.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на rakiQ
    познавам доста такива хора който са употребявали харкотици но ще разкажа малко от 1 човек

едно момиче (от кв. ми) в било в пубертета кротка,отличничка,добраизо бщо да не очакваш от нея че може да стане наркоманка
    след известно време нещата се преобърнаха започнала е от трева ..след това иска нещо по-силно и по-силно...
    преди 5 год се носеше слух "наркоманката на квартала"
    беше нещо страшно,водеше ги сякви наркомани,раздаваше дрога,друсаше се,биеше се,бяха я пребили скинари (на един концерт)
    зарязана строшена от бой на улицата един съсед я е видял случайно и посред нощ я води на майка и.....жената щтяла да припадне като е водяла дъщеря си в тва състояние.Тя се беше подложила на някакво лечение нз точно каде и какво,и ето че сега е добре (само кадео пие и пуши много"възхищавам и се -супер силна жена..на 26 год е има едно момченце на 1 год и половина и 1 момиченце на 3 месеца

много пъти сме си говорили с нея по темата за наркотиците и тя ми вика:

"недей да пушиш трева зашото с нея се почва ,недей мисли че не е наркотик!"

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Помощ - хероин

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Здравейте

Искам да попитам - има ли някой, който е бил зависим към хероин(венозно) и е спрял.Как?
    Приятеля ми пуши хашиш от 11 години насам(започнал е на 8години) и друса хероин от 5 години насам.Иска да спре.
    Аз съм била зависима, но към други неща и как съм се оправила само аз си знам.Проблемът е, че на него волята не му достига и не издържа на кризите - изкарва два три дни и отива и пак се надрусва.
    Някой има ли представа от къде може да се вземе метадон и дали въобще помага?Бих искала също да попитам - знаете ли друго средство за отказване от хероина.Знам че в някоя комуна може и да му помогнат, но не иска никъде да ходи без мен...
    HELP
    вържи го ! и не му позволявай да се измъкне ! ако полу4и криза и не си инжектира , най много да припадне и след известно време пак да се свести.. просто трябва да изкара някфо време ей така за да престане да му пука за шибаната др0га.. деазнам ама на такива кв0 друго моеш да им напраиш !? дръж го най - далече от дрогата , е тфа е решението .. ако трябва викни приятели да ти помогнат ! айде и пиши какво се е случило.. :/

Здравейте
    Благодаря на всички, дали ми някъква насока, за решаване на хероиновият проблем, който гаджето ми има!
    Започна лечение с метадон.Не знам дали ще има ефект, на мен постоянно си ми изглежда друсан, както и преди, ама нейсе, дано се оправи.След около 3 месеца заминаваме извън страната за половин година, и ако друса нещо ще е хашиш!Хубавото е, че той не говори английски, та ще трябва да разчита на мен, докато сме навън, а аз няма да му търся дрога .Освен това приятелите ми в Индия - там отиваме, не се занимават с дрога, независимо каква, и вероятно и гаджето ми ще си промени много възгледи(както и аз си промених, когато за първи път бях там).
    Благодаря на всички за всички!
    Стискайте палци!
    И аз ще стискам палци, на всеки решил и полагащ усилия да спре с гадната и бавна смърт с име хероин!

от 8 годишен пуши хашиш и от 5 години е на хероин?
    Няма спасение за него , защото организма му вече е унищожен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като сина му и станалото с брат му не са му стимул и обеца на ухото.............за какво говорим. 1 страничен въпрос-добре ли е детенцето ви здравословно?

Не не - хашиш не пуши от 8 години, а от 8 годишен(сега е на 19), но го пуши, само извън страната(средно по половин година всяка година).Някой може ли да ми каже, как да разговарям с него, за да ме слуша или да вдене нещо.Не знам - много съм изприказвала и както писах много глупости направих, за да види поне малко колко го обичам и колко искам да му помогна,ама не вдяваше.Сега като че ли е почнал да слуша, какво му се говори, ама е много зле.
    По отношение, на здравето - аз съм фен на здравословният начин на живот(храна,йога и тн...)и бих казала,че това е една от причините да не е толкова зле,колкото би трябвало.Има малко проблем(но наистина малък) с черният дроб и с стомаха.Другото си е наред.
    Въпроса ми е - как да разговарям с него, за да му е по - лесно да изживее кризите си.Има ли някъкви болкоуспокояващи, които да му помогнат за кризите - говоря за такива, които могат да се купят свободно
    Еми пак толкова много време да го пуши то си е е*ало мамата.Тоя твоя приятел щом толкова изка да се откаже значи трябваше да го е напраил преди много МНОГО време докъто все още е могъл.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard

