.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Усещам как душата ми.....

Усещам как душата ми умира и нищо не мога да направя за да я спра..... Много ми е кофти че се получава така обаче съм срещал толкова мн разочарования и чувствам как вече не мога да се доверя на никое момиче....съмнявам се във всичко....незнам какво ще правя за напред....но сигурно ще остана сам......:

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Прекалено рано се отчайваш.
    Вкарай малко оптимизъм и ще видиш как ще се оправиш бързо.
    А и живота не е само момичета...

emi za tfa brat stavai jenkar i tfa e!
    Хубава професия, пък и няма никоя да те наранява...

да

знам че живота не е само момичета даже си имам цел....
    а това за женкаря съм го пробвал готино е обаче не ме кефи кой знае колко....ама пък в крайна сметка като се замислш....май така е най-добре защото никой не прави толкова колкото ти правиш за него[/b]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: да

Цитирай Първоначално написано от GaNgStA-NaTi0n
    знам че живота не е само момичета даже си имам цел....
    а това за женкаря съм го пробвал готино е обаче не ме кефи кой знае колко....ама пък в крайна сметка като се замислш....май така е най-добре защото никой не прави толкова колкото ти правиш за него[/b]
    Ахха. Звиси на каква си попаднал. Рано или късно всичко е ОК. Трябва да вярваме в това!

П.П. Не прекалявайте с оптимизма.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не се отчайвай. Но пък тва да си женкар за мен не е решение. По-щастлив ли ще си? Немисля. Тогава ще сменяш момичетата и какво ще се промени? Пак ще се чувстваш сам. Трябва да повярваш, че можеш да намериш подходяшо момиче.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Ne se pritesnqvai,6te bade6 vaznagraden nqkoi den za vs stradaniq.Sega si jivei jivota i ne tarsi podhodq6to momi4e-to samo 6te te nameri
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да станеш женкар просто ей така, това си е и до характер.Както казваш ти-не ти харесва особено, на някои пък много им харесва.Нормално е в тази възраст да има разочарования, но чак пък да се отказваш и да обезкуражаваш-недей.По-добре се усмихни и не мисли много-много за момента за момичета.

Казваш, че си имаш цел. Ми тогава следвай я упорито и не мисли толкова за мацета. По-добре ще ти е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си