.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Авторке, ако не си готова за секс, не се хващаш с 16 годишни.
    Е мисля ,4е си е до 4овека,той и моя е на толкова пък нямаше нищо против да 4ака

Мега фен
    Обаче ти на 13 ли си била?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    ami hora az tova nemoga da razbera, sled kato ne ste gotovi za sex, togava za6to izob6to q vodite taq vrazka spored men po tozi na4in o6tetqvate partniora si! ne kazvam 4e trqbva da go napravite s parviq sre6tnat (vseki go pravi kogato e gotov-za vsi4ko si ima vreme) ama tova da razmotava6 gajeto si godina i ne6to...tva mi se vijda ve4e prekaleno. qvno 4ovekat do vas naistina darji da badete zaedno, no trqbva li da mu otvra6tate po tozi na4in?!
    първо една връзка се започва с намерението да опознаеш и да бъдеш с човек, който ти харесва. сексът е нещо различно, но когато се почва връзка не се мисли-ще походим малко и ще спим. Връзката е проява на съвсем друг тип отношения, при които сексът е следствие, а не причина.
    Второ защо аджеба винаги се казва,че жените не пускат. Аз исках секс доста преди приятеля си да го пожелае. И не защото не го привличах, а защото имаше съвсем обективни притеснения по отношение на сексът, които той може да преодолее след дълго познанство с бъдещия партньор-т.е. с мен.
    Аз бях готова и го исках много, но просто не се получаваше, защото не можехме да се отпуснем и разголим(дори и буквално) 1 пред друг дълго време. Истината,е че ние имахме връзка повече от година и половина преди да правим секс, но 9 месеца от тях той беше в казармата. А и друг фактор-и двамата не го бяхме правили преди това. сега, ако ми се наложи да имам нов партньор едва ли бих чакала толкова, но все пак не бих правила след 1 месец връзка. Просто няма да мога да се разголя така пред човек, който едва познавам. И да вметна-през тази година и половина той никога не ме е заставял, никога не ме е насилвал и никога не е споманавал дори. само по 1 време си мислехме, че няма никога да го направим поради чисто физиологични причини от моя страна.

Guest
    Eto za6to nikoj ne iska da trugva s devstvenici-normalnoto momi4e,koeto e sviknalo na sex purva 6te si go poiska,a tupata devstvenica trqbva da q 4aka6 vse edno osluga ti pravi-qqq u levu!E,drug e vuprosut,4e za da trugne6 s otrakana macka ti trqbvat dosta ne6ta,koito preminavat prez pari,vun6en vid,povedenie i tn...no v krajna smetka ako i nqma6 tiq ne6ta si zaduljen da se primiri6 da 4aka6 dokato porednoto malko sramejlivo momi4e re6i 4e e vreme da si otvori slivata

Guest
    НОРМАЛНОТО МОМИЧЕ?!?!?! нормалното момиче за теб е вече така наречената жена а едно девствено момиче е ненормално ?!?!?! ти чуваш ли се кво говориш и защо мислиш че едно девствено момиче не би си поискално то първо секса ако се чувства готова ? аз първа отворих темата за секса и бях девствена преди тва приятелят ми дори ми не е споменавал нищичко за секс.Помисли малко преди да решиш да пишеш насам и натам и да даваш тъпи мнения.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Eto za6to nikoj ne iska da trugva s devstvenici-normalnoto momi4e,koeto e sviknalo na sex purva 6te si go poiska,a tupata devstvenica trqbva da q 4aka6 vse edno osluga ti pravi-qqq u levu!E,drug e vuprosut,4e za da trugne6 s otrakana macka ti trqbvat dosta ne6ta,koito preminavat prez pari,vun6en vid,povedenie i tn...no v krajna smetka ako i nqma6 tiq ne6ta si zaduljen da se primiri6 da 4aka6 dokato porednoto malko sramejlivo momi4e re6i 4e e vreme da si otvori slivata
    Еееее, сега вече имам обяснение на нещата! Мерси... колко прозрачно,а аз търся някакъв дълбок смисъл в цялата работа

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пълни глупости! Ти пич знаеш ли, че моят приятел не вярваше, че съм девствена, защото просто нямах такъв вид. Имах разкрепостено поведение и атрактивен вид, когато се запознахме. Сега разкрепостеното поведение го пазя само за него де. А той нямаше нито кола, нито пари. И все пак аз избрах него и исках да съм с него. да си чувал нещо за любовта?

