.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: колаж

колаж

Таа начи... тъй като скоро ще правим 1 година с мойто либе и реших да му направя колаж с наши снимки... и ся се чудя как точно да го сътворя... и да ви попитам вие правили ли сте нещо такова и ако някой се сеща за някоя готина идейка за колажа да казва 10х предварително

и btw чудя се... като албум ли да е или в рамка О.о
    Life sux but just keep smiling

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Албум !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

aNonimna..
    Guest
    mdam i az sum za album

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Албум !
    И аз мисля, че албум ш'те е по-добре!

Guest
    Аз лично не съм правила но наскоро една моя приятелка прави .. в албум е мнго хубаво ако изскараш снимките в некра рамки .. сърчица .. или пък някоя др снимка изрежеш ..

Ахъъм 10х
    а някой ако даде интересна идейка ще съм му мн благодарна

Голям фен
    Не съм правила,но това е добра идея.За албум съм.И да е някой по-хубав и в който под местата за снимки да има място да напишеш нещо под всяка
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Не съм правила,но това е добра идея.За албум съм.И да е някой по-хубав и в който под местата за снимки да има място да напишеш нещо под всяка
    то аз албума сама ще си го правя

Ами...на мен като ми кажат колаж и си го представям така: прави се на дъска(от тези корковите дъски дето се продават по книжарниците), снимките могат да се сложат цели или изрязани във формата на сърце или друго да се забодат с цветни габърчета, до снимките може да има и текст ( смешна случка, или част от песен или стихотворение изразяващо чувствата ви/ти по времето когато е правена снимката). Ако става дума за 1 година, както в случая може да са 12 снимки да речем...Харесва ми да е на дъска, защото може да си го окачи в стаята и всеки път, когато влезе да се сеща за теб, и колко прекрасно време сте прекарали...

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ами...на мен като ми кажат колаж и си го представям така: прави се на дъска(от тези корковите дъски дето се продават по книжарниците), снимките могат да се сложат цели или изрязани във формата на сърце или друго да се забодат с цветни габърчета, до снимките може да има и текст ( смешна случка, или част от песен или стихотворение изразяващо чувствата ви/ти по времето когато е правена снимката). Ако става дума за 1 година, както в случая може да са 12 снимки да речем...Харесва ми да е на дъска, защото може да си го окачи в стаята и всеки път, когато влезе да се сеща за теб, и колко прекрасно време сте прекарали...
    а знаеш ли къде се продават тия дъски ? О.о

Guest
    еее тва е много готина идея =D>

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    а знаеш ли къде се продават тия дъски ? О.о
    mislq 4e v metro ima...pak moej i v knijarnicite da ima...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

аз си купих от книжарница. Просто трябва да обясниш каква искаш. Има различни размери.

аз си купих от книжарница. Просто трябва да обясниш каква искаш. Има различни размери.
    добремм утре ще отида да питам в някоя книжарница

ами да избери някой албум с такава влюбена двойка за картинка...вътре ве4е ти си реши как ще ги подредиш...и ако искаш на някои снимки можеш да напишеш къде сте били и какво сте правили примерно "аз и моето мило на море " и нещо от рода

НекФо_НикФо
    Guest
    А на корицата сложи най-хубавата и романтична снимка на теб и твойто либе Идеята е наистина мн добра , а и осъществима ако наистина го искаш и ако имаш желание

Цитирай Първоначално написано от НекФо_НикФо
    А на корицата сложи най-хубавата и романтична снимка на теб и твойто либе Идеята е наистина мн добра , а и осъществима ако наистина го искаш и ако имаш желание
    еми имам желание
    все още се чудя дали да е албум или на дъска... ама ще видим

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Преди 2-3 години правих за бившия един такъв колаж. Мисля, че се получи добре. Ако искаш ще ти пратя снимка да видиш какво представлява

П.П. Това с корковата дъска звучи адски безвкусно и лишено от всякаква естетика 1000000% по-добре е да е направен върху лист А4 и сложен в красива рамка!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Преди 2-3 години правих за бившия един такъв колаж. Мисля, че се получи добре. Ако искаш ще ти пратя снимка да видиш какво представлява

П.П. Това с корковата дъска звучи адски безвкусно и лишено от всякаква естетика 1000000% по-добре е да е направен върху лист А4 и сложен в красива рамка!
    аа супер ако може прати life.sux@mail.bg

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Албум !
    И аз мисля, че албум ш'те е по-добре!
    i az

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си