.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    притеснени сме
    Guest

моля помогнете

така...значи преди горе долу 2 седмици с приятеля ми се въргаляхме в леглото.не сме правили секс,и двамата сме девствени и доста неопитни ......така......обаче както си се лигавихме по едно време решихме да пробваме,без презерватив при това ,той си го вкара 3-4 см в мен,но тъй като мен мн ме заболя а той се възбуди прекалено много ,си го изкара веднага.100% сме сиг че не е сявършвал в мен,обаче трябваше да ми дойде на 6ти а едва днес има нещо като кървене ,но не точно..... едно розово е,бяло с малко чеврно по-скоро,а и попр ми идва през нощта а сега през деня,нз дали това е от значение де. а и попринцип винаги менструацията ми е със силни болки,и сега ги имаше но минаха малко по-бързо.корема последните дни ме болеше ,но не ми идваше.на 17 съм.опасяваме се да не е цветна бременност.....би било странно без контакт да е бременност,но признаците ни навеждат на мисълта....

:)

Spored men nqma za6to da se pritesnqvate,6tom daje ti e do6lo nqma stra6no,a za bolkite i za tova koga ti idva pred no6tta ili pred denq si vuobrazqva6.nqma stra6no

Супер фен
    ахахахахахйахаха ........ цветна бременност .... хахаххаха .... та той дори не е свършил в теб .... Айде стига си се шашкала и не търси симптоми, които ги няма ... дошло ти е. ... радвай се ....
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    не се притесняваме че не е дошло а че е много малко и розово ....и направо незнам какво да правим ...

Guest
    Не се панирай, нищо ти няма

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да бе, Дева Мария е забременяла от нищото, камоли ти да не си бременна.

Престанете да се вкарвате в някакви филми. Нищо ти няма!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    то ако ставаше толкоз лесно,нямаше да сме с преобладаващо застаряващо население
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    ами сега кръвотечението съвсем спря?тва нормално ли е?имах цукъл за 2 4аса .при това 2-3 капки,и то не кръв ами някво бяло с малко червено

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    абе да ви се невиди кви са тези глупави теми....кат не е свършил начи няма ти се надуй корема...а за цикала ти нии да не сме генеколози че да ти кажем що ти е било за 2 дни и то само някфи капки..ай отиди се гръмни плс

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    абе да ви се невиди кви са тези глупави теми....кат не е свършил начи няма ти се надуй корема...а за цикала ти нии да не сме генеколози че да ти кажем що ти е било за 2 дни и то само някфи капки..ай отиди се гръмни плс
    ti pa ne se prai na mnogo oboroten we ....jabar ...nali e forum za da pi6em ...ima nqkvi oligofrenski temi ...taq pone e istinska i naistina go ima problema ...mnoy ma draznite ....kato nqma kvo da pi6e6 nedei da pi6e6 ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си