- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- околоочен контур-крем
къде се нанамася по точно? само под окото или и отгоре на клепачите и под веждите
ами и около цялото око и от горе и от долоПървоначално написано от Анонимко
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
подкрепям предните мнения .. мисля че имаше такъв на Ейвънно аз не го използвам .. тоя продукт всъшност за какво е
![]()
Ima i na regal az sum momche no gi polzvam , zashtoto bivshata mi priqtelka kaza che imam bruchki deto se smeq mnogo..Първоначално написано от Allthatshewant
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а този на Ейвън е много хубав ( ако иде реч за Solutions успокояващ със зелени буквички в бяла тубичка) аз още си го ползвам не го виждам напоследък из каталозите ама е хубав наистина
а относно това как се нанася и аз си го слагам и отгоре и отдолу на клепачите
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
Слага се на долния и горния клепач,виж на Oriflame и Avon са добри
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
A we momicheta q kajete toq na Regal ne e li hubaw?che az nego polzwam.. pak kato gledam samo na Awon i Orifflame preporuchwate
![]()