.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    SLADKAAAA
    Guest

SPIRA LI VI NE6TO OT RODA NA....

SPIRA LI VI NE6TO OT RODA NA MALKO ZABELEJIM CELYLIT I LEKO ZAOBLENO KOREM4E DA NOSITE KASI PANTALONKI I POTNI4ETA 6TOTO MEN MALKO ME PRITESNQVA BLAGODARQ PREDVARITELNO [/b][/u][/i]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми...зависи с кого съм честно казано... Принципно гледам да се ограничавам ,ама лятото не се издържа и мн обичам примерно поли...Ама на училище не знам какво тряа да ми е за да обуя пола...Там тъй и тъй ме мразят и си търсят повод да ме оплюят С приятелят си и моите авери общо взето ми пука по-малко щото те ми се кефят такава каквато съм и като съм с нещо много късичко обикновено се стига до неприлични предложения саа всичко трябва да има мярка разбира сеама по-добре да не ти пука много

Град
    the Savage Garden
    еми и да и не...смисъл ако съм в даскало с хора, които ме виждат всеки ден и ме знаят не си позволявам да се обличам мн разголено, щото знам че няма да ме харесат
    но ако съм някъде по центъра или на различно от даскало място(и не с френдовете!) не ми пука...
    мисля че е най-важно как се чувстваш в дадени дрехи...ако се чувстваш добре не тр да ти пука какво мислят другите или как изжлеждаш в техните очи...

Град
    някъде в пространството
    Zavisi naprimer ako misli6 4e 6te te bazikat po-dobre ne probvai,no tva zavisi ot teb ti si re6ava6

Men me spira.Na moreto da re4em ne poznavam nikoi i ne se saobrazqvam mn no ina4e iz grada ili daskalo... spira me !
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами лятото гледам да слагам дрехи, от които да не ми се мярка някоя мръвка. Ако си взема дънки с ниска талия, то отгоре ще сложа някаква по-дълга блузка с къси ракавчета, която да ми скрива паласките а-у.
    Иначе като съм на плаж няма кво да се притеснявам, щото ги има и по-огромни от мен
    Абе тлъстичко съм си и гледам да не се забелязвам много много.
    Иначе ся не върви да сложа мноо изрязан потник, щото по-добре да тръгна гола
    Общо взето ми пука.

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм от най-слабите, приемам се за момиче с нормално телосложение.Например имам коремче, но това е съвсем малко и дори и да сложа прилепнала блуза, пак не си личи(е, не много прилепнала).Иначе паласките-аз почти нямам, но все пак и тях се опитвам да махна.А краката-е, виж, върху тях вече има какво да се работи.Но вярвам, че с воля ще успея да постигна определен резултат.А и иначе не ги скривам по някакъв специален начин.Избирам си панталони, които ми седят добре.

Мега фен Аватара на sasha_90
    mi 4esno kazano ako sam vka6ti ne a ina4e kat sam navan se staraq da prikriq malkoto korem4e,ako izob6to go imam.Rqdko se slu4va da imam korem4e

Град
    У нас Си (=
    Ami az sum dosta slabichka, no vse pak se pritesnqvam da nosq mnogo izrqzani drehi ili takiva, s koito se vijda golqma chast ot stomaha mi naprimer. I edin suvet:
    Chernite pantaloni ili tumno-sinite dunki pravqt krakata da izglejdat po slabi, a belite ili po-svetli potnicheta i bluski suzdavat iliuziqta za po-golqm bust

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си