Господи(а си мислех че никога няма да кажа тази дума ><)...хаш от 8 години а хероин от 5?!?!?
    Не се обиждай скъпа ама приятелят ти е ходещ труп.Пък даже и да отиде в комуна,ДАЖЕ и да откаже дрогата,след 5 години друсане с твърд наркотик,организмът му е толкова преебан че...едвали че живее още много IMHO

Искренно се надявам да съм в грешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    taka e xode6t trup e do sa 6tom ne gi e sprql nadali 6te moje ako nqma volq

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След като сина му и станалото с брат му не са му стимул и обеца на ухото.............за какво говорим. 1 страничен въпрос-добре ли е детенцето ви здравословно?
    Да, дори перфектно Досега не е кихнал дори, да не говорим за друго!Само, че се роди малко по - мъничък от "нормата" - беше 2.900кг.

Цитирай Първоначално написано от AlphaPower
    Еми пак толкова много време да го пуши то си е е*ало мамата.Тоя твоя приятел щом толкова изка да се откаже значи трябваше да го е напраил преди много МНОГО време докъто все още е могъл.
    Ами там е работата, че до преди няколо месеца не искаше и да спира.
    Вече се лекува!
    Да отбележа само - хашиш пуши само когато е извън Бг!

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    taka e xode6t trup e do sa 6tom ne gi e sprql nadali 6te moje ako nqma volq
    И пак само за протокола... това ходещ труп ли е?

Град
    Vraca
    познавам човек спрял хероина-ама той си боцка само 1 година ама пак му беше досстатъчно да му направта вените на решето в клиниката нарпао го проквасиха от ваксини
    ПП:не е ходеш труп ама е доста грозен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Poredniq
    Грозен, хубав мой си е За мен си е перфектен!Аз си го обичам!
    Не питах дали ще се намерят хора да го харесат тук, ами споделих с тази снимка, че не е ходещ труп!

отровна
    Guest
    Не питах дали ще се намерят хора да го харесат тук, ами споделих с тази снимка, че не е ходещ труп!
    п.п. Снимка? Къде я

Цитирай Първоначално написано от отровна
    п.п. Снимка? Къде я
    Малко по - нагоре

Guest
    abe kak ne e trup we q go vij kaf e slab

Мисля, че темата се изврати!
    Пуснах я, със съвсем други намерения и тн.,
    Май се изчерпа...

nejna_igla
    Guest
    ujas kakfo pravi hercata s horata.....dano se upravi uspeh

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не мога да ти помогна с нищо друго освен да ти кажа да бъдеш силна и да не се предаваш - щом приятеля ти има желание да спре, значи ще се оправи. С теб съм - успех!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Не мога да ти помогна с нищо друго освен да ти кажа да бъдеш силна и да не се предаваш - щом приятеля ти има желание да спре, значи ще се оправи. С теб съм - успех!
    Благодаря
    Имах нужда, да чуя и нещо хубаво и обнадеждаващо!

клуб33
    Guest
    Не не - хашиш не пуши от 8 години, а от 8 годишен(сега е на 19), но го пуши, само извън страната(средно по половин година всяка година).Някой може ли да ми каже, как да разговарям с него, за да ме слуша или да вдене нещо.Не знам - много съм изприказвала и както писах много глупости направих, за да види поне малко колко го обичам и колко искам да му помогна,ама не вдяваше.Сега като че ли е почнал да слуша, какво му се говори, ама е много зле.
    По отношение, на здравето - аз съм фен на здравословният начин на живот(храна,йога и тн...)и бих казала,че това е една от причините да не е толкова зле,колкото би трябвало.Има малко проблем(но наистина малък) с черният дроб и с стомаха.Другото си е наред.
    Въпроса ми е - как да разговарям с него, за да му е по - лесно да изживее кризите си.Има ли някъкви болкоуспокояващи, които да му помогнат за кризите - говоря за такива, които могат да се купят свободно
    той ако си вкарва помпите от 5 години и сумати хаш, не са обиждай ама са очудвам че е жив. Той целия си живот го е карал така, малко е вероятно да са опраи

