- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правим, софиянци?
Темата се изчерпа макар и леко пристрастно от страна на някой хора!!!![]()
Light The Universe
О, да в сакпания шибан педалски Пловдив пускат хора от друг град, нали? Аз съм от Варна и в София ме приеха, в ПЛовдив - не. То, какво искаш от ниско интелигентни хора, които с никакъв смисъл си викат майничка. Ето това показва, че са педали - педалите си викат така изгъзено, муци, мами, майничка.
Ххахаххах Добро започване на рождения ми денНарекоха ем ограничена
Аз не отстъпвам от думите си, че тук хората ходят много по-забързано.
А затова, че в другите градове хората били по-умни...не мисля. За мен навсякъде има и умни и глупави хора. Не говоря за села, в които и учлище си нямат дори, а за градове с нормални условия за живот.
И кое му е смешното, че още не сме влязли?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
И ето типичен пример. Казваш, че повечето софиянци са "тъпички копелета"...коментара трябва, да бъде подминат, защото темата за софиянци трябва да е табу. Всички озлобени провинциалисти обиждат, но ако някой отвърне ще бъде наречен "надут" и с "неоснователно самучувствие"...Тежко...тежко...
О, да в сакпания шибан педалски Пловдив пускат хора от друг град, нали? Аз съм от Варна и в София ме приеха, в ПЛовдив - не. То, какво искаш от ниско интелигентни хора, които с никакъв смисъл си викат майничка. Ето това показва, че са педали - педалите си викат така изгъзено, муци, мами, майничка. Освен това в Пловдив е рай за гей-туризма.
Защо смятате, че само селяни отиват в София? При положение, че си от град със затихващи функции, къде може да се реализира млад човек? Като сервитьор или продавачка ли? Аз искам да получа добро образование и доходна професия.В малък град е почти невъзможно.Затова повечето хора се насочват към по-големите центрове, особено София. Там начина на живот е друг, има я мотивацията за работа, живота тече бързо.В малките градчета дните минават бавно и скучно...
xaxaxaaa kefi6Първоначално написано от Анонимко
vseki grad si ima minusi i plusove vseki grad si ima svoqta slavna istoriq i svoite sramni dni... kakto i vsqka darjava... no nie sme v bg i trqa se obi4ame i da sme edinni![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
А ти защо смяташ, че тя не е по-умна от теб? Само ти ли имаш право да се налагаш? Кой ти е дал правото? Варна и София са супер, не като в тоя Пловдив, дето мъж на мъж си бъркат. ПС. Аз съм варненецПървоначално написано от exploitedteen
Аз само казах, че университетите в другите градове, в които се влиза лесно са нелегитимни...Първоначално написано от exploitedteen
Както и казах, че и в София доста в които се влиза лесно също са такива...бла бла бла...
Прииждане,прииждане
И на края селото се оказа точно у ГрАда!![]()
Light The Universe
Аз само не разбрах, защо в Пловдив си викат майничка, това е като муцка. Смешно е, тъпо е, жалко е. В никой друг град няма такава простотия, втори по големина, последни по интелект.
А ти защо се заяждаш?Първоначално написано от exploitedteen
Аз само не разбрах, защо в Пловдив си викат майничка, това е като муцка. Смешно е, тъпо е, жалко е. В никой друг град няма такава простотия, втори по големина, последни по интелект.
Аз съм към НБУ и мисля, че ако влезна ще го изкарам.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
За ваш ужас, аз съм един от тези селяни, преселили се във великата столица.
Дойдох тук, за да се изуча и да направя нещо градивно с живота си. Решен съм да игнорирам тесногръдието на някои местни и да не го оставям да ми застава на пътя. Това, че ви създавам дискомфорт с присъствието си, не ме интересува.
