niGGa
whateverman
Ако искате вярвайте - там където е живял на 8 се пуши повече хаш отколкото цигари, та аз лично не се съмнявам, че тогава го е пропушил.Ама ваша си работа.Както и споменах - той пуши само извън страната(около 6 месеца всяка година).
Бих искала да добавя, на 8 години с брат на 14 наркоман(за съжаление не е между живите вече), без никакъв родителски контрол, може би и ти щеше да направиш много глупости.Най - вече да си правиш каквото искаш, и да следваш единственият авторитет, който имаш(а неговият авторитет е бил наркоман).Както и да е това са други теми.
Благодаря на всеки включил се със съвет и практически помогнал ми, за разрешаване на този проблем.
Специално искам да благодаря на the EXPLOITED, за практическата насока, която ми е дала.Оценявам и не мога да изразя благодарноста си.
Успех на всички, които искат да спрат.
Като бивша дрога(към 4 години съм чиста) бих искала да ви кажа само - усещаш колко в хубаво да не си дрога, чак тогава когатои спреш да бъдеш.АКо някой преди ми беше казвал, че не е яко да друсаш, щях да се хиля като за световно, защото дрогата беше живота ми.След като спрях разбрах разликата.
За всички, за който звъчи гордо "Друсам по малко","Търся си хаш","Аз не мога без..." и тн. мислете докато е време, защото спирането след това коства повече усилия, отколкото ви изглежда сега.А човек винаги спира - или доброволно или п ък недоброволно.3/4 от дрогарите ми не са между живите.Това имам в предвид,казвайки,недоброво лно спиране.
Успех на всички и отново БЛАГОДАРЯ