.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Guest
    Моля ви, не се подигравайте с нашето творчество. И поп-фолкът е изкуство, и то най-популярното сред българите.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тая песен не я знам, а и те не я знаят. Те слушат само стойностна музика. Чалга, Техно, Денс и Поп.
    Божеееее, наричаш стойностна музика чалгата и анолираш от списъка си старите песни...чесно ти казвам-не те познавам, но с това ти изказване ме отвръщаваш!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Тая песен не я знам, а и те не я знаят. Те слушат само стойностна музика. Чалга, Техно, Денс и Поп.
    Божеееее, наричаш стойностна музика чалгата и анолираш от списъка си старите песни...чесно ти казвам-не те познавам, но с това ти изказване ме отвръщаваш!!!
    Моля ви, не се подигравайте с нашето творчество. И поп-фолкът е изкуство, и то най-популярното сред българите. Добре, не ви харесва това, не ви харесва онова, ами какво ви харесва? Освен това поне поп-фолк певиците не пеят като онзи помияр Джъстин Тимбърлейк, който е ужасен.

Град
    plovdiv
    И тия песни не ги отвращават и мен не ме отвращават, просто повечето не ги знаем, а и не е нужно. Безразлични са ни. Ти си повърхностен, не аз и 98% от хората. 98% от хората, т.е. нормалните слушат Поп, Поп Фолк, Чалга и Техно. Иначе има и хубави рок балади, но само баладите стават.
    koi si te 4e da dava6 mnenie za tova koi hora bili normalni v zavisimost ot tova kva muzika slu6at!!!hahaha bahti prostotiqta.ami ako az kaja 4e za men ne sa normalni teq det slu6at 4alga ili house(ne 4e go kazvam,samo primer davam )osven tva ima o6te tolkova stilove za koito veroqtno ne si i 4uval 'EXPERTE'
    PFFFUU

Guest
    Абе точно това ти казвам бе - за мен другите стилове и субкултури освен моите не съществуват!

Guest
    И ми писна да се съобразявам с метъли, при условие, че другите фешъни (и тези от класа ми) не го правят. За тях ако слушаш друга музика не съществуваш.

Град
    София
    Според мен не е странно, ами нормално, като 97% от младите хора. Никой не слуша ретро, чалга и техно - всеки.
    Айде бе... никой не слуша ретро ама друг път..
    аз слушам..и кво аз явно съм от онея 3% ненормалници,а...
    еми щом казвате така да бъде..

"И ми писна да се съобразявам с метъли, при условие, че другите фешъни (и тези от класа ми) не го правят. За тях ако слушаш друга музика не съществуваш"

ми да ти пикам и на класа тогава ...

Guest
    Е, ще се съобразявам само с някои, все пак и от тях има свестни.

Хахахаха с извинение, аз не слушам музиката, която слушат и слушаха моите наборчета. Слушам музика, която ми харесва или това е непонятно за вас. Стига комерсиални боклуци, това си е смешно, как може да отречеш нещо, което не си слушал? Както и да е, отностно Soldier of fortune или Wind of change ще го оставя без коментар.
    Поздрав със Static-X - stem.

Цитирай Първоначално написано от mastaa
    "И ми писна да се съобразявам с метъли, при условие, че другите фешъни (и тези от класа ми) не го правят. За тях ако слушаш друга музика не съществуваш"

ми да ти пикам и на класа тогава ...
    С теб съм!

Guest
    Аз не отричам тези неща, нито ги мразя, но имам правото да ги игнорирам, нали?

Guest
    И как всички скочиха срещу човека, хаха...
    Нека си игнорира, нека се води по чалгарските си разбирания. То си е за него.
    Иначе, авторе - мисля, че видя как реагират "98 процента" от хората тук на твоите мъдри изказвания, та си прави изводите, ако въобще ти се занимава с мислене (което условие не е гарантирано).
    Аз лично се учудвам, че отделяте толкова време на такава тема. От години е ясно, че чалгата е най-масовото слушана музика в нашата мила родина. Което нито й дава автоматично някакви бонуси, нито я превръща в нещо по-различно от мазни текстове, още по-мазен начин на пеене и посредствен (в повечето случаи) аранжимент. Това, че масата "фешъни" слушат изключително такава музика, е ясен показател за музикалната им култура, за собствената им ограниченост (да се затваряш в един, хм, стил вече си е ограниченост само по себе си) и за неспособността им да правят нещо различно от това да копират и да се притесняват за протрития си имидж, а в други случаи - да пускат теми по декадентски (примерно) форумчета и да търсят одобрение чрез сензация или сензация чрез неодобрение, к'вото си изберете.
    Айде, със здраве

Град
    Пловдив
    1. къв е въпросът и къв е смисълът на тая тема?
    2. нещо прочетох за музика, пак ли спорите на тая тъпа тема, стига сте говорили че някой стил музика е тъп! щом го има значи хората го слушат, на вас кво ви пречи!?
    3. автора - първо казваш че съучениците ти се смеели затова че не слушаш определена музика, после пък ги защитаваш, пишеш толкова неразбирамео че вече разбирам защо ти се присмиват!
    4. мислех си че поне модераторите ще се сетят да затворят тази тема! това е чиста помия!!!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

еми да ...

Я , фанете по една лопата и варвете копайте каналите.
    Такива като вас , трябва да строят заводи/блокове , да копаят канали , да правят мостове и друга черна работа , за да са полезни на обществото като цяло.
    180- бан на профил 2 т.

malee...ujas neznae6 pesen kato Don't cry hah mi neznae6 kakvo da slu6a6 dosta sym po malka ot teb xah 7-mi klas sym no znam kakvo da slu6am...az bih te gledala dosta typo ako be6e nqkva pylna zadrystena 4algarka...neznam! :P

aa spox ne si samo ti ot 3% nenormalnici obojavam da slu6am retro nai stoinosnata muzika...

punisher nie ludite da si gledame rabotata kak moje da slu6ame takiva bokluci...samo 4alga tova e istinata! hxaxhaxha :P

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    хахах абе как ще слушаш тва дето ти навява хубави спомени??? има песни, които на мене не ми харесват, хо ги свързвам с мн хубави спомени, и какво да ги слушам, щото се сещам за доброто старо време ли...? слушаи тва дето ти харесва няма значение дали е чалга или ретро или квото е там..

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си