- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ - хероин
познавам доста такива хора който са употребявали харкотици но ще разкажа малко от 1 човек
едно момиче (от кв. ми) в било в пубертета кротка,отличничка,добраизо бщо да не очакваш от нея че може да стане наркоманка
след известно време нещата се преобърнаха започнала е от трева ..след това иска нещо по-силно и по-силно...
преди 5 год се носеше слух "наркоманката на квартала"
беше нещо страшно,водеше ги сякви наркомани,раздаваше дрога,друсаше се,биеше се,бяха я пребили скинари (на един концерт)
зарязана строшена от бой на улицата един съсед я е видял случайно и посред нощ я води на майка и.....жената щтяла да припадне като е водяла дъщеря си в тва състояние.Тя се беше подложила на някакво лечение нз точно каде и какво,и ето че сега е добре (само кадео пие и пуши много"възхищавам и се -супер силна жена..на 26 год е има едно момченце на 1 год и половина и 1 момиченце на 3 месеца
много пъти сме си говорили с нея по темата за наркотиците и тя ми вика:
"недей да пушиш трева зашото с нея се почва ,недей мисли че не е наркотик!"
вържи го ! и не му позволявай да се измъкне ! ако полу4и криза и не си инжектира , най много да припадне и след известно време пак да се свести.. просто трябва да изкара някфо време ей така за да престане да му пука за шибаната др0га.. деазнам ама на такива кв0 друго моеш да им напраиш !?Първоначално написано от bloodybaby
дръж го най - далече от дрогата , е тфа е решението .. ако трябва викни приятели да ти помогнат ! айде и пиши какво се е случило.. :/
Здравейте
Благодаря на всички, дали ми някъква насока, за решаване на хероиновият проблем, който гаджето ми има!
Започна лечение с метадон.Не знам дали ще има ефект, на мен постоянно си ми изглежда друсан, както и преди, ама нейсе, дано се оправи.След около 3 месеца заминаваме извън страната за половин година, и ако друса нещо ще е хашиш!Хубавото е, че той не говори английски, та ще трябва да разчита на мен, докато сме навън, а аз няма да му търся дрога.Освен това приятелите ми в Индия - там отиваме, не се занимават с дрога, независимо каква, и вероятно и гаджето ми ще си промени много възгледи(както и аз си промених, когато за първи път бях там).
Благодаря на всички за всички!
Стискайте палци!
И аз ще стискам палци, на всеки решил и полагащ усилия да спре с гадната и бавна смърт с име хероин!
от 8 годишен пуши хашиш и от 5 години е на хероин?
Няма спасение за него , защото организма му вече е унищожен.![]()
След като сина му и станалото с брат му не са му стимул и обеца на ухото.............за какво говорим. 1 страничен въпрос-добре ли е детенцето ви здравословно?
taka e xode6t trup e do sa 6tom ne gi e sprql nadali 6te moje ako nqma volqПървоначално написано от Verminaard
![]()
познавам човек спрял хероина-ама той си боцка само 1 година ама пак му беше досстатъчно да му направта вените на решето в клиниката нарпао го проквасиха от ваксини
ПП:не е ходеш труп ама е доста грозен![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
п.п. Снимка?Първоначално написано от bloodybaby
Къде я
abe kak ne e trup we q go vij kaf e slab
ujas kakfo pravi hercata s horata.....dano se upravi uspeh![]()
Не мога да ти помогна с нищо друго освен да ти кажа да бъдеш силна и да не се предаваш - щом приятеля ти има желание да спре, значи ще се оправи. С теб съм - успех!
той ако си вкарва помпите от 5 години и сумати хаш, не са обиждай ама са очудвам че е жив. Той целия си живот го е карал така, малко е вероятно да са опраиПървоначално написано от bloodybaby
Awe ei viie izob6to akal imate li u glavite si ili po to4no tas macka det e pisala temata priqtelq i drysal xeroin ot 5 godini bez da sa obijda6 ama 4uva6 li se kvo govori6 we to xeroina priema6 li go venozno i edna godina ne moje6 da jivee6 poe4e pak kamoli 5 godini.Az 6te ti kaja kakvo stana s moq priqtel drysa6e xeroin 4 meseca i po4ina i ne e ot iglite 6tot kakto kazvat nqkoi xora samo ot iglite sa prenasq bolesta toi seki den si zema6e novi i si gi izpolzva6e sam i kakvo stana nai lo6oto.To si4ko se zapo4va ot koza slet tva ti staa slab i toi po4va6 na amf em te kato ti stanat slabi i si vika6 da zema probvam edin pat xerc to ni6to nqma da mi stane i nakraq kvo pristrastqva6 sa i umira6.I az sam iskala da me bocne edin pat iskah da razbera 4uvstvoto no toi ne go napravi 6tot o6te 3-tiq mesec razbra 4e umira otslabna s 20 kg stoe6e na leglo samo ne moje6e da stane i fr pak mu noseha xerc emi koito iska da si sasipva jivota da prodaljava na igli
Честно казано не мога да повярвам някой да е друсал толкова много и още да прилича на нещо. щом за 5 години не е спрял начи едва ли ти ше му помогнеш като търсиш помощ тука. Трябва да си видяла какви хора пишат тука, за да знаеш, че изобщо няма да ти дадат адекватен съвет за решение на проблема.
Здравей!Получих доста мнения по темата, някой без приложение - просто мнения и възмущения, както и обвинения, но се намериха и няколко човека, които ми дадоха наистина адекватни съвети!Смятам, че нищо не губя, нито приятеля ми, възползвайки се от тези съвети.Първоначално написано от гостаа
Той започна лечение, просто и аз искам да знам, какво мога да направя, за да се чувства добре и сигурен в мен!Психиката на някой употребявал системно наркотици, особено силни е доста разклатена и учудващо или не за някой, тук наистина се намериха, хора, които ме подкрепиха в желанието си да помогна на приятеля си!ЗА КОЕТО ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ!!!