.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: tragediq

Hybrid View

nqq zna4enie
    Guest

tragediq

ae hora mn haresvam 1 mom4e..i toi mai me haresva no ne sam sigurna..vseki den izliazme az toi moita nai -dobra fr i nehoviq nai-dobyr fr...tai sii sme na 14 a e dvamata na sa po 21..i taka negoviq priqtel haresva moita priqtelka ama mnogo oba4e tq izob6to ... oniq den tq ima6e rd i hoihme na 1 restorant 4mata...posle kato se pribirahme sprqhme tam po putq.....i nii 2mata s nego za malko da se naebem..nali natiskahme se raoti..na sledva6tiq den ne mi se obajda i trqq6e az da mu sa obajdam..neska pak tai ....... nz kvo da praq pomognete mi ..sa prodaljavam li sa mu se obajdam ili ne???

.....i nii 2mata s nego za malko da se naebem..nali natiskahme se raoti..na sledva6tiq den ne mi se obajda i trqq6e az da mu sa obajdam..neska pak tai .......
    Ми явно той ся се прави на обиден, защото не те е на*бал и ся се прави на интересен, което всъщност е поредния капан, да му паднеш в ръчичките. Меко казано иска си нещо и ще направи всичко, за да го постигне. Сама помисли за тва...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    .....i nii 2mata s nego za malko da se naebem..nali natiskahme se raoti..na sledva6tiq den ne mi se obajda i trqq6e az da mu sa obajdam..neska pak tai .......
    Ми явно той ся се прави на обиден, защото не те е на*бал и ся се прави на интересен, което всъщност е поредния капан, да му паднеш в ръчичките. Меко казано иска си нещо и ще направи всичко, за да го постигне. Сама помисли за тва...
    Ама колко си прав ... Немаш си на представа !!!
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    София
    BAYO изчерпа темата

Цитирай Първоначално написано от teardrop
    BAYO изчерпа темата
    Хехе не съм бе :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си