Фен
    Град
    преместих се
    Както казаха и другите, така и аз мисля,че това зависи от чувствата. Ако момчето наистина те обича, то тогава ще изчака колкото трябва и ще те разбере.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

А аз подкрепям(от части)мнението че като не си готова за секс не трябва да тръгваш с 16 годишен...все пак на повечето момчета само тва им е в главата

ми аз лично съм чакал 3 месеца. За повече нз как ще е щото не ми се е налагало
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

hora, ne kazvam 4e edna vrazka se krepi edinstveno i samo ot sexa, no smqtam 4e toi e neizmenna 4ast ot neq. i v toq red na misli sled kato ne si gotova za sex, a znae6 4e gajeto ti 6te go iska, to ot tazi vrazka nqma nikakav smisal.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от swe3tb0x
    А аз подкрепям(от части)мнението че като не си готова за секс не трябва да тръгваш с 16 годишен...все пак на повечето момчета само тва им е в главата
    Ами то не само на момчетата само секса им е в главата!Честно да ти кажа и аз бих зарязала момче ако не прави хубав секс!Също така съм съгласна с speciql_girl_ss,че секса е част от една истинска връзка и според мен ако не върви няма смисъл!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

mesec dva!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Цитирай Първоначално написано от iNsaNE`giRL
    Както казаха и другите, така и аз мисля,че това зависи от чувствата. Ако момчето наистина те обича, то тогава ще изчака колкото трябва и ще те разбере.
    дам, напълно съгласна... и вси пак всичко се свежда до момчето

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Аз имам такива странични наблюдения,че ако момчето не е правило секс преди постоянната си приятелка да му пусне,то тогава може доста да чака.Инак ако е правил вече - доста по-малко.
    Но както каза уважаемата Алеандра,голяма роля играят чувствата,колкото и изтъркано да з
    вучи.
    Съгласна съм с мнението ти. Моят приятел е с мен и ме чака вече повече от година, но все пак е девствен. Даже сме имали много поводи да го направим, и аз съм искала понякога, но дори той ми е казвал, че е по-добре да изчакаме. Ако не беше девствен едва ли пак щеше да приказва така.

takam..momi4e sum i ne moga da 4akam mnogo...smisul imam si i az nujdi vse pak \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

ако наистина обичаш момичето ше чакаш кво да прайш

da mislq 4e pri takiva situacii e dobre da se po4aka malko(okolo mesec primerno ), no kogto govorim za godina i pove4e...ve4e mi se vijda tvarde mnogo. taka 4e ako ne si gotov za sex nqma smisal da vodi6 taq vrazka.na men mi se struva 4e nqkoi hora razdelqt sexa i liubovta na otdelni 4asti, a spored men te sa vzaimno svarzani (izkliu4vame sexa za edna no6t i t.n.)
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    Hodq s edno momiche ve4e 5 meseca i o6e ne sme spali i da vi kaja bih q 4akal ako trqbva i godina,zashtoto tq e si4ko za men... i po vyprosa 6te 4akam dokato trqbva tva e

BeBZzZ`
    Guest
    Takam....f sym,no imam priqtel ot 1 godina ,dadoh mu na 8-miq mesec,za6toto 6te6e da mi e za pryv pyt i straha si go ima6e vse iz4akvah i otlagah.....,no toi me 4aka6e....sigyrna sym 4e me obi4a,i 4e ne mi e izneveril,dori sym pove4e ot sigyrna....zatyi nz no ako naistina q obi4a6 6te moje6 da 4aka6 kolkoto e nujno,no tq da ne prekalqva mn s tyrpenieto ti

Guest
    krem4et0 Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 4:55 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Анонимко написа:

Пълни глупости! Ти пич знаеш ли, че моят приятел не вярваше, че съм девствена, защото просто нямах такъв вид. Имах разкрепостено поведение и атрактивен вид, когато се запознахме. Сега разкрепостеното поведение го пазя само за него де. А той нямаше нито кола, нито пари. И все пак аз избрах него и исках да съм с него. да си чувал нещо за любовта?
    (alt+q)

I az sym v sy6toto polojenie

Guest
    Ami az kato hodih s priqtelq mi bqh devstvena i purva si go poiskah vupreki tva. Tui che si zavisi ot momicheto=> ne postavqi vsichki pod obsht znamenatel

Guest
    Ако съм сигурен че и тя няма да ми изневери - ще я чакам докато иска
    само да не е до 45-50 години

Guest
    Ако съм влюбен в нея и ако съм сигурен че и тя няма да ми изневери и да ме остави - ще я чакам докато иска, само да не е докато станем на 45-50 години

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _^_krisa_^_
    edin 4ovek ako darji na teb 6te te iz4aka kolkoto vreme ti e nijno i trqbva da te razbere za6toto za tova su6to e vajno i psihi4eskata naglasa

When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си