.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Темата се изчерпа макар и леко пристрастно от страна на някой хора!!!
    Light The Universe

Guest
    О, да в сакпания шибан педалски Пловдив пускат хора от друг град, нали? Аз съм от Варна и в София ме приеха, в ПЛовдив - не. То, какво искаш от ниско интелигентни хора, които с никакъв смисъл си викат майничка. Ето това показва, че са педали - педалите си викат така изгъзено, муци, мами, майничка.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ххахаххах Добро започване на рождения ми ден Нарекоха ем ограничена Аз не отстъпвам от думите си, че тук хората ходят много по-забързано.

А затова, че в другите градове хората били по-умни...не мисля. За мен навсякъде има и умни и глупави хора. Не говоря за села, в които и учлище си нямат дори, а за градове с нормални условия за живот.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Много студенти Софянци обаче отива в някой от по големите градове за да учат!
    Поради простата причина,че там им е по лесно!
    НО има разлика между селяни по дух и останалите!
    Както вика приятелят ми "Да бе, ще ходя аз да уча на село, пък те селяните идват тук.." Освен това в другите градове лесните университети повечето са нелегитимни, както и доста тук са такива...
    а приятелят ти къде учи???
    Ами в момента кандидатстваме, но си имаме нещо в предвид.
    ахахааххааххаха те даже още не са влязли...
    пък моите наблюдения са, че повечето софиянци са тъпички копелета, а сред тези от другите градове има доста интелигентни момчета и момичета...
    И кое му е смешното, че още не сме влязли?
    И ето типичен пример. Казваш, че повечето софиянци са "тъпички копелета"...коментара трябва, да бъде подминат, защото темата за софиянци трябва да е табу. Всички озлобени провинциалисти обиждат, но ако някой отвърне ще бъде наречен "надут" и с "неоснователно самучувствие"... Тежко...тежко...

Guest
    О, да в сакпания шибан педалски Пловдив пускат хора от друг град, нали? Аз съм от Варна и в София ме приеха, в ПЛовдив - не. То, какво искаш от ниско интелигентни хора, които с никакъв смисъл си викат майничка. Ето това показва, че са педали - педалите си викат така изгъзено, муци, мами, майничка. Освен това в Пловдив е рай за гей-туризма.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Защо смятате, че само селяни отиват в София? При положение, че си от град със затихващи функции, къде може да се реализира млад човек? Като сервитьор или продавачка ли? Аз искам да получа добро образование и доходна професия.В малък град е почти невъзможно.Затова повечето хора се насочват към по-големите центрове, особено София. Там начина на живот е друг, има я мотивацията за работа, живота тече бързо.В малките градчета дните минават бавно и скучно...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    О, да в сакпания шибан педалски Пловдив пускат хора от друг град, нали? Аз съм от Варна и в София ме приеха, в ПЛовдив - не. То, какво искаш от ниско интелигентни хора, които с никакъв смисъл си викат майничка. Ето това показва, че са педали - педалите си викат така изгъзено, муци, мами, майничка. Освен това в Пловдив е рай за гей-туризма.
    xaxaxaaa kefi6

vseki grad si ima minusi i plusove vseki grad si ima svoqta slavna istoriq i svoite sramni dni... kakto i vsqka darjava... no nie sme v bg i trqa se obi4ame i da sme edinni
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Guest
    И ето типичен пример. Казваш, че повечето софиянци са "тъпички копелета"...коментара трябва, да бъде подминат, защото темата за софиянци трябва да е табу. Всички озлобени провинциалисти обиждат, но ако някой отвърне ще бъде наречен "надут" и с "неоснователно самучувствие"... Тежко...тежко...
    смешното е, че съм от София и е смешно да разделяш хората по месторождение... типично ограничено мислене на някой, който се мисли за много умен, защото се е родил еди къде си... общо взета жалка история
    А ти защо смяташ, че тя не е по-умна от теб? Само ти ли имаш право да се налагаш? Кой ти е дал правото? Варна и София са супер, не като в тоя Пловдив, дето мъж на мъж си бъркат. ПС. Аз съм варненец

Град
    София
    смешното е, че съм от София и е смешно да разделяш хората по месторождение... типично ограничено мислене на някой, който се мисли за много умен, защото се е родил еди къде си... общо взета жалка история
    Аз само казах, че университетите в другите градове, в които се влиза лесно са нелегитимни... Както и казах, че и в София доста в които се влиза лесно също са такива...бла бла бла...

Прииждане,прииждане
    И на края селото се оказа точно у ГрАда!
    Light The Universe

Guest
    Аз само не разбрах, защо в Пловдив си викат майничка, това е като муцка. Смешно е, тъпо е, жалко е. В никой друг град няма такава простотия, втори по големина, последни по интелект.

Guest
    още не си влязлауниверситет, за да кажеш кой е лесен и кой труден... а и често се случва да влезеш в университет и дотам...

