.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: той иска

Hybrid View

Guest

той иска

еми нз... нз кво да кажа... понеже живее в друг град, но се виждаме мн често иии неска докато си писахме ми вика ...."даваш ли ми да целуна някоя или само прегръдка" ?

кво тряя да означава това?!?!??! иначе се обичаме супер много... и ми вика .."като не те виждам и ми липсваш и може някоя да прегърна... " и нз ... пфффф

Нещо май те е*ава твоя приятел. На въпросите му тряя винаги и категорично да казваш "НЕ!". А тва , че е казал, че може да прегърне друга вместо тебе ... и на мене ми се е искало честно казано, ма съм се стърпявал. Просто липсата понякога е много голяма. Ма се виждате често пък вие ква комбинация само ... май май само те еб*ва, за да го ревнуваш. Тва мисля

balon4e
    Guest
    NE!!! I az sum imala fr ot dr grad no pone si durjahme edin na drug >>..

Голям фен
    Град
    София
    Според мен му е писнало. Фактът, че сте от различни градове вероятно не му се нрави вече, въпреки че се виждате често, и иска да те разкара. Но не иска да излиза гаден, затова се опитва да те накара ти да скъсаш. Малко объркано стана, ама според мен е така.

Според мен не е точно е*авка,тоя май е много нагъл!!!Аз познавам такива нагли момчета и страшно много се възмущавам на такива хора!!!По- добре сериозно се замисли!!!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Нещо май те е*ава твоя приятел. На въпросите му тряя винаги и категорично да казваш "НЕ!". А тва , че е казал, че може да прегърне друга вместо тебе ... и на мене ми се е искало честно казано, ма съм се стърпявал. Просто липсата понякога е много голяма. Ма се виждате често пък вие ква комбинация само ... май май само те еб*ва, за да го ревнуваш. Тва мисля
    I az sum na su6toto mnenie !!!
    Както цветята се нуждаят от слънце и вода така и аз се нуждая от ТЕБ за да живея!

Град
    Там, където е сърцето...
    Или се е*ава с теб или е супер нагъл. Какво е това да "целуна друга".
    Ако те обича както казваш, колкото и да му липсваш няма да има желание да целува друга-все пак няма да си ти. Пък и нали се виждате често...просто му кажи,че ако иска да е с теб няма да мисли за други
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ami macka i az sam na mnenie 4e se e*ava tvoq 4ovek, no ti si go poznava6 nai-dobre. savetvam te da pogovorite seriozno na tazi tema.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Мега фен Аватара на koalka
    Освен, че чувствата му не са същите най-вероятно, говори и за това, че не може да поддържа такава връзка от разстояние, липсва му момиче, което да е с него и явно иска и има нуждата дори и да се целуне с някое момиче.

Мале ква детска постъпка. Не могъл да е с тебе и край вече, почва да мисли за глупости. Иска да е с маце, което да гушка секи ден, всяка вечер, а може би иска нещо съвсем различно. Мое мнение - ако му изнася окей, а ако не му - да ходи да събира шишарки в гората и тва е. Има и други, не е единствен и няма да бъде.

Мега фен Аватара на sasha_90
    samo si igrae s teb!

оби4а те той дрънци...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    И той те обича?
    хаха.. да да !
    Мани го. НЕ си струва.Само те разиграва..
    Мъже....
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Мъже....

Кво ? Да не мислиш, че всички мъже/момчета са като тоя ли?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Освен, че чувствата му не са същите най-вероятно, говори и за това, че не може да поддържа такава връзка от разстояние, липсва му момиче, което да е с него и явно иска и има нуждата дори и да се целуне с някое момиче.

Добре казано. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Мъже....

Кво ? Да не мислиш, че всички мъже/момчета са като тоя ли?

повечето...да!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

XAxAxXaxaxa q go ostavqi toq pich basi tarikata det e iska da e s tebe ama kogato ne e da e s dr momi4eta XAxaxX
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Голям фен
    С бившето ми гадже бяхме различни градове и се виждахме рядко.Нямах против там да е с друга,само исках като си дойде тук да е с мен....И такъв си ни беше и плана.А със сегашното ми гадже пак сме от различни градове,но се виждаме ваканциите-за всяка ваканция си е тук докато не свърши-и си писахме оня ден и аз му казах,ако иска да си е там с друга,защото не мога да му забранявам и видях колко е по-различен от бившия.Каза ми,че при него няма такива работи и че ако ще е с мен ще е само с мен и няма да го направи докато ходи с мен...Толкова го LofKam
    Много е добричък.Тъй,че аз бих му казала на тоя твоя НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си