- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гледат ме странно
Като им казах, че за мен песни по-стари от 1990 г. не съществуват и от периода 2002-2005 включително и филми ми се изсмяха. Защо? При условие, че и те не понасят по-стари от 1990 г. А за гореспоменатия период до 2005 г. имам много лоши спомени, беше тежък момент от живота ми и не искам нищо да ми напомня за него. Аз затова като намерих нещо от тогава, ако не ми трябваше го хвърлих и скъсах всички снимки на мои класове от този период. Просто толкова ли не могат да разберат, че дори и чалга песните от този период ми навяват лоши спомени? Примерно като чуя Hit Me Baby One More Time ми е по-весело заради хубавите спомени, Cry Me A River я намразих заради лошите спомени, а и не ми харесва. И сега слушам само от времето на Hit Me Baby One More Time, както и новите парчета - не само заради музиката, ами и заради спомените.
еми кво да ти кажа ... т*па си ! разбира се 4е ще те гледат странно. и кво иска6 да ми каже6 4е песни като Don't Cry, soldier of fortune и тн. те отвращават ? .. ако е така зна4и съм прав!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Тая песен не я знам, а и те не я знаят. Те слушат само стойностна музика. Чалга, Техно, Денс и Поп.
ахахахахах ... о боже, не наистина ако не се ебава6 зна4и ти и хората които не ги знаят тези 2те песни сте изклю4ително пр*сти и ограни4ени създания!... а 4алгата и хауса ми били най-стойтосната музика - ахахах... земи се скрии някаде така тъкмо никои няма да те гледа пък камо ли странно!
2 точка от правилника!
Че то не е лошо да си ограничен бе. Земи се скрии ти. Не е нужно да знаят всичко нали?
И тия песни не ги отвращават и мен не ме отвращават, просто повечето не ги знаем, а и не е нужно. Безразлични са ни. Ти си повърхностен, не аз и 98% от хората. 98% от хората, т.е. нормалните слушат Поп, Поп Фолк, Чалга и Техно. Иначе има и хубави рок балади, но само баладите стават.
Защо си мислите, че като не харесваш нещо непременно го мразиш. Аз не мога да мразя, също и съучениците ми. Някой неща и хора ги обичаме, други са ни само приятни, трети - неприятни, но те за нас не съществуват.
какво странно създание![]()
Според мен не е странно, ами нормално, като 97% от младите хора. Никой не слуша ретро, чалга и техно - всеки.
Никой не слуша метъл и рок?
Е,съжалявам за теб,че познаваш ограничен кръг хора. И естествено ,че ще те гледат странно,песните преди 90 са не само хубави,но и сто пъти по-стойностни и въздействащи,отколкото модерните хитчета.Както и да е ,бъди си пр*ста,на никой не пречиш с жалкото си съществуване.Само не разбрах какъв е смисълът на темата ти и какво ни питаш?Колко проста си ли?Еми да,пр*ста си.
2 точка от правилника!
А тези, които ме гледат странно не са от моя кръг. В моя клас, нещо повече в цялото училище фешъните, чалгарите, които не са чували песен преди 90 са начело на класацията по популярност, другите са игнорирани.
Ами нормално е за малките дечица.
Ни съм проста, като ДесиСлава, Азис и Борис Дали съм. А ти на тях им завиждаш. Твоята пр*ста и ограничена персона се цепи от колектива.
2 точка от правилника!
Аз съм 12 клас, не съм малко дете, нито тези от училище.
На нищожества дребни и вредни не се ядосвам. Как тук ще се събрали всички алтернативни? Няма ли нормални?
Чакай бе...не слушаше ли ти чалга?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Игнориране.
Ох, ама как ви ебава и как се вържете...![]()
Към автора-Мнението ти е много странно![]()
Едно време и аз не исках да си тегля стари песни-от преди 90те и т.н., защото не вярвах, че ще ги слушам,а и исках да живея за бъдещетоАма това отмина (за щастие)
Това със гадния период-еми нормално е песни и филми от тогава да ти навяват лоши спомени....
Та не за това те гледат странно.
Да ти кажа след обърканото ти мнение и аз да те видя ще те гледам странно.Явно просто се държиш откачено[/quote]
хъхъ..
...излишно е да се пише повече по темата ..разбира се колко е зле момичето ! .. а за вапросните "те" който са я погледнали "странно" няям думи ..Те слушат само стойностна музика. Чалга, Техно, Денс и Поп.
само по темата бих казала кво им се обиждаш на "те" ,то и ти и "те" сте едни и същи колкото си зле ти де 2пъти повече ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хах та зна4и вика6 4е си 12ти клас и за теб най-важното е да си на върха на "класацията по популярност"... и също от постовете ти разбрах 4е не е важно да има6 собствено мнение а да си "4аст от колектива"... аз съм сигурен 4е ти си поредната к**ва която ще ходи с дебелия грозен и тъп 4и4ко пари4ко...
а и си помисли дали вие игнорирате онея 3% от у4илището ти или те не игнорират вас, защото попринцип мнението на нормалните хора за метро гейовете не е полужително
Това е най-зле формулираната тема която съм "чел" досега в този форум!!!Да ти имам проблемите!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
какво ти пука дали те * харесват музикалните ти предпочитания?точно за това са ПРЕДПОЧИТАНИЯ,защото всеки сам си решава какво и кога да слуша!
* те- кои са тези "те"![]()
Bravo =D>Първоначално написано от 182+44_4adel
Абе аз като всеки телец съм догматик и отричам всичко необщоприето.