- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ми срамме е малко
Преди два дена минавам вечерта покрай катедтралата от варна съм Към 11 някаде беше и двама травестите ме приклешиха във една уличка и ми го вкараха много злобно изредиха ми се и ме оставиха на земята разплакан от два дена само седя във къщи и ме е срам да изляза оказа се че единия живее във съседния вход какво да правя
пп аз съм момче на 17 години
Еми какво да направиш ли щом е в съседния вход взимаш една тръба или крак от стол и го чупиш от бой с твойте приятели ама както си му трябва като дойдат после пагоните обясни за какво го биеш.
fa6ta6 1 debela traba i naprao s vratata vliza6 u tqh i mu tro6i6 glavata...
posle na drugiq ako go nameri6 de jivei![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Mini pak po twa wreme ot tam samo che toz put ti gi nadupi !
Мини пак от там, но като се подготвиш - сложи преди това в ръкава някоя хубава сопа от варен бук. И като те наближат, вади сопата и почвай единия - така или иначе другият ще избяга, но този, който ти е паднал подръка, го направи така, че и майка му да не го познае. Накрая ако имаш време - заври му я в гъза и бягай.Първоначално написано от Rew
omg moje li si tolkova zle v takav slu4ai 6ibva6 mu edin tukat v glavata kolkoto moje6 i si pali6 podmetkata .A sega sled kato e kasno napravo vika6 taifata zimate si po 1 boks i mu butate si4kite zubi posle se obesnqvaite![]()
xx mnogo neprqtno 4estno
Първоначално написано от Rew
![]()
Това не е решение. Най-много да йм направи кефа.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
По темата : Ако е истина.. Ужас! Много съжелявам.., ама се съмнявам, че с бой нещата ще се оправят. Най-много делегацията на травестите във Варна (а всички знаем колко много са те), ще ти вземат акъла...
Ух... пък да кажеш на полиция - нямаш доказателства, а и рискуваш хората да разберат какво е станало, а това тебе сигурно те притеснява.
Наистина най-лесния начин изглежда един много добър побой.. да не могат да седнат на задниците си 1 месец, но нали ти казах, че сигурно, ще си навлечеш проблеми с травеститите, но ако искаш рискувай.
Измисли си причина поради която ще ги тупаш и събери свой хора, или просто наеми някой.
П.С. Пиши ко е станало.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi 4ovek trqbva da se prestra6i6 i da izlezne6!![]()
ми бягай при него, кво чакашПървоначално написано от Rew
![]()
Ако темата не е ебавка - ужастПървоначално написано от Rew
![]()
ами събери се с твои приятели...намери ги пак и такъв як бой дайте 4е пове4е да не посмеят да пипат никой,или ако намериш твои френдове гейове...и им се ....да отидат и да им направят яма в задниците!
tfa ako bqh az 6e gi nabaram az s moite fr i ... 6e zakolq ediniq i 6e obesq drugiq s 4ervata mu![]()
![]()
![]()
Suvsem 4esno kazano 6tqh prosto da gi ubiq kato ku4eta...Samo 4e go izpipai dobre, za da ne te hvanat posle!!!
Травеститие почнаха да ходят на Фитнес вече междодругото!
Тяхното гуро не безйзвестната Урсола!Ги подучи като преди време преби двама свои нападатели преди столичен клуб!
Така,че правете си сметките.![]()
Light The Universe
Според мен е ебавка .. немога да си представя как някой ще ме хване и ще ме наебе по тоя начин камъни няма ли .. нещо пръчки .. Вкарай му един камък в муцуната .. и черта .. пък ако са те държали за яке нещо сваляш и трягваш да бягаш ... как ше се остайш така ..
Пък ако наистина си се оставил така както казваш ако бях на тебе..
Викам компанията слагаме качулките причакваме го пред хода..
и ................ ............. ............. ......... с две думи мн дроп ше го напрая без да му кажа и дума .... и ше му дам една бухалка ..в ташаците .. да остане без поколение гадния мазен селски бек травестит! !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe tez det tolkvoa se u4udvat qvno ne sa hodili ve4er okolo katedralata... az deto ne sam ot varna gi znam teq ne6ta i sam gi vijdal tei 4e i da e ebavka temata keoto izklu4itelno mnogo me samnqva to sas sigurnost ima drugi hora na koito im se e slu4ilo i ne sa pisali v tozi forum...edinstvenoto re6enie e qko otma6tenie!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
майка им да е*а травестити връсни скапани место да се боцкат взаимно тръгнали по хората!!! Начи слушаи ся аз ко бих напраи забираш няколко френда отиате там с пасатор пребивате го режите му кура пред него пасирате го пред очите му и после го храните с него
мухахахахах![]()
mnogo sam rastoen ako shtete virvaite misli da se samoybia![]()
![]()
![]()
Я се стегни ве Паца. Не е дошъл края на света все пак. Само свирни, знаеш къде да ме намериш да ги подпукаме.Първоначално написано от Rew
Относно Катдралата и траверсите - не правете грешкатра да минете от там ... услугите са насилствени и безплатни !!
Причакай го някоя вечер кат е сам и му тегли боя....после можеш се погавриш с него за тфа дет ти е сторил...![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
prosto ujasno e tova![]()
![]()
nz az kak 6te reagiram ako mi se slu4ia p1k az s1m momi4e
zna4i nabarai mu nomera(telefonen) i go tormozi denono6tno sas zaplahi
posle farli mu edin hubav boi I NE BADI SAM! i 3to obarni se kam speciqlist,psiholog...ne kazvam 4e si lud,v nikakuv slu4ai ,no potarsi naistina speciqlist a ne si davai parite na vqt1ra sa6to taka kaji na rodninite si i po speciqlno na maika ti i ba6ta ti !!!!!!!
moite ako bqha ,ba6ta mi 6te6e da go zastrelq toq we nezavisimo 4e posle 6te leji v zatvora!!!!!!!!!! No moje bi predi tfa da se pogavri malko s nego,da mu izvadi 4ervata da mu gi zavre otzad,da mu otreje ezika,penisa da mu sma4ka,da mu otreje dalaka da mu go vkara otzad i da si go izsere prez nosa ili da mu zavre ediniq krak v nosa
dosta lud ba6ta imam a?E az mislq 4e taka 6te reagira ama nego ne s1m go pitala
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}