- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко можете да 4акате?
хайде сега абсолютно 4естно без да се лъжем...пове4е се обръщам към мом4етата ако сте харесали...едно моми4е по малко от вас и тя не иска да прави сеск защото още не й е време колко време ще можете да я из4акате без да й изневерите...ама 4естно? и моми4етата да пишат..по въпроса
Мойто гадже иска да го прАвим и тва на мене хич не ми се нрави.. Той почва да ме обеждава, че той го бил праил дори по-малък от мене... Аз му казах не и той се примири... За 2 минПосле започна "Ама защо? Ама то е много яко.." пффф не значи не... После вика айде с мен на концерта на Мейдън ще те черпя билет.... Като преди тва уж каза че ще ходи там заради "С*КСъ"... БТВ с него ходим от месец и се чудя как дори можа да го изръси...
Та по темата... Ако си казала НЕ, но живееш много далеч от него и нямаш контрол... Никога не може да си сигурна.. Освен ако вече ти е показал 1290471024721097402374032 пъти че не би ти изневерил..Но има и свястни момчета макар и малко
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
чеки малко бе имаш уста,език,ръце,гъз - доста неща който могът да отменът секса временно а и ползвай горните крайници и у-ва![]()
абе можем да чакаме дооооста време
ами то почти всяко момче се е самозадоволявало
поне 3 години преди първия секс,а му се е искало и тогава
а и след това щот в първо време секса не е много чест
така че ако момичето значи много за него ....
за мацката която харесвам сега бих чакал цяла вечност
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Аз съм момиче,но едва ли бих чакала дълго.В крайна сметка това си е съвсем естествено.Освен това и двамата партньори ще се измъчват по този начин.
Мога да чакам, много години, но няма да живея толкова...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
edin 4ovek ako darji na teb 6te te iz4aka kolkoto vreme ti e nijno i trqbva da te razbere za6toto za tova su6to e vajno i psihi4eskata naglasa
Всеки човек е различен, един може да изчака 1 седмица, друг месец, а трети година. Голяма роля изиграват чувствата. Когато обичта е истинска, момчето ще изчака момичето, колкото е необходимо. Не казвам, че няма да му се иска, но чувствата ще надделеят. А когато на първо място е сексът си проличава по държанието му, говорът и т.н.
За изневярата, ами пак зависи от момчето. Има някои, които биха изчакали приятелката си, колкото е необходимо и няма да изневерят, други- не, а трети биха изневерявали, дори и когато са интимни с приятелката си. Така че, ако иска, мъжът винаги намира повод и начин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз имам такива странични наблюдения,че ако момчето не е правило секс преди постоянната си приятелка да му пусне,то тогава може доста да чака.Инак ако е правил вече - доста по-малко.
Но както каза уважаемата Алеандра,голяма роля играят чувствата,колкото и изтъркано да звучи.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Най-мразя да чакам![]()
еми моя приятел ме изчака година и половина мисля, че е доказателство, че не е с мен заради единя му секс![]()
Предполагам не е приятно, ако момчето, с което си постоянно ти прави намеци за секс, да ти го показва и то натрапчиво.Все пак един разговор е достатъчен, за да се изясни, че момичето има нужда от повече време, преди да прави секс.
аз знам 4е мом4етата не могат да издържат дълго време затова ако съм с някой батко му казвам 4е няма да правя секс на моята възраст така 4е има свобода да се задоволява но после да записва адресите на мацките 4е да им го връщам
вси4ко в този живот се заплаща...камоли такива скъпи неща
![]()
Аз лично съм чакал супер много а и не ми е за единия секс все пак момичето като не иска го приемам и я разбирам.
Колкото и не реално да звучи мога да я чакам докато наистина смята че аз съм човека с който да го направи , но пак и не ми се ще да стане така че да го направи с мен и после всичко да приключи
Разбира се имах случай в който чаках ей така едно момиче по - същият начин и по - едно време нещата вече се скапаха и скъсахме и просто нищо не стана и така![]()
mi kvo da ti kaa
nema takia mom4eta 6ot i az sum takuv![]()
Чакал съм и чакам ...
Имах приятелка чаках я но се разделихме
Сега пак имам приятелка чакам я ... и незнам до кога ще я чакам при положение, че предишната и връзка е била почти година и нямало секс ... а ние сме заедно от 2 месеца ...![]()
ami hora az tova nemoga da razbera, sled kato ne ste gotovi za sex, togava za6to izob6to q vodite taq vrazkaspored men po tozi na4in o6tetqvate partniora si! ne kazvam 4e trqbva da go napravite s parviq sre6tnat (vseki go pravi kogato e gotov-za vsi4ko si ima vreme) ama tova da razmotava6 gajeto si godina i ne6to...tva mi se vijda ve4e prekaleno. qvno 4ovekat do vas naistina darji da badete zaedno, no trqbva li da mu otvra6tate po tozi na4in?!
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Що пък да ощетяват партньора? Няма да прави секс известно време и к'во - нещо ще му стане?! (Въй, мъже - много са деликатни ве!) Неееема страшно. Ако държи на момичето, ще чака. Сексът е нещо чудесно, но изобщо не е най-важният елемент от една връзка...и който не може да оцени чисто емоционалните си отношения (не физическите...) с даден човек, губи много.Първоначално написано от special_girl_SS
Авторке, ако не си готова за секс, не се хващаш с 16 годишни.
Еми.... всеки е различен , но моят приятел си ме чакаше доста дълго време без дори и да се намръщи или да покаже , че иска или пък да ме тормози постоянно ...![]()
Съгласна съм...с тва чаканеееПървоначално написано от special_girl_SS
![]()