.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Нинам кво стаа ...

Хора ... с жената сме заедно от 2 месеца и някой друг ден
    Обачи ... нещо ме съмнява, че иска да се разделим и неми го казва в очите, а ми прай леки намеци ...
    Тя е на 15 аз на 16 и така ...

Преди 1 седмица ми каза: Щом искаш да се разделим да късаме... ТОВА БЕЗ НИКВА ПРИЧИНА ПРОСТО ЛЕКО СЕ СКАРАХМЕ!!!
    А ония ден се върна беше за 3 дена някъде из БГ и едно от нещата който ме пита 1во е "Обичаш ли ме, защото имам чувството че неме и че си охладнял към мен"
    Мане мане ... я кажете тя иска да ме разкара нали

Guest
    Може и да иска да те разкара но аз по скоро съм на мнение че може би иска да е сигурна в троите чувства и зато те изпитва

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може и да иска да те разкара но аз по скоро съм на мнение че може би иска да е сигурна в троите чувства и зато те изпитва
    егати изпита баце ... само ме притеснява аз вече съм възрастен човек и може да ми стане нещо ...

Голям фен
    Тогава щом те е питала така показвай чувствата си по-често.Ако продължи да ти казва,че ако искаш да късате да късате,за някаква малка караница я зарежи и така.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    някои ако я имал подобен проблем да сподели, че искам да получа някво горе долу ... добро съветче ... кво да прая

nasty_F нищо несе знае ... може и така да стане в крайна сметка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    някои ако я имал подобен проблем да сподели, че искам да получа някво горе долу ... добро съветче ... кво да прая

nasty_F нищо несе знае ... може и така да стане в крайна сметка

имам грешка не "я" а "Е" нещо бързах

Guest
    И аз мисля,че проблема е по-скоро в теб.Показвай й повече какво чувстваш,бъди по-емоционален и така не би трябвало да се съмнява в теб и в чувствата ти И все пак я попитай защо ти говори такива неща,може и наистина да иска да се разделите, и за да не те реже да се опитва да бъде по взаимно съгласие...за това да те подпитва така тактично

Guest
    Тъпо.

Според мене тя не е сигурна в твойте чувства. Трябва да и показваш по-често, какво чувстваш към нея. И бъди сигурен, че ако тя иска да ти каже нещо, от сорта да късате и т.н. ще го научиш, но без намеци.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Според мене тя не е сигурна в твойте чувства. Трябва да и показваш по-често, какво чувстваш към нея. И бъди сигурен, че ако тя иска да ти каже нещо, от сорта да късате и т.н. ще го научиш, но без намеци.

i spored men ne e sigurna.+tva vrazkata vi e o6te "mlada",qvno iska pove4e sigurnost i ti tr da i q dade6.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    Благодаря за съветите ... ще Ви послушам.

Лек ден и приятна седмица и даскало

Мега фен Аватара на koalka
    Може и тя да не знае какво иска...Говори с нея и я попитай директно защо се държи така, дължи ти обяснение.Обясни й, че в една връзка е норвално от време на време да има караници, така че един път като сте се скарали-голяма работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може и тя да не знае какво иска...Говори с нея и я попитай директно защо се държи така, дължи ти обяснение.Обясни й, че в една връзка е норвално от време на време да има караници, така че един път като сте се скарали-голяма работа.
    мдам много си права ... еми питах я но ми каза, че няма основателна причина да ми задава такива въпроси :S
    и това за караниците секи знае, че е нещо обичайно няма смисъл да и го казвам

--

i az mislq che iska da e sigyrna che ti q obichash !!! Pogovorete i si izqsnete neshtata ..

Аз пък мисля, 4е иска да се разделите, но предпо4ита да запо4не от дале4, за да не те нарани.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Ми братле очевидно е че иска да те зареже,ако мен питаш зарежия я и си намери някоя по яка пичка от нея.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Като за начало показвай повече чувствата си! Но ако и тогава не е доволна, може и други мисли да и минават в главата.като например да се разделите.ма едва ли! Почти сигурно е, че не и показваш всъщност колко много държиш на нея!
    Let The BEAT Control Your Body

първо ми стана смешно 4е е наре4е жена а тя е на 15 ама карай...второ не знам дали иска да скъсате или просто се притеснява и ти няма много доверие...затова поговори на саме с нея питай я какъв е проблема и ти я питай иска ли още да сте заедно и ако в теб има някакъв проблем да го изясните и ти да се поправиш на сгрешеното място

Бе те малките не знаят още кфо искат бе (извинявайте ако съм обидил някое момиче под 14-15г.) Просто се чуди кфо да измисли, за да разнообрази ежедневието си. Чула е, че връзки без кавги не са връзки и ся тя се опитва да го интерпретира тва нещо, за жалост по грешния начин. И няма как да е, след като не знае същността на тва "животно" , наречено "връзка м/у момче и момиче". Пич ... ако искаш да ти е леко на живота, накарай я да и липсваш. По-добро от тва решение не виждам за момента. Иначе да и ходиш по свирката ... най-много да ти се качи на главата, да те напълни с нерви, с мъка и накрая от главата ти да скочи на някоя друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си