.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Болест?!

Голям фен

Болест?!

Според вас любовта,болест ли е,или не?Лечима,или не лечима?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

БОЛЕСТ ....ЛЮБОВТА КСЪПА Е 4УВСТВО.....ДАЛИ ИМА ЛЕК? ЗА КАКВО ТИ Е ЛЕК ЗА ЛЮБОВТА????? ТЯ ДА НЕ Е НЕЩО ЛОШО

Град
    the Savage Garden
    и то най-прекрасното чувство, което човек може да усети...
    ако обаче няма хепи енд на някоя силна връзка наистина може да се поболееш...но тва май е пресилено

Голям фен
    Град
    София
    Болест едва ли може да се нарече. Болестите имат изцяло отрицателен ефект върху човека, а любовта, дори и в най-лошия случай несподелена, те кара да се чувстваш по-жив отвсякога.
    Искрено се надявам да не е лечима и вярвам, че ако е истинска, наистина не може да се излекува, защото все пак нали All u need is love

Голям фен
    Kogato e nespodelena,trqbva6e da uto4nq.Togava imam 4uvstvoto,4e e nai-neizle4imata bolest Ili kogato ste dale4 edin ot drug,a mojete da ste zaedno...No vse ne6to pre4i..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Болест......не определено болест не е.Любовта е най-красивото чуство,което си струва да изживееш.Дории когато е несподелена пак не е болест,болест е нещо от което всеки се страхува,а от любовта надали някои се страхува.Любовта не е болест,но аз мисля че тя има своя лек......и това е дадения човек да отвърща на чувства които испитваш.Любовта е най-красивото,което може да ти се случи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

malka_nejna
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Kogato e nespodelena,trqbva6e da uto4nq.Togava imam 4uvstvoto,4e e nai-neizle4imata bolest Ili kogato ste dale4 edin ot drug,a mojete da ste zaedno...No vse ne6to pre4i..
    o ne skypa povqrvai mi ot li4en opit znam 4e ne nespodelenata lubov a nepozvolenata boli nai-mnogo!!! Tva e nai-golqmata bolest da vijdash nqkoi vseki den da si na 100% siguren 4e i toi izpitva su6toto oba4e da nemojete da ste zaedno. Ne vinagi ima na4in ot li4en opit vi kazvam ujasno e....

Не е болест, но ако любовта не е споделена или невъзможна боли като болежка. Аве странна диагноза ама... имаше едно предаване по Discovery Channel - Diagnosis Unknown

Guest
    Определено не е болест ...

Супер фен
    ти си тъпа дори за възрастта си

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    "Любовта е болест , която само смъртта може да излекува."
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих я нарекла болест, но определено понякога е доста неизлечима!

Мега фен Аватара на sasha_90
    zavisi

Любовта е болест да.И то най - гадната...
    Много обичам някого...и той мен...заедно сме...обаче щастието го няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си