- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6te se poburkam...
Pove4e ne izdurjam nz kvo da praq. Znam kude e izhoda no ne moga da trugna kum nego. I na4i... sega vakanciqta si q karah s edno mom4e na seloto mi.Vuprosnoto mom4e 6te nareka A. Az go haresvah ot mnogo vreme i sega vakaniqta se gu6kahme tam.Znam 4e toi mn me haresva, za6toto mi go e kazval. No toi be6e dovel sus sebe si nai dobriq si priqtel. Na ime S. I az hlutnah qko po nego. Ne znam kakvo da pravq..ve4e ne si padam po A., no ne moga da naranq 4ustvata mu i da..nali s nai dobriq mu frend S. Kakva e taq dilema..nqma li izhod ne spiram da mislq za tva...help!!!!
Ada6kata e prava,naistina ti adski mn si pada6 po A,no ne6to te kara da se zablujdava6 moje bi neiska6 da priznae6 dalbokite 4uvstva koito izpitva6 i namira6 opora v izmislenite 4uvstva kam S
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ще ти мине след 2-3 дена. Стой си с А.Първоначално написано от kat4enceto
![]()
Every moment is another chance...
Толкова ли лесно си харесваш нов?Странно ми е, веднага като си го видяла и веднага ди хлътнала по него, ок.Еми, ако искаш да си с него просто му казваш на първото момче и това е, но най-вероятно нищо няма да стане, защото все пак те са приятели, а мъжкото приятелство не е като женското.
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от koalka
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Точно така! Не се опитвай да заставаш м/у двамата, защото накрая от 2 стола ще се озовеш на земята. Стой си с А. и тва е положението....а мъжкото приятелство не е като женското...
zamisli se dobre,koi naistina haresva6,za da ne stane v posledstvie taka 4e da haresva6 samo A. pak da se zablujdava6 4e haresva6 S.
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от katttto3
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Haresva6 si A no nz za6to si misli6 4e haresva6 S moje bi prosto te e izkefil.Stoi si pri A 6toto posle ili ti 6te se skara6 s tqx ili te 6te se skarat za tebe!Uspex4e![]()
![]()
{}{P}{}
zastavala sum m/u priqteli i znam 4e e gadno mersi vi mnoo za suvetite...az S. go poznavam ot otdavna prosto ne go bqh vijdala mnogo godini... nz naistina takifa 4ustva dori kum A. ne sum izpitvala...se pak mersi
Първоначално написано от Анонимко
Еми сега вече, след като си видяла какво мислим по твоя въпрос, можеш да се насочиш към това, което искаш всъщност. Което и да избереш ... твоя си е работата, надявам/е се всичко да завърши добре.Успех!
Вярно,но понякога не е така с приятелството м/у момчета,мъже.Аз съм живия пример.Ходих с едно момче,което е много добър приятел на сегашното ми гадже и не се скараха,нищо.Дори ми каза,че няма нищо против-бившия за приятеля си-...Живеят в съседни градове и си идват и двамата в моя град по едно и също време,в една и съща компания сме си и няма проблемиПървоначално написано от koalka
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Да, точно това казвам, че няма да се скарат.Има два варианта-или да се разбират и единия да остъстъпи момичето, или двамата да се разберат да нямат нищо общо с нея.Рядко момчета се карат за момичета.Първоначално написано от nasty_f
[quote="katttto3"][quote="koalka"][color=red][b][i]Толкова ли лесно си харесваш нов?Странно ми е, веднага като си го видяла и веднага ди хлътнала по него
Любовта от пръв поглед е най-силната(поне според мен),точно така се влюбих и ази сега си живееме щастливо с моята "любов от пръв поглед"
![]()
Ако наистина си харесала С-моят съвет е да тръгнеш с него, НО само ако наистина го харесваш и само ако си съвсем наясно с чувствата си![]()
krai...skaraha sa....hora da zema se grumna li????ujassssss v kfo sa zamesih
Познавате ли я, че да твърдите такива работиПървоначално написано от katttto3
Така на бързо я анализирахте, все едно сте наясно с цялата ситуация
![]()
А към авторкатапросто кажи на този А., че вече не си падаш по него и си бъди с този, който те привлича най-много сега.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ГлупостиПървоначално написано от Анонимко
Добре сме си
Ти по-добре си насочи вниманието към дадените ти съвети
![]()
Паздвоена си в чувствата си . ПОмисли малко над нещата и помисли дали си заслужава да бадеш с S. или с A. защото в края на краищата имаш от една страна засвидетелстваната любов на единия и догатки от страната на другия
Еми много просто! Остави ги да се разберат!Първоначално написано от Анонимко