.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    иванка звездобройката
    Guest
    бих ги подредила по сексуалност така:

1. скорпиони
    2. раци
    3. риби
    4. везни
    5. близнаци
    6. лъвове
    7. стрелци
    8. водолей
    9. козирози
    10. телци
    11. деви
    12. овни

Супер фен
    Град
    Burgas
    ae skorpionite sme si N=1 e, nqma spor i interesnoto 4e mai sme edinstvenata zodiq koqto sqka6 se podkrepqme vsi4ki i vinagi se interesuvame ot zodiite......nqkolko 4oveka poznavam det sme skorpioni i na vsi4ki ni e nqkvo takoa zabavno da 4etem... (ne govorq za dnevnite horoskopi koito sa edna golqma glupost)
    kolkoto do seksualnostta....ai nqq prikaam 4e ;]

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Хуху, едва ли зависи точно от зодиите. Дали си стрелец, скорпион, везни, телец или каквото и да било няма значение. Всичко зависи от човека.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Хуху, едва ли зависи точно от зодиите. Дали си стрелец, скорпион, везни, телец или каквото и да било няма значение. Всичко зависи от човека.
    както споменах ....дневните, месечните и разните други хороскопи наистина са една голяма глупост. колкото обаче до характеристиките на всяка една отделна зодия....там има голяма истина. а и тва нещо е толкова старо...в древността едва ли е било измислено с някаква комерсиална цел (както е днес - то днешно време всичко е комерсиално)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Аз съм зодия Скорпион,но не смятам,че съм чак секс маниячка.
    Всичко зависи от човека.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от kristina_ok
    Аз съм зодия Скорпион,но не смятам,че съм чак секс маниячка.
    Всичко зависи от човека.
    Точно щях да пиша,че специално за скорпионите си е вярно,докато не видях твоето мнение!Може простода не си правила як секс или да си неосъзнала се сексманячка!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Аз също съм скорпион и много си харесвам зодийката.Вярно че скорпионите обичат много секса и аз го обичам както и всички други хора но чак пък секс маниаци ми се струва малко пресилено.
    Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не знам такива неща. Пък и не ме интересува.
    Това едва ли зависи от зодията, а от човека.
    Освен себе си, знам още едно момче и едно момиче, които са тооооолкова побъркани като мен на тази тема, откакто да родени.
    И сред тези хора няма зодия скорпион.
    Да де.. аз не казвам, че като практика съм голямата секс-машина(нищо подобно) .. но просто за разлика от повечето на моите години съм доста по-чалната в главата иде ли реч за секс.. и съм имала доста ляляяля преживявания още като малка

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Не знам такива неща. Пък и не ме интересува.
    Това едва ли зависи от зодията, а от човека.
    Освен себе си, знам още едно момче и едно момиче, които са тооооолкова побъркани като мен на тази тема, откакто да родени.
    И сред тези хора няма зодия скорпион.
    Да де.. аз не казвам, че като практика съм голямата секс-машина(нищо подобно) .. но просто за разлика от повечето на моите години съм доста по-чалната в главата иде ли реч за секс.. и съм имала доста ляляяля преживявания още като малка
    Тука не става въпрос че само скорпионите сме сексманяци...но че така се говори!Явно не е напълно вярно,но според мен има доста истина!

Ariena
    Guest
    Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
    Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
    Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
    Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ot napisanoto ot Ariena po dobre ne znam kak moje da se kaje!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ariena
    Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
    Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
    Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
    Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.
    Мога да кажа само..
    WOW
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Аз съм скорпион ох ти ако вярваш на такиа неща то си е до човека

Голям фен
    Град
    софия
    Не , но са мнгоо добри

Guest
    mi az sam edin predstavitel na zodiqta (noemvri sam rodena) i mislq 4e ne skorpiona e podvlasten na sexa,a sexa na skorpion Ne viziram sebe si kato nqkakuv hishnik po tazi 4ast,no kato cqlo obojavam sexa s to4niq 4ovek \/

И при мен е същото.Аз и приятелят ми сме скорпиони и смея да твърдя че се допълваме идеално в секса просто е нещо изумително :P
    Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ааа,обяснявам си го вече - приятелят ми е риба
    а ще ми обясните ли тогава кво прави водолея(moi) при въздушните?
    Ami lee voda ot nebeto macko!! Tva e ideqta na vodoleq, zatova e vuzdu6na zodiq!!!

poprincip vsi4ki kazvat 4e skorpionite sa nai-strastnite lubovnici

Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Този "мит" е верен ако не на 100% поне на 99% за скорпионите.

съгласна съм
    Feel my pain

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мхм, гаджето е скорпионче.
    Като му дойде музата и ме подхване... мама мия.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    СКОРПИОНИТЕ СА СЕКС МАНЯЦИ!

Guest
    А ти, bungle, за да се караш с гадже скорпионче - значи има огромен проблем - импотентност!!!

Аз не вярвам в такива неща.Всичко е инидивидуално.Не зависи от зодията а от човека.
    Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me

Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Този "мит" е верен ако не на 100% поне на 99% за скорпионите.

съгласна съм
    i az

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ти, bungle, за да се караш с гадже скорпионче - значи има огромен проблем - импотентност!!!
    Не, аз съм тъпа кучка. Там е проблемът. Хахахах.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си