- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИМ.....help me
кажете ми pls [-o< какъв цвят грим отива на кафеви очии ако може дайте някакви идеи за вечерен грим и някой малко по-екстравагантен (ако сложите и снимки няма да е никак зле
)
P.S. благодаря ви предварително =D>
зависи от косата, зависи и от дрехите, с които си
сенки:
класика - топла гама - кафяво, златисто, карамелено
лилаво - при подходяща комбинация с дрехите, изглежда нереално добре; в някои случай и розовото е добър вариант
любимият ми - бежова основа с черно в ъгъла на окото
спирали - или черна или кафява, с другите е гнусно
молив - или черен, или като сенките
очите ми са тъмно кафяви, почти чери, други гримове почти не ползвам - от време на време тютюневи сенки или светло зелени![]()
ПС цветове като синьo и сиво не приличат на кафеви очи!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ami po moe mnenie ne se saobrazqvai tolkos s o4ite (6tot kafqvoto si e tradiciono) , a s kakvo 6te si oble4ena .Az taka pravqgledam s kav grim razpolagam gledam i kvo 6te obli4am i tva e.Primerno ako na 4ervenoto nablqgam si slagam zlatisti senki mno hubavo stoi,sas zelona bliza zeleni senki ne6to s bqlo bql moliv i taka ob6to zeto.
thanks за съветите![]()
alice sw..... със светла коса съм (светло кестенява даже почти руса)
за червени дрехи......освен златисто нещо друго ще ходи ли![]()
о.О и аз съм светла
за червените дрехи, златистото верно е страхотно, също и лилавото или виолетово![]()
Аз също съм с кафяви очи и руса коса и розовите сенки седят мн готино :P
A някой може ли да ми каже нещо повече за вечерния гримпо-силен ли да е или пък да има повечко черен молив
![]()
Zavisi ot tova s kakvi drexi si spored men nqma zna4enie ot cveta na o4ite
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
pls някой да помогне![]()
ОЧИ-кафеви
КОСА-руса
ДРЕХИ-червени
МОЛЯ ВИ ЗА НЯКАКВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВЕЧЕРЕН ГРИМ НЕЩО ПО-СПЕЦИФИЧНО И ПО-ЕКСТРАВАГАНТНО
добре, за ве4ерен грим - почваш с хубава основа, пудри, глупости и измислих 2 варианта
слагаш на горния клепач черни сенки, някъде до сгъвката, отгоре чак до веждите слагаш златисти, по-хубаво, ако са с брокат, моливът кафяв или черен няма значение и отдолу по долния клепач внимателно златисти сенки, черна или кафява спирала
слагаш златисти сенки по целия горен клепач, към ведите съвсем светли, слагаш очна линия, в края на окото поставяш малко по-тъмни сенки (кафяви да речем), пак слагаш молив (кафяв) и на долния клепач слагаш от по-тъмните сенки и спирала...
основната разлика е, че във вечерния грим има по-тъмни цветове и повече брокат...
много ти благодаря =D> alice sw