- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- фешън иднъстри
И аз мисля така . Все пак не може да съдим никой заради начина му на обличане или за музиката която слушаПървоначално написано от miloto_girl-4e
А относно розовите блузки всеки може сам да си избира това което ще облече ! Като не си я облякъл ти розовата блузка не гледай другите !
Ае и аз в бyнтарската дружинка =рПървоначално написано от mostwanted
180- бан на профил 2 т.
Защо свързвате хауса с чалгата? Ахахах.
Верно си е, че чалгата беше най-слушаната музика в Бг, но както всички виждате, в момента ни е завладяла електорнната музика.
Бтв като се разхождам из града напоследък, ми е направило огромно впечатление, че има баячка метъли, пънкари, имота, и както викате - фешъни, скинари, баби, дядовци, разголени (или леко облекани)какички, както и много костюмирани мъже и жени, които си жъткат на работа.
Така, извода къв е?! - Колкото и да говориш, нищо няма да промениш, осфен да засегнеш или обидиш някой твой приятел от изброенито "видове".
Майка му стара запомнете, че външността няма значение беееееее!!!!! Камоли ква музика слушаш.
Още една тема : Защо си мислите, че е глупаво
-чалгар да стане метъл;
-метъл да стане имо;
-чалгар да стане хаус маняк;
-бабичка да слуша реге;
-скинар да седне на кафе с имо?!?!???!/!?!?!??!?!/!??!?
Хората колкото повече растят, толкова повече се менят и им се променят интересите.
Ае да та имам в не знам си квото тоя дето вика, че слушаш (забравих кво) от "2.5 години"?! Кво парадираш с това, че слушаш определена музика от'много време'?! Да не би да разбираш нещо повече от някой, който слуша от 3 месеца??!?! (риторичен въпрос)(не се заяждам)
Аз като слушам чалга от 10 години?! Кво?! Да не съм по-различна?! Въпреки всичко нито знам изпълнителките на колко години са, нито знам от къде са, нито знам от къде произлиза тая мазна чалга, нито знам кво се използва в песните! Слушам я, щото ми носи няква наслада.
Напоследък започнах и рок да слушам. Нужно ли е да разбирам от рок, за да го слушам?! Не, нали, просто като си пусна някое рок парченце и ми действа много успокояващо..
Има хаус парчета, които ми харесва звученето им и ги слушам, така има и такива, които ми дразнят тиквата.
Имам няколко хардметъл парчета, които също ме кефят, но повече ме кефи гласът на вокала.. и го слушам.
Чакайте да ви дам още един пример:
(принципно говоря-) Ти харесваш едно момче. Не знаеш на кой етаж живее, не знаеш кои са му приятели, не знаеш дали има брат или сестра - но въпреки всичко го харесваш, дори носът му да е 10санта, ти го харесваш, и не можеш да си обесниш с какво те е привлякъл. Но не забравяй, че винаги ще се намери човек, който да не го хареса!
Аааааа, останах без пръсти за поста, дето едва ли некой ще се напрегне да го прочете, ама карай, няма нищо, и без тва целия ни живот е едно загубено време.
Ааааааааааааа аааааааааа ааааааааааааа ааааааааааааааааа
Стига сте гледали от лошата страна на живота. Кат не ви харесва нещо, както казаха по-горе - игнорирайте го. А ако има хора, които не ви харесват, и тях ги игнорирайте и гледайте да се обградите с тези, без които не можете и ви допадат най-много по стил на обличане, по вида на музиката, която слушат, по това къв цвят им е косата, по тва кви вежди имат, по тва колко пиърсинга и татуировки имат, ... абее дейба ограничарите! (твавече беше заядливо О_о)
Сега нещо изкрено от мен - Колкото повече познати имаш, толкова повече гледни точки можеш да научаваш за живота и за това, което те интересува.
Ааааааааааааааа, не моа поече!
НИЩО ВЯРНО ВСИЧКО ПОЗВОЛЕНО
Ми що да не си слушат тая музика, която им дава настроение и ги радва. И аз слушам песните,които ми харесват не се интересувам мн от изпълнителя или от жанра който еНай-важното е да ти харесва нали за това се създава музиката-слушай тва което ти е на сърце и не мисли да заучаваш коя песен към кой жанр спада че да смаеш приятелите си
![]()
ah kolko ste lychezarni wsichkii