.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

околоочен контур-крем

къде се нанамася по точно? само под окото или и отгоре на клепачите и под веждите

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Около цялото око, и на долния и на горния клепач.

Re: околоочен контур-крем

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    къде се нанамася по точно? само под окото или и отгоре на клепачите и под веждите
    ами и около цялото око и от горе и от доло
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    подкрепям предните мнения .. мисля че имаше такъв на Ейвън но аз не го използвам .. тоя продукт всъшност за какво е

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    подкрепям предните мнения .. мисля че имаше такъв на Ейвън но аз не го използвам .. тоя продукт всъшност за какво е
    Ima i na regal az sum momche no gi polzvam , zashtoto bivshata mi priqtelka kaza che imam bruchki deto se smeq mnogo..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

а този на Ейвън е много хубав ( ако иде реч за Solutions успокояващ със зелени буквички в бяла тубичка ) аз още си го ползвам не го виждам напоследък из каталозите ама е хубав наистина а относно това как се нанася и аз си го слагам и отгоре и отдолу на клепачите
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Град
    някъде в пространството
    Слага се на долния и горния клепач,виж на Oriflame и Avon са добри

A we momicheta q kajete toq na Regal ne e li hubaw? che az nego polzwam.. pak kato gledam samo na Awon i Orifflame preporuchwate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си