.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    И какво му е лошото, ако идват млади и кадърни хора??
    Ама не всички са кадърни...
    а колко от софиянците са кадърни...

по-добре некадърен на родна земя,излагация пред свойте и честност че си тъп и прост..от колкото да се правиш на " вижте кой съм аз",да си лепваш етикет - градски,печен(грешка пекАн),да дойдеш в УЖ това огромно село ( да ,адски много да искаш да дойдеш тук! ) и ...т.н...

дано ми схванахте мисълта
    по-добре тъп и горд, отколкото само тъп, а??

хааххахахаахахахха

какви сте ми географско ограничени... бтв работа има много, проблема на доста софиянчета е, че искат малко работа за много пари, а в живота така не става...

нямах това в предвид..ама няма значение,моя грешка!
    и все пак е тъпо това че казват че тъпото е в София,като софия е бъкана предимно със селяни!...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    какви сте ми географско ограничени... бтв работа има много, проблема на доста софиянчета е, че искат малко работа за много пари, а в живота така не става...
    А кой не иска така? София, Пловдив, Плевен, Тутракан...сите искаме малко работа за много пари...

problema e 4e sofiq iska da si jivee samo sofiq ne priemat drugi hora... te mrazqt...
    az 4estno kazano nqmam nikaf merak da idvam v sofiq da jiveq i moje bi slava bogu za vas no ne... slava bogu za men..pfff nekadarna rabota

da se obedinim za da e silna balgariq... razdelqi i vladei a ne razdelqi se za da vladee6...
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

За Мюзик Аидъл
    Слави Трифонов е типичен пример за збъднатата селска мечта!
    Той им е нещо като духовен водач!
    Нямам нищо против него но е бил на подходящото място с подходящите хора на подходящото време!
    За да е това което е сега!
    Light The Universe

Guest
    Не е така и в Пловдив не ме приеха, защото съм от София. То Русе не е на Дунав, ами в Южна България, близо до Тетевен и Хасково.

И какво му е лошото, ако идват млади и кадърни хора??
    Ама не всички са кадърни...
    а колко от софиянците са кадърни...

по-добре некадърен на родна земя,излагация пред свойте и честност че си тъп и прост..от колкото да се правиш на " вижте кой съм аз",да си лепваш етикет - градски,печен(грешка пекАн),да дойдеш в УЖ това огромно село ( да ,адски много да искаш да дойдеш тук! ) и ...т.н...

дано ми схванахте мисълта
    по-добре тъп и горд, отколкото само тъп, а??

хааххахахаахахахха

нямах това в предвид..ама няма значение,моя грешка!
    и все пак е тъпо това че казват че тъпото е в София,като софия е бъкана предимно със селяни!...

ako gi nqma6e selqnite 6tqhte da umrete ot glad kato nqma kvo da qdete... no tva e druga tema - be6e bazik
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Guest
    Абе Варна да стане столица на Варненска околия и Варненска околия да се нарече България, за другите - меч.

Guest
    Абе Варна да стане столица на Варненска околия и Варненска околия да се нарече България, за другите - меч. В другите градове и села са бедняци, долна паплач, повлекани. Само варненци са хай класа.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе Варна да стане столица на Варненска околия и Варненска околия да се нарече България, за другите - меч. В другите градове и села са бедняци, долна паплач, повлекани. Само варненци са хай класа.
    saglasen, a i e blizo ...

ima i drugo re6enie da se otcepim ot balgariq i da otidem v rumaniq ... taka stolicata 6te se okaje kade kade po blizko ... ot Ruse e na 1 4as pat 4e i po malko

Много студенти Софянци обаче отива в някой от по големите градове за да учат!
    Поради простата причина,че там им е по лесно!
    НО има разлика между селяни по дух и останалите!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    ei takiva hora zaslujavat da gi nare4e6 4ovek =D> , a ne kato mene xaxaxaxaxa

Град
    София
    Както вика приятелят ми "Да бе, ще ходя аз да уча на село, пък те селяните идват тук.." Освен това в другите градове лесните университети повечето са нелегитимни, както и доста тук са такива...

