.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

ima li granizi za lubovta???

Zdraveyte az giveq tuka v sf ot skoro...vlubih se vtoq grad...Na 14 sam! Edin servityor me haresva i az nego no toy e na 27 ;( kvo dapraa
    Testis unus,testis nullus...

ами какво можеш д аправиш освен да тръгнете щом с ехаресвате???

По принцип има граници .. Само че не мисля, че точно това би било проблем... Даже изобщо. Както и да е. Ти си на 14 , това няма да ти е първата и последна връзка, тъй че... Keep walking :P
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Кфо да правиш ли? Бягай далече от тва кафе и никога не се връщай там

Голям фен
    Град
    София
    В случая има! Та той е два пъти колкото тебе!

Град
    the Savage Garden
    граници...не точно, ами мисля че тр да осъзнаеш, че колкото и да го харесваш(както ти казаха и по-горе) той е доста по-голям от теб и това може би ще попречи на родителите ти или приятелите ти...в крайна сметка ти решаваш, но щом си на 14 значи имаш още мнооого време да намериш някой по-подходящ :P

Guest

Re: ima li granizi za lubovta???

Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Zdraveyte az giveq tuka v sf ot skoro...vlubih se vtoq grad...Na 14 sam! Edin servityor me haresva i az nego no toy e na 27 ;( kvo dapraa
    Майка ти селска, за кво си дошла в София бе овца тъпа!! Ходи си на село и се еби ако щеш с 50 годишни!! Писна ми да идват навлеци в София, София е за софиянци, селяните да си копат нивите!!!

омг мисля че има достатъчно теми от сорта на "влюбих се в един колкото дядо ми"...

както и да е той може да ти е татко ако е започнал на 13 год / / и се пак има огромна разлика... зарежи го и си намери някой дечко колко тебе

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Да граници има,но при теб е съвсем друг случая.Значи ти си на 14 той на 27 според теб имате ли шанс?Колко дълго време ще искарате заедно?Разликата във възраста е мн голяма,мн хора на 27 имат вече деца,а дории да нямат мислят за сериозни връзки,а с теб той определено не може да мисли за такова нещо.Според мен трябва да го забравиш,разликата е голяма поне според мен.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Според мен трябва да го забравиш,разликата е голяма поне според мен.
    И според всички нас =D>

shiny_girl
    Guest
    moqt li4en savet e da se otdrapne6 ot tozi 4ovek dokato o6te ne si se privarzala kam nego. za6toto ako trqbva da sme to4ni razlikata v godinite vi e dosta golqma i ne smqtam 4e toi te vazpriema mn na seriozno, kolkoto i neveroqtno da ti zvu4i. razbira se ti sama si re6ava6 az moga samo da ti pojelaq uspeh

Голям фен
    Той може да ти е баща.Такава връзка няма бъдеще.Той е на 27,а ти на 14 години.Човека може да си ходи където поиска да прави каквото поиска,докато ти си спинкаш в 10 понеже няма да те пускат никъде,без лични карти,пък и родителите ти едва дали и те ще те пуснат някъде.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Кфо да правиш ли? Бягай далече от тва кафе и никога не се връщай там
    Колкото и смешно да звучи, това е най-правилното, което можеш да направиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

pomo6tni4ka
    Guest

4e kakyv e problema

Iskam da kaja 4e i az v momenta si padam po edin po-golqm ot mene (E, ne 4ak tolkova ma pak...) no moq jivot nqma zna4enie...Iskah da kaja 4e edna moq fr be6e na 13 kogato tyrygna s edin 26 godi6en...Ne vijdam problem kakto kazvat "Lubovta granici nqma".DEISTVAI!!! =D> \/

Опитай се да си намериш компания, горе долу на твоите години, излизай с тях, забавлявай се, и оттам някъде ще изникне следващата ти любов, стига да го искаш естествено.

А на pomo6tni4ka въобще не и обръщай внимание даже!!! Тва са пълни безсмислици.

Голям фен
    i spored men ne se zanimavai s gluposti.tozi 27 godi6en 4i4ka edva li ima ne6to seriozno kam teb!!!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен
    Град
    София

Re: 4e kakyv e problema

Цитирай Първоначално написано от pomo6tni4ka
    Iskam da kaja 4e i az v momenta si padam po edin po-golqm ot mene (E, ne 4ak tolkova ma pak...) no moq jivot nqma zna4enie...Iskah da kaja 4e edna moq fr be6e na 13 kogato tyrygna s edin 26 godi6en...Ne vijdam problem kakto kazvat "Lubovta granici nqma".DEISTVAI!!! =D> \/
    Тръгнаха и кво? Той или я е наебал и заебал, или тя не му е пуснала, понеже я е било страх и пак я е заебал. И само не ми казвай, че са се "обичкали", защото, колкото и да не ти се вярва, нито тя е достигнала зрелостта да обича истински, нито МЪЖ на 26 години може да обича ДЕТЕ на 13 години, както би трябвало да се обичат в една връзка.

Супер фен
    ima granici naprimer tezi na dyrjavata tezi na dilemata ту би ор нот ту би кyрва

merci fr mb e tka za6toto sam v mn truden moment! vs me ostaviha ne e zaradi svetlio, a zaradi men ;(

Мега фен Аватара на koalka
    Точно за възрастта, според мен в любовта има граници.Разликата ви е 13 години!Ти по тази логика може и в 40-годишен да се влюбиш!

За любовта няма прегради , има само огради и влюбените нямат друга работа освен да ги прескачат

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Цитирай Първоначално написано от NeVeN4o`f
    За любовта няма прегради , има само огради и влюбените нямат друга работа освен да ги прескачат
    iska6 da kage6 4e tr da sam s nego

6e te 4yka 2-3 puti i 6te zareje bremenna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си