.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Проблем с растежа на ноктите

Здравейте, имам сериозен проблем с растежа на ноктите на краката. Ноктите ми растат наобратно, забиват се отстрани в кожата на краката.
    Разбрах, че има някакво лекарсто /мисля, че е крем/, което възвръща нормалния растеж на нокъта. Ако някой го знае и е имал такива проблеми, моля да ми помогне. Наистина се нуждая от помощ.
    Благодаря придварително

Град
    somewhere over the rainbow...
    e tva ve4e e mnoo gadno

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Re: Проблем с растежа на ноктите

Цитирай Първоначално написано от qwerradi
    Здравейте, имам сериозен проблем с растежа на ноктите на краката. Ноктите ми растат наобратно, забиват се отстрани в кожата на краката.
    Разбрах, че има някакво лекарсто /мисля, че е крем/, което възвръща нормалния растеж на нокъта. Ако някой го знае и е имал такива проблеми, моля да ми помогне. Наистина се нуждая от помощ.
    Благодаря придварително
    Сега..да не те объркам..но аз като бях малка имах такова на палчето на крата..нокътът ми се забиваше настрани,но това не значи,че натам ти растат ноктите.. доколкото знам се получава от много дълбоко изрязване.. ако се възпали води до панарициум..в някои случаи се налага операция,в по-леки - не..само че ние и да искаме не можем да ти кажем..
    мини през личния лекар за преглед и ако е нещо сериозно,ще те насочат към специалист.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с растежа на ноктите

Цитирай Първоначално написано от qwerradi
    Благодаря придварително
    пол&възраст?!

консулт с мноого опитен дерматолог.

не ги изрязвай дълбоко.
    често помага "лека на баба Ванга" - сваряваш пакетче кафе в 2-3 литра вода, доливаш още гореща вода и киснеш краката вечер в нея.

мн често това е израз на микотично заболяване на ноктите и "кремчетата" които наистина вършат работа са с цени от дву и трицифрен порядък.

Аз съм момче на 16 години
    Благодаря

Бихте ли ми обяснили по-точно за това с кафето.
    Колко кафе се слага ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си