.

Виж резултатите на анкетата: Кой ще изхвърчи от ВИП Къщата?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Азис свинята

12 37,50%
  • Венета душичката

20 62,50%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Петък 13-ти: ВИП Брадър

За кого според вас ПЕТЪК 13-ти ще бъде фатален?
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

нека гласуваме и азис свинчугата си прибере папчасалия дебел задник в тях> Да мре травестита АЗИС - Василка
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Иска ми се да е Азис, но мисля че Венета ще си отиде...
    Кучка съм, но не твоята...

дано да си отиде Азис защото ми е много антипатичен пък и искам Венета да спечели,но като го погледна от друга страна(тоест от конкуренцията на Азис) мисля че Венета ще излезе,за мое ГОЛЯМО съжаление!!

ем аре гласуваите нон стоп на не знам си какво накрая 41

да махнем азис4о педезис4о

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    дано да си отиде Азис защото ми е много антипатичен пък и искам Венета да спечели,но като го погледна от друга страна(тоест от конкуренцията на Азис) мисля че Венета ще излезе,за мое ГОЛЯМО съжаление!!
    И аз съм на твоето мнение Аве не искам Венетка да си иде, но наистина е голяма конкуренцията...

Град
    Dobrich
    Венета е най-готиния човек в къщата и много искам да остане за да натрие носовете на МАГИ,КАТЕТО, и самия АЗИС
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Венета съкс!!! Ебати заядливата кучка...
    takav trqbva da si za da ocelee6 ne samo v vis6ite sredi no i v obiknoveniq jivot

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
    Венета съкс!!! Ебати заядливата кучка...
    takav trqbva da si za da ocelee6 ne samo v vis6ite sredi no i v obiknoveniq jivot
    Абе то е така ,ама се дразня...за мое съжаление тя ше спечели ...но няма кво да се прави
    Дано дано дано... Много искам Венетка да спечели

Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    Дано дано дано... Много искам Венетка да спечели
    охххххххх и аз и аз много искам

Guest
    4estno kazano iskam Azis da spe4eli
    mn mi e gotin toq 4ovek super e
    am taq veneta e ebati typoto,ne6tatsno,zlobno,zaqdlivo sy6testvo,koqto sym vijdala do sega
    super zle e taq jena
    taq zloba 6te q ubie nqkoi den!

Град
    София
    И двамата са тъпи като гъз, ама никой няма да изгони Азис,щото всички му се радват на простотиите...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ох помислете малко и сами ще разберете кого ще изгонят.

Най-колиритната в къщата определено е Азис, и съответно от Биг Брадър надали ще допуснат да изхвърчи още в началото. Заради зрителски интерес и поради други причини засега Азис ще остане..

Венета Райкова пък разпалва скандалите в къщата, и без нея ще е един вид малко по-скучно вътре. Биг брадър отново няма да допуснат това да се случи. Участниците в къщата поставиха кофти позиция на нова телевизия и Биг Брадър, като номинираха двамата най-скандални личности в къщата. Лично според мен с една манипулация на вота, Венета Райкова ще излети от къщата, а Азис ще бъде помилван. Да не мислите че гласовете от смс-те и обажданията са фактора за определяне на кой ще бъде изхвърлен? Лъжете се. Биг Брадър се опитва да запази интереса, интригата и скандалите в къщата. Просто вчерашните номинации прецакаха много организаторите на шоуто. Надали е влизало в плановете им засега точно тези двамата да са номинирани Ако имаше и трети човек, мисля че ще е ясно кой ще е изгонения ..

dam napalno si prav

i az smqtam taka za tova mi e kofti za6toto azis 6te ostane
    iskam venetka da spe4eli... kamerite prosto q izkarvat zlobna... ina4e ne e takava... ama vsi4k ozavisi kakvi kadri predostavq BB

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    тоя костинбродски гей неща да го гледам,а таая Венета е баси лиглата и заядливката ужас мн е зле горката и не само тя дее....

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Вижте сега, всичко при Азис е пародия. Да ви кажа честно, той дори не е гей. Просто в България за да се изкачиш на върха трябва или да си депутат, или да си нещо необичайно до времето преди да се появи Азис - педерас, при това известен. С много голяма точност мога да ви кажа че Азис се прави на клоун само заради рейтинга. А да, забравих да кажа че и да си чалга певица си важна в България. Именно затова Азис пее чалга. Преди да започне с чалгата, Азис има записани няколко народни песни. Гласа му е просто велик. Това мнение неможете да ми го оспорвате. Може да се прави на какъв ли не клоун, но поне има глас. Но да свириш народни песни и да си оценен в България от цялото общество ?! - надали. Помните ли какво си призна Китаеца? Той каза че освен сватбата, с Азис нямат нищо общо, те дори не живеят заедно. И това е истина. И на мен ми е гнусен Азис с неговите превземания и визия, но в действителност е много по-голям пич от оная пикла Венета Райкова.

Град
    Пловдив
    и на мен ми се иска да е Азис, но не защото Венета повече ми харесва, даже напротив - тя е много по-тъпа и гадна и точно затова искам да остане тя! ако остане Азис, той изобщо няма да прави шоу и няма да има смисъл да гледаме предаването! а ако остане Венета и като си отвори устата и като почне да клюкари и да плюе хората ще станат кавги (какъвто е смисълът на Вип Брадър) и сканадали и ще бъде много по-интересно!
    ...но Азис е по-готин, независимо, че е циганин, че е дебел, че е педал, според мен той е по-добричък, докато Венета е зла. и точно заради това и защото гейовете в нашата държава са доста, хората ще гласуват за Венета и ще я изгонят и тва ще е .
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

.. 90% sum sig 4e shte si ide veneta

Същото

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
    ем аре гласуваите нон стоп на не знам си какво накрая 41

да махнем азис4о педезис4о
    апхахах...знаеш ли през кое ми е кой ще земе парите?Нали не ги взимам аз?!?!Да давам по 2лева за смс Пфхаха -по-добре да се хвърля от 5тия етаж..пък камо ли и повече да пращам..

Голям фен
    20 пъти предпочитам Азис да остане...Женета ме дразни от самото начало с нейните интриги

Мисля че Венетка мн се изложи последните дни със тва голямо самочуствие Тва ще и изиграе лоша шега. Е аз искам тя да се махне де щот не ми се гледат некви истерични пристъпи. Все пак гледаме шоуто , за да разпуснеме

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I az taka mislq

Град
    София
    Пффффф... Тая простотия ли?!? Само губене на време е... Кво му е интересното да гледам Азис и некфи други "известни" и да им се хиля на простотиите Тва цял;ото предаване от самото сио начало СЪКзЗз... И Вип и Биг Брадър са само некви начини на продуцентите да печелят пари и да зарибяват нащто, не до там развито интелектуално , общество Сори за коментара.. Ама лично мое мнение Иначе по темата: Не съм го гледала ма АЗИС ми е противен с неговите гейски изпълнения... Така че нека да е той..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Както се изказа по-нагоре Fena Азис не е гей! Той прави всичко заради рейтинга и за да бъде харесван. Помислете логично молко - кой истински гей ще парадира с това? Всичко е шоу и уж все го плюват ли,плюват пък е може би е най-известната личност в България от средите на поп-фолка... А и честно казано не мисля, че в къщата се превземе.Е чат-пат може ама като цяло си се държи естествено.

Иначе по темата - ми той иска да излиза по собствена воля, надявам се да го разубедят щото Минетка не заслужава да остане! Супер злобно човече е тва...само интриги, само кавги пък и искам да й видя тъпата физиономийка като й кажат, че тя е изгонена
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си