Аз съм скорпион, признавам си, че със секс мога, но без него - не. Приятеля ми също е скорпион. Има моменти когато съм била с температура и ми е било зле, но дори тогава мисля за секс. Ако не на 100 %, то 99 % от мислите ми са в тази насока. Установих, че два скорпиона в леглото е равносилно на унищожителна буря. Това е една от най-сексуалните зодии. Мъжете скорпиони са нещото, което една жена може да мечтае. Изглеждат секси дори когато човъркат нещо по-колата или поправят нещо у дома. Жените скорпион нямат задръжки, не познават границите. Тук Лъвиците биха изръмжали, че и те не са по-назад. Съжалявам дами, но челната позиция се пада на скорпиона, който е подвластен на две тъмни планети - Марс и Плутон. Първата е планета на енергията и смелостта, на великата сила на мрака, а втората - на смъртта и разрухата. Представителите на тази зодия представляват онази част от всички вас, която повечето криете и не искате да пуснете на свобода. Те не познават свенливостта и не се спират пред нищо.
Мъжа водолей също не е за подценяване, особено ако е с жена скорпион. Те двамата в леглото представляват ураганния вятър и водната стихия в най-голямата й мощ. Въпреки това съюза не е така изпълнен със секс и близост като съюза на два скорпиона. Защото два скорпиона се поддържат за всичко, абсолютно всичко и не допускат никой в техния свят.
Дами, пазете се от мъжете скорпиони, ако не сте способни да издържите на темпото и нрава им не се захващайте с тях. Въпреки, че ако те ви набележат измъкване няма.
Господа, не лъжете жена скорпион. Ако тя поиска да е вас може да ви отведе в съвсем различен и непознат свят и да ви подари това, което другите жени не могат.