.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

глей са.. ако на теб не ти е приятно можеш да си се цупиш и да се обиждаш колкото си искаше докато не спре (което едва ли ще стане), ама ако е срам от хората.. според мен не трябва да се срамуваш от такива неща... абсолютно нормално на тая възраст да се правят такива неща been there done that

Ммм какво да ти кажа явно си му показала с нещо,че може да прави с теб каквото си поиска и където си поиска ... Мм щом го прави на възможно най публичните места иска да се докаже,че е голям мъж =D> Малък е още за това така прави ... естествено и като си легнеш с него ще каже на всичките си приятели да се докаже

Супер фен
    ne vijdam kyde e problema nau4i se sama da gi razre6ava6

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    прас един шамар през ръцете следващия път.ако от това не разбере - през лицето.
    Мда

И не се притеснявай, радвай се,защото го привличаш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    е 4е нали сте гаджета ще те обарва където и както си иска...на теб какво ти пука от другите хора ?
    Това, че и е гадже не я прави автоматично негова собственост. Какво означава "ще те обарва където и както си иска", тя да не е вещ без право на мнение. Щом не и е приятно, той е длъжен да се съобрази с нея. И въпросът не е какво мислят другите, а как се чувства тя. Дори и да не и пука от другите хора на нея и е неприятно. Все пак не са сами, а има някои неща, които са само между тях двамата, а не достояние на целия град.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Котарана
    Guest

Re: Moderated:Нормално ли е да го прави и най-вече в центъра

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nz za vas momi4eta nz daje dali nqkoi 6te smetne temata za istinska.Ama moq priqtel iska i si me obarva (ne6to ne mi dopada taq dyma ama ) po vsqko vreme i absoliytno navsqkade,em kogato sme sami moje ama nasred centara da re4em !!! Em znam 4e 6te kajete 4e trqbva da my kaja i ako me obi4a 6te me razbere ama my kazah i ne prestava po4nah da se darpam ama kak da vikma nasred centara na grada ? Nz iskah samo da spodelq i da vidq dali ima nqkoe devoi4e kato men ama me samnqva nqkoi da dava na gadjeto si takiva volnosti [kato imate predvid 4e sme na edna vazrast na 16]

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    Аа не си единствена моя прави същото и то на всякъде където сме били Преди много му се карах но той непреставаше И сега продължава но вече не ми прави впечатление приемам го на шега и само го базикам и чесно казано не ми пука от хората да си мислят квото искат .Тъй че не му връзвай мн мн :}}}}}}}

abe mladi ste obi4ate i bez tva az s moyto gadje sa vijdam 1 pat v meseca nqma samo da sedim i da sa gledami de(ne praim s*x)barayte se nqkoi mom4eta sa dosta nejni v tva otno6enie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си