Guest
    Оф кво делите тази и без това обидно малка кочина, наречена България? Та ние сме една човешка длан. В САЩ има щати по-големи от България.

Guest
    Абе и Софиянци и провинциалисти са долна паплач - наречи ги българи и не ги обиждай повече. Прехваления български мъж не става, а жените не са красиви.

Град
    София
    Както вика приятелят ми "Да бе, ще ходя аз да уча на село, пък те селяните идват тук.." Освен това в другите градове лесните университети повечето са нелегитимни, както и доста тук са такива...
    а приятелят ти къде учи???
    Ами в момента кандидатстваме, но си имаме нещо в предвид.

Град
    София
    Абе и Софиянци и провинциалисти са долна паплач - наречи ги българи и не ги обиждай повече. Прехваления български мъж не става, а жените не са красиви.
    Това, че твойта не е си е отделен въпрос.

em 6te ima da kato tapata germaniq ni e precakala i sega ne sme na 3 moreta i albaniq sarbiq 4erna gora i makedoniq 4asti ot garciq turciq i rumaniq... ne sa 4ast ot balgariq kato edno vreme... predi sme bili 2-3 pati po golemi ot kolkoto sega i mojehme sega da sme edna ot velikite sili i edna ot nai razvitite strani na stariq kontinent i vmesto nie da se delim da delim drugite na hora parva i vtora raka hora...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен пък ми харесва и в по-малките градове. Но не бих могла да живея там... Свикнала съм със забързания живот тук, дори и със сърдитите хора. Много ми харесва това, че когато съм в по-малък град и там хората ходят бавно, но това определено не е за мен. Там просто се задушавам и имам чувството, че никъде не мога даотида, въпреки че в Соифя си седя в центъра... Психическа нагласа...

Guest
    Не случайно Азис каза, че рускините са най-красивите жени на света, а и не всички българки приличат на Десислава.

Град
    София
    Не случайно Азис каза, че рускините са най-красивите жени на света, а и не всички българки приличат на Десислава.
    И не всички рускини на Ана Курникова...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    На мен пък ми харесва и в по-малките градове. Но не бих могла да живея там... Свикнала съм със забързания живот тук, дори и със сърдитите хора. Много ми харесва това, че когато съм в по-малък град и там хората ходят бавно, но това определено не е за мен. Там просто се задушавам и имам чувството, че никъде не мога даотида, въпреки че в Соифя си седя в центъра... Психическа нагласа...
    Толкова си ограничена, в София също нормалните ходят нормално, а и никой не е сърдит. А ти изобщо защо ги забелязваш? На тях може да им е неприятно да ги зяпаш?

a koi ti kaza 4e v po malkite gradove bisnesat i si4ko ostanalo ne e na visoki oboroti i horata ne sa zabarzani... da ne si hodila v malki grad4eta v po4ivnite dni i da si si mislela 4e si v po golqm grad

Guest
    И не всички рускини на Ана Курникова...
    Пътувай с 18 до Руското Посолство да видиш какви хубави рускини се качват.

Guest
    Толкова си ограничена, в София също нормалните ходят нормално, а и никой не е сърдит. А ти изобщо защо ги забелязваш? На тях може да им е неприятно да ги зяпаш? Въобще не е възпитано да зяпаш ето така всеки и всичко, ето затова може би са навъсени - писнало им е от такива като теб, дето са с ниско самочувствие и вместо да игнорират непознатите ги гледат.

а приятелят ти къде учи???
    Ами в момента кандидатстваме, но си имаме нещо в предвид.
    ахахааххааххаха те даже още не са влязли...
    пък моите наблюдения са, че повечето софиянци са тъпички копелета, а сред тези от другите градове има доста интелигентни момчета и момичета...
    + tova golqma 4ast ot tqh no POD4ERTAVAM NE VSI4KI sa se kompleksirali kak moje da ima ot provinciqta 4ovek koito da e nad tqh... i za tova ne dopuskat hora v grada si i gi padqt kato ograni4eniq avtor na tazi tema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си