- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Нормално ли е да го прави и най-вече в центъра?
глей са.. ако на теб не ти е приятно можеш да си се цупиш и да се обиждаш колкото си искаше докато не спре (което едва ли ще стане), ама ако е срам от хората.. според мен не трябва да се срамуваш от такива неща... абсолютно нормално на тая възраст да се правят такива неща been there done that![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм какво да ти кажа явно си му показала с нещо,че може да прави с теб каквото си поиска и където си поиска ... Мм щом го прави на възможно най публичните места иска да се докаже,че е голям мъж =D> Малък е още за това така прави ... естествено и като си легнеш с него ще каже на всичките си приятели да се докаже
ne vijdam kyde e problema nau4i se sama da gi razre6ava6
Първоначално написано от ABSOLUT`me
Мда
![]()
И не се притеснявай, радвай се,защото го привличаш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Това, че и е гадже не я прави автоматично негова собственост. Какво означава "ще те обарва където и както си иска", тя да не е вещ без право на мнение. Щом не и е приятно, той е длъжен да се съобрази с нея. И въпросът не е какво мислят другите, а как се чувства тя. Дори и да не и пука от другите хора на нея и е неприятно. Все пак не са сами, а има някои неща, които са само между тях двамата, а не достояние на целия град.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аа не си единствена моя прави същото и то на всякъде където сме билиПървоначално написано от Анонимко
Преди много му се карах но той непреставаше
И сега продължава но вече не ми прави впечатление приемам го на шега и само го базикам и чесно казано не ми пука от хората да си мислят квото искат .Тъй че не му връзвай мн мн :}}}}}}}
abe mladi ste obi4ate i bez tva az s moyto gadje sa vijdam 1 pat v meseca nqma samo da sedim i da sa gledami de(ne praim s*x)barayte se nqkoi mom4eta sa dosta nejni v tva otno6enie![]()
![]()