Да следвам в агрикултурния университет в моя град - не ме влече. Да оставам със средно образование - не е приемливо: защо да не следвам, след като е във възможностите ми? Да се върна в града ми след като завърша - не става; в моята специалност разликите в заплатите м/у София и провинцията се измерва в хиляди левове - също неприемливо.
Дошъл съм тук, за да остана. Ще допринасям за претъпканите автобуси, ще ви говоря мьеко, ще загубите 1 работно место и нищо не може да се направи по въпроса.
Аз не съдя за хората по това къде са родени; нямам нищо против софиянците, които се държат с мен като с равен. Останалите - считам ги за несъществуващи.
И мръсна, и прашна, и тъмна, и прашна. Тогава, защо ли, без тебе не мога, ти София моя, любов и тревога.
Леле, колко си умен. Направо уби рибата. Личи си. Ебати материалиста си, за теб парите ли са най-важното?!? Помияр!За ваш ужас, аз съм един от тези селяни, преселили се във великата столица.
Дойдох тук, за да се изуча и да направя нещо градивно с живота си. Решен съм да игнорирам тесногръдието на някои местни и да не го оставям да ми застава на пътя. Това, че ви създавам дискомфорт с присъствието си, не ме интересува.
Да следвам в агрикултурния университет в моя град - не ме влече. Да оставам със средно образование - не е приемливо: защо да не следвам, след като е във възможностите ми? Да се върна в града ми след като завърша - не става; в моята специалност разликите в заплатите м/у София и провинцията се измерва в хиляди левове - също неприемливо.
Дошъл съм тук, за да остана. Ще допринасям за претъпканите автобуси, ще ви говоря мьеко, ще загубите 1 работно место и нищо не може да се направи по въпроса.
Аз не съдя за хората по това къде са родени; нямам нищо против софиянците, които се държат с мен като с равен. Останалите - считам ги за несъществуващи.
slu6aite rumaneca i en4ev - stoli4na
hhahahaha bahti gavrata bahti kefa![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Оралния...хахахПървоначално написано от exploitedteen
Шегувам се разбира се, решила съм да уча, защото специалностите които ми харесват в другите университети се влиза доста трудно, а тези за които имам по-големи шансове, няма да са ми интересни и не намирам смисъл и така...айде лека нощ на всички пожелавам.
![]()
Посочи ми поне една причина, поради която да предпочета да работя за 300 лв вместо за 3000. Може би, за да не ме помислят за материалист?
Усъзнай се и престани с тея маинички бе!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Момиче не е казала,че ще влиза да учи в университет! Просто аз повдигнах темата,че някой Софиянци го правят извън града!
Излизането и влизането може да стане лесно единствено с много финикиски знаци!Но примернно в Стара Загора, Пловдив и Бургас има много по лекички универстети!Проучил съм убеден съм.
Light The Universe
Уж не слушаш чалга.Първоначално написано от shmatka_s_patka
А какви са тия световно неизвестни?
И мръсна, и прашна, и тъмна, и прашна. Тогава, защо ли, без тебе не мога, ти София моя, любов и тревога.
Ако тръгнеш да отмъщаваш падаш на нивото на този, който те е е наранил, затова, прекратяване на всякакви взаимоотношения и пълен игнор.
Може да ви дразни София, но пък аз си я обичам. Това не можете да ми забраните. Пълен игнор, за мене не съществувате. И кога най-сетне ще се забрани постването на гости в този форум?
Първоначално написано от Анонимко
4alga? mom4e/momi4e osveti se malko be
iztegli si pesenta i se kefi na max xaaxa![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Леле май всички в тоя форум са доста прости и ограничени - и Софиянци и другите. Леле колко сте тъпи. Ако знаете, жалки сте. Спорите за глупости и се интересувате от пълни простотии, които не би трябвало да се мислят или обсъждат, нали все сме хоря, я се засрамете. То, бива бива простотия, но това вече е простотия до шия, а после фешъните били прости, знаете ли какво - на криви хора целия свят им е крив. Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.