- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
Аз съм момче на 20 години и се случи така, че правих тройка, проблема е че, бях с най-добрия ми приятел, който ми предложи, и с неговото гадже, която пък си ми е доста добра приятелка. Значи не става въпрос, че не ми е било хубаво тя е страхотна, но усещам някакво чувство на вина или леко притеснение за нещо, но незнам какво. На някой да се е случвало да се чувства така ?![]()
За какво да чувстваш вина?Направил си си кефа,те също,щом са те поканили и са имали желание за тази работа.Не виждам защо да се чувстваш кофти?!
ами напално нормално е все пак си се .... със приятелите си и аз бох се 4увствала така!
Аз също съм била в такава ситуация и не съм се чувствала неловко,нито пък ми беше некво гадно.Напротив!Чувствах се ок,защото знам че сме си наши хора и каквото е станало остава между насИ сега,когато се сетим за това, не ни е скунфузно,даже си припомняме нещата с удоволствие
![]()
е щом са те поканили няма за какво да ти е кофти!![]()
Let The BEAT Control Your Body
само да те питам шото по ника ти съдя че си стрейтедж, не те ли е срам ?????Първоначално написано от XnonameX
сорри за офтопика, но не се сдържах.
hi4 da ne ti puka 6tom te sa te pomolili nqma problem , pravi se na perde v posedstvi 6te razbere6 dali ot tqhna strana ima ne6to
Извинявам се, но не разбирам защо да ме е срам ? Както виждаш не съм се впуснал в детайли просто попитах дали е нормално да ми е малко сконфузно. Благодаря на всички предполагам няма проблем![]()
П.С.
какво е "стрейтедж" ?
Някой да те е карал да го правиш?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не, не ми се е случвало.Но може би имаш такова чувство, защото имаш чувството, че си направила нещо нередно.
Първоначално написано от koalka
И кое по-точно е нередно в това,което е направил!
напиши в гоогле straight edge, първия линкПървоначално написано от Анонимко
явно не си, извинявам се за грубостта по-рано тогавапросто sXe използват Х-ове...както и да е, сори пак
![]()
Видях какво значи в гугъл, но не X-овете ги сложих защото юзърнейма беше зает а не съм регистриран с него... все пак ще знам отсега нататък. Иначе не мисля, че съм направил нещо нередно, мисля, че притеснението ми е от там, че ще ги загубя като приятели или нещо такова, едва ли не ще ме гледат с други очи и по специално момичето, но май няма такова нещо. Благодаря все пак.
Не казвам, че е нередно, просто тя може би има такова чувство.Къде съм казала, че е нередно?Първоначално написано от lo_flo
не е нередно преди да си хакна гадже съм имала участия в 2 тройки и се чувствах супер.
с две момчета направо си е суперско да те изпълват по всяка дупка![]()
аз заради това съм казала, че ако някога правя тройка, то ще е с хора, които не познавам. И абсолютно никога не бих га направила с приятеля ми и още някой.
За твоя случай бих те посъветвала да говориш с приятелят си и гаджето му и да им обясниш, че се чувстваш малко притеснен. Те са хората, които могат да те успокоят и т.н.![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от koalka
Ето тук
![]()
![]()
!Според мен го взима прекалено навътре [/i]