- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скорпионите секс маниаци ли са??
бих ги подредила по сексуалност така:
1. скорпиони
2. раци
3. риби
4. везни
5. близнаци
6. лъвове
7. стрелци
8. водолей
9. козирози
10. телци
11. деви
12. овни
ae skorpionite sme si N=1 e, nqma spori interesnoto 4e mai sme edinstvenata zodiq koqto sqka6 se podkrepqme vsi4ki i vinagi se interesuvame ot zodiite......nqkolko 4oveka poznavam det sme skorpioni i na vsi4ki ni e nqkvo takoa zabavno da 4etem... (ne govorq za dnevnite horoskopi koito sa edna golqma glupost)
kolkoto do seksualnostta....ai nqq prikaam 4e ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Хуху, едва ли зависи точно от зодиите. Дали си стрелец, скорпион, везни, телец или каквото и да било няма значение. Всичко зависи от човека.
както споменах ....дневните, месечните и разните други хороскопи наистина са една голяма глупост. колкото обаче до характеристиките на всяка една отделна зодия....там има голяма истина. а и тва нещо е толкова старо...в древността едва ли е било измислено с някаква комерсиална цел (както е днес - то днешно време всичко е комерсиално)Първоначално написано от xaxo_xixi
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Аз съм зодия Скорпион,но не смятам,че съм чак секс маниячка.
Всичко зависи от човека.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Аз също съм скорпион и много си харесвам зодийката.Вярно че скорпионите обичат много секса и аз го обичам както и всички други хора но чак пък секс маниаци ми се струва малко пресилено.![]()
Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!
Не знам такива неща. Пък и не ме интересува.
Това едва ли зависи от зодията, а от човека.
Освен себе си, знам още едно момче и едно момиче, които са тооооолкова побъркани като мен на тази тема, откакто да родени.
И сред тези хора няма зодия скорпион.
Да де.. аз не казвам, че като практика съм голямата секс-машина(нищо подобно) .. но просто за разлика от повечето на моите години съм доста по-чалната в главата иде ли реч за секс.. и съм имала доста ляляяля преживявания още като малка![]()
Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.
Мога да кажа само..Първоначално написано от Ariena
WOW
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз съм скорпион![]()
![]()
ох ти ако вярваш на такиа неща то си е до човека
Не , но са мнгоо добри![]()
![]()
mi az sam edin predstavitel na zodiqta(noemvri sam rodena) i mislq 4e ne skorpiona e podvlasten na sexa,a sexa na skorpion
Ne viziram sebe si kato nqkakuv hishnik po tazi 4ast,no kato cqlo obojavam sexa s to4niq 4ovek
![]()
\
/
И при мен е същото.Аз и приятелят ми сме скорпиони и смея да твърдя че се допълваме идеално в секса просто е нещо изумително :P
Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!
Ami lee voda ot nebeto macko!! Tva e ideqta na vodoleq, zatova e vuzdu6na zodiq!!!Първоначално написано от ABSOLUT`me
poprincip vsi4ki kazvat 4e skorpionite sa nai-strastnite lubovnici![]()
![]()
![]()
съгласна съмПървоначално написано от Technof@n
Feel my pain
Мхм, гаджето е скорпионче.
Като му дойде музата и ме подхване... мама мия.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
СКОРПИОНИТЕ СА СЕКС МАНЯЦИ!
А ти, bungle, за да се караш с гадже скорпионче - значи има огромен проблем - импотентност!!!
Аз не вярвам в такива неща.Всичко е инидивидуално.Не зависи от зодията а от човека.
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Не, аз съм тъпа кучка. Там е проблемът. Хахахах.Първоначално написано от Анонимко
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up