- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SPIRA LI VI NE6TO OT RODA NA....
SPIRA LI VI NE6TO OT RODA NA MALKO ZABELEJIM CELYLIT I LEKO ZAOBLENO KOREM4E DA NOSITE KASI PANTALONKI I POTNI4ETA 6TOTO MEN MALKO ME PRITESNQVA BLAGODARQ PREDVARITELNO[/b][/u][/i]
Ми...зависи с кого съм честно казано...Принципно гледам да се ограничавам ,ама лятото не се издържа и мн обичам примерно поли...Ама на училище не знам какво тряа да ми е за да обуя пола...Там тъй и тъй ме мразят и си търсят повод да ме оплюят
С приятелят си и моите авери общо взето ми пука по-малко щото те ми се кефят такава каквато съм и като съм с нещо много късичко обикновено се стига до неприлични предложения
саа всичко трябва да има мярка разбира се
ама по-добре да не ти пука много
![]()
еми и да и не...смисъл ако съм в даскало с хора, които ме виждат всеки ден и ме знаят не си позволявам да се обличам мн разголено, щото знам че няма да ме харесат![]()
но ако съм някъде по центъра или на различно от даскало място(и не с френдовете!) не ми пука...
мисля че е най-важно как се чувстваш в дадени дрехи...ако се чувстваш добре не тр да ти пука какво мислят другите или как изжлеждаш в техните очи...![]()
Zavisi naprimer ako misli6 4e 6te te bazikat po-dobre ne probvai,no tva zavisi ot teb ti si re6ava6
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
Ами лятото гледам да слагам дрехи, от които да не ми се мярка някоя мръвка. Ако си взема дънки с ниска талия, то отгоре ще сложа някаква по-дълга блузка с къси ракавчета, която да ми скрива паласките а-у.
Иначе като съм на плаж няма кво да се притеснявам, щото ги има и по-огромни от мен![]()
Абе тлъстичко съм сии гледам да не се забелязвам много много.
Иначе ся не върви да сложа мноо изрязан потник, щото по-добре да тръгна гола![]()
Общо взето ми пука.![]()
Не съм от най-слабите, приемам се за момиче с нормално телосложение.Например имам коремче, но това е съвсем малко и дори и да сложа прилепнала блуза, пак не си личи(е, не много прилепнала).Иначе паласките-аз почти нямам, но все пак и тях се опитвам да махна.А краката-е, виж, върху тях вече има какво да се работи.Но вярвам, че с воля ще успея да постигна определен резултат.А и иначе не ги скривам по някакъв специален начин.Избирам си панталони, които ми седят добре.
mi 4esno kazano ako sam vka6ti ne a ina4e kat sam navan se staraq da prikriq malkoto korem4e,ako izob6to go imam.Rqdko se slu4va da imam korem4e
Ami az sum dosta slabichka, no vse pak se pritesnqvam da nosq mnogo izrqzani drehi ili takiva, s koito se vijda golqma chast ot stomaha mi naprimer. I edin suvet:
Chernite pantaloni ili tumno-sinite dunki pravqt krakata da izglejdat po slabi, a belite ili po-svetli potnicheta i bluski suzdavat iliuziqta za po-golqm bust![]()