- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли в София магазин на Stone Island ?
??
НЕ.Има на Fred Perry,Lacoste,Ben Sherman,Paul and Shark ама се сещаш кви са цените...
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Знаех си че ти знаеш за какво става дума![]()
Ben Sherman да знаеш къде е?
Супер си, мерси много![]()
еми прав си ама.......нали се сещаш че 90% от дечурлигата дет ходат със Lonsdale е от ИлиянциПървоначално написано от exploitedteen
http://www.sports-world.com/SearchBy...p?txtBrand=LON.Ето ви тука Lonsdale на супер ниски цени ама не знам как се поръчва
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Тука нещата са с нереални цени......който купува от тука друго освен кецове(и шапки може би не е у ред).Една риза на Лакост 242 лв.Мене вуйчо ми ми я докара от чужбина за под 40 лв некъде![]()
Фред Пери най ми харесва, ама не е за мене![]()
http://milwaukee.indymedia.org/image.../08/203947.jpg - Това яке е страшно. Колкото до 88 във венеца, чух че тези ги правили по поръчка ?
В Лаута Хуулс има 53 страници с ебати яките неща ама 2 месеца вече не ми приемат регистрацията гадовете.........много се бавят.Но те съветвам ако търсиш да купиш някоя от тези марки не го прави от магазина![]()
пп:exploited,кецките на Лонсдейл обаче са пълен боклук.
Намерих магазинче на Stone island в Гърция![]()
Кажете от каде мога да закупя яке Harrington ще съм много благодарен
blackhear7, в мнението над твоето има линкове, в кото има. Някъде около НДК имало, виждал съм в хот спот в Пловдив.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
мисля, че няма...или поне аз не знам![]()
нека дискутират хората да се радватПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Търся мокасини на SI,много ще ми тичат на новата шапка на SI с вентилаторче![]()
а?Първоначално написано от exploitedteen
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Дай да видим какво предлагашПървоначално написано от dqdo_mraz
Тва не важи за кежуалите тук и в АнглияПървоначално написано от exploitedteen
![]()
много корави оригинални тениски на чичо бен за тру хоолсПървоначално написано от bulgarche-to
![]()
![]()
![]()
с леки козметични дефекти 20 лефа модели на 2-5 години![]()
ако има интерес давам снимки
тия модели на 2-5 години ги предлагай на кварталните chavs. коравите top boys носят новите колекции.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
кварталните прошляци вече си иматПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
рекох че може тука да мине ама....![]()
![]()
![]()
топ бойс много нема тука ама айде..![]()
пичовете носят cp company. Все пак е за предпочитане етикета да е от вътрешната страна на дрехата![]()
Grumpy old madman
Как да няма СИ бре? Ходи на илиянци...
А със Стоун Айлънд ще си такъв кежуъл...че ще се забелязваш от 100км.
dqdo_mraz, тия с дефектите...я не носим със содрани етикето., у етикето е истината. Ако има дипки мама че ги зае, нема трашно![]()