TpEBoMaHChE
    Guest
    Awe ei viie izob6to akal imate li u glavite si ili po to4no tas macka det e pisala temata priqtelq i drysal xeroin ot 5 godini bez da sa obijda6 ama 4uva6 li se kvo govori6 we to xeroina priema6 li go venozno i edna godina ne moje6 da jivee6 poe4e pak kamoli 5 godini.Az 6te ti kaja kakvo stana s moq priqtel drysa6e xeroin 4 meseca i po4ina i ne e ot iglite 6tot kakto kazvat nqkoi xora samo ot iglite sa prenasq bolesta toi seki den si zema6e novi i si gi izpolzva6e sam i kakvo stana nai lo6oto.To si4ko se zapo4va ot koza slet tva ti staa slab i toi po4va6 na amf em te kato ti stanat slabi i si vika6 da zema probvam edin pat xerc to ni6to nqma da mi stane i nakraq kvo pristrastqva6 sa i umira6.I az sam iskala da me bocne edin pat iskah da razbera 4uvstvoto no toi ne go napravi 6tot o6te 3-tiq mesec razbra 4e umira otslabna s 20 kg stoe6e na leglo samo ne moje6e da stane i fr pak mu noseha xerc emi koito iska da si sasipva jivota da prodaljava na igli

Цитирай Първоначално написано от TpEBoMaHChE
    Awe ei viie izob6to akal imate li u glavite si ili po to4no tas macka det e pisala temata priqtelq i drysal xeroin ot 5 godini bez da sa obijda6 ama 4uva6 li se kvo govori6 we to xeroina priema6 li go venozno i edna godina ne moje6 da jivee6 poe4e pak kamoli 5 godini.Az 6te ti kaja kakvo stana s moq priqtel drysa6e xeroin 4 meseca i po4ina i ne e ot iglite 6tot kakto kazvat nqkoi xora samo ot iglite sa prenasq bolesta toi seki den si zema6e novi i si gi izpolzva6e sam i kakvo stana nai lo6oto.To si4ko se zapo4va ot koza slet tva ti staa slab i toi po4va6 na amf em te kato ti stanat slabi i si vika6 da zema probvam edin pat xerc to ni6to nqma da mi stane i nakraq kvo pristrastqva6 sa i umira6.I az sam iskala da me bocne edin pat iskah da razbera 4uvstvoto no toi ne go napravi 6tot o6te 3-tiq mesec razbra 4e umira otslabna s 20 kg stoe6e na leglo samo ne moje6e da stane i fr pak mu noseha xerc emi koito iska da si sasipva jivota da prodaljava na igli
    Май си доста зле информирана...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    има хора, които са живяли на хероин повече от 30 години...

наркоманите умират обикновено от две неща:

1 свръхдоза

2 инфекции, болести, инциденти и т.н.
    Дори по - често от второто...

гостаа
    Guest
    Честно казано не мога да повярвам някой да е друсал толкова много и още да прилича на нещо. щом за 5 години не е спрял начи едва ли ти ше му помогнеш като търсиш помощ тука. Трябва да си видяла какви хора пишат тука, за да знаеш, че изобщо няма да ти дадат адекватен съвет за решение на проблема.

Цитирай Първоначално написано от гостаа
    Честно казано не мога да повярвам някой да е друсал толкова много и още да прилича на нещо. щом за 5 години не е спрял начи едва ли ти ше му помогнеш като търсиш помощ тука. Трябва да си видяла какви хора пишат тука, за да знаеш, че изобщо няма да ти дадат адекватен съвет за решение на проблема.
    Здравей!Получих доста мнения по темата, някой без приложение - просто мнения и възмущения, както и обвинения, но се намериха и няколко човека, които ми дадоха наистина адекватни съвети!Смятам, че нищо не губя, нито приятеля ми, възползвайки се от тези съвети.
    Той започна лечение, просто и аз искам да знам, какво мога да направя, за да се чувства добре и сигурен в мен!Психиката на някой употребявал системно наркотици, особено силни е доста разклатена и учудващо или не за някой, тук наистина се намериха, хора, които ме подкрепиха в желанието си да помогна на приятеля си!ЗА КОЕТО ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си