- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomoliha me
Pomoliha me da stana gadje na edno mom4e to me har ama az ne ama ne sam tolkova gadna 4e da m se podigravam a si4ki mu se podigravat za6toto az sam go bila zarezala????? Sq ko da praa sa toy na mene mi se sardi zaradi oneq kazvah mu ama toy NEEEEEEEEE i mi obarna grab i mi vika az tebe ne te har ve4e???![]()
tva e super detska postupka!Kaji mu da se osaznae.....
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ne we ne az mu se podigravam a drugite za6toto me e haresval!!!!!
Това да му се подиграват е тъпо и детско.Как така могат да те молят за такова нещо, това е сериозно, а не някаква игра.Опитай се след известно време да поговориш с него, но трябва да мине малко време, за да му мине.
ne tvoita postupka e detska,a tqhnata...podkrepqm koalkaПървоначално написано от golqmoto_napu6vane
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
tva ot negova strana naistina e mn detinsko![]()
opsss ot tvoq strana de![]()
znam!!! az im vikam awe ko se barkate tuka u moq jivot a i az ne go har a te "ama toy te haresva i trabva da stanete gadjeta" az vi kazvam teq sa LUDI![]()
Това "Трябва да станете гаджета" ми звучи доста тъпо.Не трябва, а както ти искаш...
Абе Вие на по колко години сте? Щото тва ми изглежда като сценка от детската градинаТоя ме помолил, ония ме помолил, аз заради него , ама аз не исках.... Вие кво? На какви си играете? На детска градина ли? Осъзнай се малко ... никой нищо не може да те накара да направиш, освен ако, ти самата не го искаш
![]()
ебаси смотаната историика каква е тази пародия на сапунка?/?????...като не го харесваш защо ще го хващаш "приятелите ти" да си гледат работата няма да те сватосват с 4овек който не те кефи
![]()
ти и твойте хиляди мъже..боже опази.
2 т. от правилника. Бан на профил
chesno da vi kaj si mislq 4e tyka stava duma za 5-6 klas... Kato toi se durji taak s tebe ostavi go kvo mu se pr na mila kaji mu si4ko v liceto kvoto 4yvstavsh ne v chata ami v liceto i posle toi darshava dali shte ti e fr ili ne!!!
Na 9 li sa tiq tvoite priqteli????
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Май са на по 11-12 години....което обяснява държането им.
koalka rulezПървоначално написано от koalka
![]()
По темата-на колко години сте???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да позная на 12-13 сиА какво е "хар"
Научи се да пишеш + това и на кирилица и тогава ще ти отгворя
![]()
тя първо е малумна да пише тука..Първоначално написано от katttto3
Оффф ебат* детската история![]()
Събрахме детската градина, хей дечица веселушки... хич не слушкат, ще им дърпам ушичките![]()