- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- счупих и краката :(
помощ!
Ехеее то бива да не и устоиш ма то твойто на нищо не прилича!![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
kvo si naprail i za kvo isak6 pomo6 ne6u ne vurzah![]()
ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....
Нема и да вържеш.Първоначално написано от •FaLLen_AnGeL•
Zashto mi se struva, che tova e momicheto, schupilo nosa na nqkva...nickovete pochti suvpadat
ami az 6e si vurja ama v momenta ne sta duma za tova ... i ako obi4a6 ne obijdai dr hora ...![]()
kvo se zaqjda6 sega?? samo poiskah pomo6t... pfuu da vi v... naroda...![]()
dobre de 6e ni obqsni6 li kvo e tanalo 6ot nie ina4e ne moim ti pomognem ...
ш4упил си й караката е как стана?....защо останах с впе4атлението 4е си моми4е? както и да е....ами авно яко си я шибал..ииии...не можем да ти помогнем...
напрао ме уби
Twa e nova legenda kato gledam...Unikalna istoriq , kakva drama
![]()
То е любов,то е чудо.Тука сте големи биячи,ей!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Само краката ли и счупи?А главата добре ли е?
Какви са тея тъпи теми дето пускате,нямате ли по интересни занимания от това да пълните форума с глупости![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Главата й я счупи в друга тема...Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
И носа в трета, каква лична драма...достойна за Оскар!Първоначално написано от Digital
Ко ша вържиш уа? Ша вържиш ти.. Ма вържиш за уяПървоначално написано от •FaLLen_AnGeL•
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко