- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Течение след Постинор
Здравейте
Наложи ми се да взема Постинор преди 2 седмици, и от няколко дни ми се появи странно течение. В началото беше бледо розово, след което премина в кръв за кратко, и последните 2-3 дни е бледо кафеникаво. Още не ми е време за менструация, а и това течение е много оскъдно и особено, не прилича на цикъл. Дали е от Постинор-а, някой имал ли е подобен проблем? Доста се притеснявам, по принцип нямам никакви проблеми с цикъла си. Трябва ли да изчакам да видя дали ще мине, или веднага да ходя на лекар?
sled kato si zela postinor po princip trqbva da ti doide... ne pro4ete li opakovkata... spored men nqq ot kfo se pritesnqva6...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Преди може да си нямала проблеми с цикъла ти, но сега като нищо да имаш ...
Постинора както сигурно ти е известно доста "разбъзиква" организма ..
Няма от какво да се притесняваш .. това течение се получава доста често след употреба на Постинор.
Иначе .. за напред е възможно да имаш някакви изменения в цикъла(да ти подрани или да ти закъснее, да е по-оскъден и т.н)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
When you're ready to go
I Love Nick
ne6to ili neta mi se precakva ili ne6to drugo stava.sorry za povtorenieto.dano ti pomogne linkat
When you're ready to go
I Love Nick