- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq Vi za pomo6t
hora mn iskam da mi pomognete [-o< ot 3 godini haresvam mom4e koeto e 4 god po-golqmo ot men.V takiva depresii s1m izpadala zaradi nego i ve4e mislq 4e e kraino vreme i toi da razbere 4e imam nqkakvi 4uvstva k1m nego ,no nz kak da mu go kaja,za6toto znam 4e toi ne izpitva ni6to k1m men i nqma da mi otv1rne na 4uvstvataMOLQ VI POMOGNETE MI S NQKAK1V SAVET KAKVO DA PRAVQ ZA6TOTO S1M PRED POREDNATA DEPRESIQ
![]()
Ми просто отиди и му кажи, това което чувстваш. Кажи му в очите ИСТИНАТА. Поне ще ти олекне, да не говорим, че ако не друго, поне и на него ще му се скриви, макар и само в началото.
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от BAYO
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Защо изпадаш в депресии? Та ти го харесваш... това би трябвало да те кара да се усмихваш и т.н. Кво си правила през тези три години?!?!? Сливи ли имаш в устата да му признаеш за чувствата си?! Преглатни тоя твоя си срам, защото нищо няма да постигнеш с него!
Е, ама ся ако си малолетна, а той е над двадесетте.. викам да си траеш![]()
Абе ако си сигурна, че той не изпитва абс нищо към тебе, по-добре не му го казвай директно. Покажи му го първо, кани го да излизате, ходете по кафета, накарай го да те хареса, пък тогава му кажи - директно!
Every moment is another chance...
Ti luda li si da trae6 tolko vreme?!Kak moje da si pomisli6 4e kato ne izpitva 4uvstva kam teb,koeto ne e dokazano,4e ne trqbva da go znae.Osaznai se i ti4ai kam tozi 4ovek da mu kaje6-ni6to ne gubi6.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Естествено, че трябва да му кажеш.Все пак си го харесвала 3 години, което не е малко време.Съгласна съм с BAYO-поне ще ти олекне и ще се почувстваш по-добре.
prosto mu kaji kakvo izpitva6 a puk posle da stava kakvoto 6te.. moje i da ti otvurne kato razbere kakvi sa 4uvstvata ti kum nego.. ot cqlata rabota samo moje6 da spe4eli6 \/ taka 4e davai
![]()
zad1ljitelno trqbva da mu kaje6 ta tova sa 3 godini i o6te da simal4i6 nqma smisal i bez tova nqma ko da zagubi6 a ima ko da spe4eli6 K1smet![]()
{}{P}{}
Еми по-добре си му кажи, защото е по-добре да знаеш, че си опитала от колкото цял живот да се питаш дали е можело да стане нещо.
А ако нищо не стане поне да не тъиш напразни надежди.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ехеее е 3 години са доста време,според мен е трябвало още тогава да му признаеш..Защото не виждам никакъв смисъл да страдаш 3год. ,вместо да си потърсиш евентуално друго момче,така по-лесно щеше да го забравиш,ноо сега единственото,което можеш да направиш е да преодолееш всичките ти страхове и всичкия срам и да му признаеш какво чувстваш..ще се почувстваш много по-добре,и поне ще можеш да продължиш на чисто-без съмнения (защото така като не си му казала какво изпитваш към него,не можеш да си на 100% сигурна какво ще ти отговори той
) Успех
![]()
f@nt@zi@
единствения начин е да го забравиш. понякога това не е толкова лесно колкото изглежда и предполагам, че при теб е така, но имай сили, кураж и вяра! пък знае ли човек, може утре да срещнеш момче, което наистина ще те заслужава![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Отиди при него,като го видиш да е сам и му кажи всичко,което ти е на душата.Не трябва да се притесняваш,че като му кажеш няма да отвърне на чувствата ти,защото може пък и да стане точно обратното.Винаги имай вяра.Ако не-здраве да е.Момчета колкото щешНе трябва да се отчайваш толкова и да изпадаш в депресии.Това,че той не отвръща на чувствата ти не означава,че няма друг,който да го направи.Помисли колко момчета те харесват и също тъжат за теб,както ти за това момче...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 6:20 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми просто отиди и му кажи, това което чувстваш. Кажи му в очите ИСТИНАТА. Поне ще ти олекне, да не говорим, че ако не друго, поне и на него ще му се скриви, макар и само в началото.
Дам точно така и аз съм на тва мнение![]()
Съгласна съм =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от BAYO
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ейй колко хора съгласни с мене .... невъзможно![]()
Ama ne sum li prav![]()