.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    ~NoOne~
    Guest

Zashto stava takaa ;(;(;(

Проблемът ми е в това, че след като тръгна с някое момче и спирам да го харесвам. В началото всичко си е наред, но след 1вите няколко дни то започва да ме дразни все повече и повече докато накрая не издържа и късаме. Това се е повтаряло вече няколко пъти. Защо става така? Нормално ли е?

ПП. На 15 съм

ami normalno e,ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek,koito 6te obi4a6 istinski,puk i vse pak si na 15 jivota e pred teb
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Suvsem normalno si e ...tozi,koito si haresash istinski ne samo shte izdurjish po-dulgo vreme blizo do teb ami dori nqma da iskash da se otkusnesh ot nego..Prosto oshte ne si sreshnala podhodqshtiq..ima vreme za vsichko macka ..uspokoi se jivota e pred nas! :P

Супер фен
    Amii qvno ne si otkrila choveka za teb.Spox i az sym taka kato teb.Samo,che na men mi omryzvat sled 3 - 4 sedmici Nz zashto se poluchava taka pri teb,ama pri men e zashtoto obicham drug.Sluchaino ako i pri teb e taka .. po dobre pyrvo trqbva da prevyzmojnesh razdqlata vi i da zabravish bivshiq.
    Обичам те <3 !!!

Град
    на плажа =)
    spokoino ne si sama... i pri men e sa6toto ama to kakvo se smeq.. to si e za ... emi prosto 6te 4aka6 da sre6ne6 podhodq6tiq tova e .

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Prosto ne si sreshtnala mom4eto koeto da ti vzeme akala
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

BadFerry
    Guest
    haha imam absolutno sa6tiq problem mn e gadno.... no i az sam na 15 i se uspokoqvam s misalta 4e jivota e pred men

Голям фен
    ima6 mn vreme da sre6tne6 nqkogo s kogoto da ti e mn priqtno i da ne ti omrazva tolkova barzo.trqbva da se vliubi6,no tova 6et stane,kogato mu e vremeto...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    ми сигурно си лесбийка

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ми сигурно си лесбийка
    Потенциална ...

Иначе не мога да си го обясня тоя феномен. За кво на мен не ми се е случвало такова нещо. На тия им викаш "Бегай далече от мен" и животът ти е Рай!

~NoOne~
    Guest
    Хм...ама нямам влечение към момичетата, така че надали съм лесбийка

Цитирай Първоначално написано от ~NoOne~
    Хм...ама нямам влечение към момичетата, така че надали съм лесбийка
    Еми как си го обясняваш тогава факта, че ти омръзват бързо всички момчета. Мислиш ли, че не е по-добре, да не си хващаш гадже, ми просто да се натискаш с тоя и оня, без да поемаш няк'ви ангажименти , макар и краткотрайни?

~NoOne~
    Guest
    Ами не знам. За сега съм само на 15, така че и без гадже мога да живея. Дали това омръзване може да се дължи на факта, че тръгвам с момчета, в които не съм влюбена, а просто изпитвам някакви симпатии, които се заличават с опознаването и на характера? И моля ви недейте с тези крайни изводи, защото съм си уплашена и без това

~NoOne~
    Guest
    Ами не знам. За сега съм само на 15, така че и без гадже мога да живея. Дали това омръзване може да се дължи на факта, че тръгвам с момчета, в които не съм влюбена, а просто изпитвам някакви симпатии, които се заличават с опознаването и на характера? И моля ви недейте с тези крайни изводи, защото съм си уплашена и без това

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да е напълно нормално.Това за лесбийката е пълна глупост.Просто на момичето й минава бързо желанието да бъде с тези момчета.Увлечение се нарича, може би.

Цитирай Първоначално написано от ~NoOne~
    Ми начи права си, че си само на 15 и можеш да си без гадже до момента. Може би е така, не си влюбена , а и за момента няма как да си, и за тва , след като ги опознаеш, те ти омръзват и до там. От друга страна и момчетата може би не ти предлагат нещо разнообразно, за да те задържат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си