nikoga 6tastliva,za6toto mom4etata 6te te ispolzvat samo za tova...i taikato te si spodelqt sa6to kakto nas momi4etata 6te se slu4i taka 4e primerno 2-3 mom4eta na koito si im duhala 6te se ozovat v edna kompaniq i kato zemat da se hvalqt koi s koq bil i kvo pravil nai6 kvo 6e stabe ...6te stane tova;;;"az bqh s neq"..."ooo az sa6to bqh s neq".."oo ma to i az q probvah" i taka te 6e si izgradqt mn lo6o mnenie za teb ...i tova mn 6te te zaboli....stava6 po-interesna kato se otdrapne6 te prodaljavat da iskat o6te i o6te i interesa im kam teb 6te se zasili...zaribqvai zaribqvai puskai im muhite i nakraq se drapni tova mn drazni majete znam go ot li4en opit...PROBVAI NQQ ZBARKA6 JELAQ TI USPEH![]()
![]()
syglasna sym s mneniqta po-gore,ama kvo i e razli4noto na pri4eskata ti vse pak???kato q spomenava6 i sega mi stana mn interesno![]()
хмм ами не прочетох всички предишни мнения, но съм сигурна че всички са били прави. и все пак да се изкажа и аз хах.таа наистина гляма глупост си направила.неискам да те съдя де...обаче най-важното е първо да уважаваш себе си.поне ти защото ,така като гледам,той не те уважава.с извинение ама тоя е баси говедотоа и след начина, по който се е отнесъл с тебе не мисля че ти трябва да си причиняваш това.човека не струва
колкото и да го харесваш сега, то ще мине.недай да се унижаваш повече,той не го заслужава!!! повярвай ми след време ще си намериш някой който ще се отнася с теб не като с няква курва(sorry за определението, ама тва да ти да му правиш свирка и той след тва да не те поглежда на тва ми прилича) незнам поне аз така мисля,все пак живота си е твой, ти си решаваш сама какво да правиш
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”