лесно се влиза, трудно се излиза..
    А ти защо се заяждаш?
    Аз само не разбрах, защо в Пловдив си викат майничка, това е като муцка. Смешно е, тъпо е, жалко е. В никой друг град няма такава простотия, втори по големина, последни по интелект.

Град
    София
    още не си влязлауниверситет, за да кажеш кой е лесен и кой труден... а и често се случва да влезеш в университет и дотам...

Аз съм към НБУ и мисля, че ако влезна ще го изкарам.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За ваш ужас, аз съм един от тези селяни, преселили се във великата столица.

Дойдох тук, за да се изуча и да направя нещо градивно с живота си. Решен съм да игнорирам тесногръдието на някои местни и да не го оставям да ми застава на пътя. Това, че ви създавам дискомфорт с присъствието си, не ме интересува.

Да следвам в агрикултурния университет в моя град - не ме влече. Да оставам със средно образование - не е приемливо: защо да не следвам, след като е във възможностите ми? Да се върна в града ми след като завърша - не става; в моята специалност разликите в заплатите м/у София и провинцията се измерва в хиляди левове - също неприемливо.

Дошъл съм тук, за да остана. Ще допринасям за претъпканите автобуси, ще ви говоря мьеко, ще загубите 1 работно место и нищо не може да се направи по въпроса.

Аз не съдя за хората по това къде са родени; нямам нищо против софиянците, които се държат с мен като с равен. Останалите - считам ги за несъществуващи.

Guest
    И мръсна, и прашна, и тъмна, и прашна. Тогава, защо ли, без тебе не мога, ти София моя, любов и тревога.

Guest
    За ваш ужас, аз съм един от тези селяни, преселили се във великата столица.

Дойдох тук, за да се изуча и да направя нещо градивно с живота си. Решен съм да игнорирам тесногръдието на някои местни и да не го оставям да ми застава на пътя. Това, че ви създавам дискомфорт с присъствието си, не ме интересува.

Да следвам в агрикултурния университет в моя град - не ме влече. Да оставам със средно образование - не е приемливо: защо да не следвам, след като е във възможностите ми? Да се върна в града ми след като завърша - не става; в моята специалност разликите в заплатите м/у София и провинцията се измерва в хиляди левове - също неприемливо.

Дошъл съм тук, за да остана. Ще допринасям за претъпканите автобуси, ще ви говоря мьеко, ще загубите 1 работно место и нищо не може да се направи по въпроса.

Аз не съдя за хората по това къде са родени; нямам нищо против софиянците, които се държат с мен като с равен. Останалите - считам ги за несъществуващи.
    Леле, колко си умен. Направо уби рибата. Личи си. Ебати материалиста си, за теб парите ли са най-важното?!? Помияр!

slu6aite rumaneca i en4ev - stoli4na

hhahahaha bahti gavrata bahti kefa
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Град
    София

Аз съм към НБУ и мисля, че ако влезна ще го изкарам.
    по кой от двата начина?
    Оралния...хахах Шегувам се разбира се, решила съм да уча, защото специалностите които ми харесват в другите университети се влиза доста трудно, а тези за които имам по-големи шансове, няма да са ми интересни и не намирам смисъл и така...айде лека нощ на всички пожелавам.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Посочи ми поне една причина, поради която да предпочета да работя за 300 лв вместо за 3000. Може би, за да не ме помислят за материалист?

А ти защо се заяждаш?
    Усъзнай се и престани с тея маинички бе!!!
    Момиче не е казала,че ще влиза да учи в университет! Просто аз повдигнах темата,че някой Софиянци го правят извън града!
    Излизането и влизането може да стане лесно единствено с много финикиски знаци!Но примернно в Стара Загора, Пловдив и Бургас има много по лекички универстети!Проучил съм убеден съм.
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka

Уж не слушаш чалга.
    А какви са тия световно неизвестни?

И мръсна, и прашна, и тъмна, и прашна. Тогава, защо ли, без тебе не мога, ти София моя, любов и тревога.

Guest
    Ако тръгнеш да отмъщаваш падаш на нивото на този, който те е е наранил, затова, прекратяване на всякакви взаимоотношения и пълен игнор.

Guest
    Може да ви дразни София, но пък аз си я обичам. Това не можете да ми забраните. Пълен игнор, за мене не съществувате. И кога най-сетне ще се забрани постването на гости в този форум?

Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka

Уж не слушаш чалга.
    А какви са тия световно неизвестни?

4alga? mom4e/momi4e osveti se malko be

iztegli si pesenta i se kefi na max xaaxa \/ \/ \/

Guest
    Леле май всички в тоя форум са доста прости и ограничени - и Софиянци и другите. Леле колко сте тъпи. Ако знаете, жалки сте. Спорите за глупости и се интересувате от пълни простотии, които не би трябвало да се мислят или обсъждат, нали все сме хоря, я се засрамете. То, бива бива простотия, но това вече е простотия до шия, а после фешъните били прости, знаете ли какво - на криви хора целия свят им е крив. Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си