.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Тройка

XnonameX
    Guest

Тройка

Аз съм момче на 20 години и се случи така, че правих тройка, проблема е че, бях с най-добрия ми приятел, който ми предложи, и с неговото гадже, която пък си ми е доста добра приятелка. Значи не става въпрос, че не ми е било хубаво тя е страхотна, но усещам някакво чувство на вина или леко притеснение за нещо, но незнам какво. На някой да се е случвало да се чувства така ?

За какво да чувстваш вина?Направил си си кефа,те също,щом са те поканили и са имали желание за тази работа.Не виждам защо да се чувстваш кофти?!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

ами напално нормално е все пак си се .... със приятелите си и аз бох се 4увствала така!

Аз също съм била в такава ситуация и не съм се чувствала неловко,нито пък ми беше некво гадно.Напротив!Чувствах се ок,защото знам че сме си наши хора и каквото е станало остава между нас И сега,когато се сетим за това, не ни е скунфузно,даже си припомняме нещата с удоволствие

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    е щом са те поканили няма за какво да ти е кофти!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нищо лошо нема в тройките. Няма за кво да съжаляваш и да се срамуваш

Guest

Re: Тройка

Цитирай Първоначално написано от XnonameX
    Аз съм момче на 20 години и се случи така, че правих тройка, проблема е че, бях с най-добрия ми приятел, който ми предложи, и с неговото гадже, която пък си ми е доста добра приятелка. Значи не става въпрос, че не ми е било хубаво тя е страхотна, но усещам някакво чувство на вина или леко притеснение за нещо, но незнам какво. На някой да се е случвало да се чувства така ?
    само да те питам шото по ника ти съдя че си стрейтедж, не те ли е срам ?????
    сорри за офтопика, но не се сдържах.

Guest
    hi4 da ne ti puka 6tom te sa te pomolili nqma problem , pravi se na perde v posedstvi 6te razbere6 dali ot tqhna strana ima ne6to

Guest
    Извинявам се, но не разбирам защо да ме е срам ? Както виждаш не съм се впуснал в детайли просто попитах дали е нормално да ми е малко сконфузно. Благодаря на всички предполагам няма проблем

П.С.

какво е "стрейтедж" ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Тройка

Някой да те е карал да го правиш?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ми се е случвало.Но може би имаш такова чувство, защото имаш чувството, че си направила нещо нередно.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, не ми се е случвало.Но може би имаш такова чувство, защото имаш чувството, че си направила нещо нередно.

И кое по-точно е нередно в това,което е направил!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Извинявам се, но не разбирам защо да ме е срам ? Както виждаш не съм се впуснал в детайли просто попитах дали е нормално да ми е малко сконфузно. Благодаря на всички предполагам няма проблем

П.С.

какво е "стрейтедж" ?
    напиши в гоогле straight edge, първия линк
    явно не си, извинявам се за грубостта по-рано тогава просто sXe използват Х-ове...както и да е, сори пак

OnonameO
    Guest
    Видях какво значи в гугъл, но не X-овете ги сложих защото юзърнейма беше зает а не съм регистриран с него... все пак ще знам отсега нататък. Иначе не мисля, че съм направил нещо нередно, мисля, че притеснението ми е от там, че ще ги загубя като приятели или нещо такова, едва ли не ще ме гледат с други очи и по специално момичето, но май няма такова нещо. Благодаря все пак.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Не казвам, че е нередно, просто тя може би има такова чувство.Къде съм казала, че е нередно?

Guest
    не е нередно преди да си хакна гадже съм имала участия в 2 тройки и се чувствах супер.

с две момчета направо си е суперско да те изпълват по всяка дупка

Фен
    Град
    BG
    аз заради това съм казала, че ако някога правя тройка, то ще е с хора, които не познавам. И абсолютно никога не бих га направила с приятеля ми и още някой.
    За твоя случай бих те посъветвала да говориш с приятелят си и гаджето му и да им обясниш, че се чувстваш малко притеснен. Те са хората, които могат да те успокоят и т.н.
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Не казвам, че е нередно, просто тя може би има такова чувство.Къде съм казала, че е нередно?

Ето тук !Според мен го взима прекалено навътре [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си