- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болест?!
Според вас любовта,болест ли е,или не?Лечима,или не лечима?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
БОЛЕСТ....ЛЮБОВТА КСЪПА Е 4УВСТВО.....ДАЛИ ИМА ЛЕК? ЗА КАКВО ТИ Е ЛЕК ЗА ЛЮБОВТА????? ТЯ ДА НЕ Е НЕЩО ЛОШО
![]()
и то най-прекрасното чувство, което човек може да усети...
ако обаче няма хепи енд на някоя силна връзка наистина може да се поболееш...но тва май е пресилено![]()
Болест едва ли може да се нарече. Болестите имат изцяло отрицателен ефект върху човека, а любовта, дори и в най-лошия случай несподелена, те кара да се чувстваш по-жив отвсякога.
Искрено се надявам да не е лечима и вярвам, че ако е истинска, наистина не може да се излекува, защото все пак нали All u need is love![]()
Kogato e nespodelena,trqbva6e da uto4nq.Togava imam 4uvstvoto,4e e nai-neizle4imata bolestIli kogato ste dale4 edin ot drug,a mojete da ste zaedno...No vse ne6to pre4i..
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Болест......не определено болест не е.Любовта е най-красивото чуство,което си струва да изживееш.Дории когато е несподелена пак не е болест,болест е нещо от което всеки се страхува,а от любовта надали някои се страхува.Любовта не е болест,но аз мисля че тя има своя лек......и това е дадения човек да отвърща на чувства които испитваш.Любовта е най-красивото,което може да ти се случи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
o ne skypa povqrvai mi ot li4en opit znam 4e ne nespodelenata lubov a nepozvolenata boli nai-mnogo!!! Tva e nai-golqmata bolest da vijdash nqkoi vseki den da si na 100% siguren 4e i toi izpitva su6toto oba4e da nemojete da ste zaedno. Ne vinagi ima na4in ot li4en opit vi kazvam ujasno e....Първоначално написано от nasty_f
![]()
Не е болест, но ако любовта не е споделена или невъзможна боли като болежка. Аве странна диагноза ама... имаше едно предаване по Discovery Channel - Diagnosis Unknown
Определено не е болест ...![]()
ти си тъпа дори за възрастта си
"Любовта е болест , която само смъртта може да излекува."
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не бих я нарекла болест, но определено понякога е доста неизлечима!