.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да ви дразни София, но пък аз си я обичам. Това не можете да ми забраните. Пълен игнор, за мене не съществувате. И кога най-сетне ще се забрани постването на гости в този форум?
    И мръсна, и прашна, и тъмна, и прашна. Тогава, защо ли, без тебе не мога, ти София моя, любов и тревога.
    Горе главата човече и аз си я обичам!
    Ти си автора на темата предполагам!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.
    А не мислиш ли, че ако сега не си развиваме мозъка по някакъв начин, а въртим кючеците по масата, когато остареем, пък въобще няма да можем да мислим

Guest
    Не не съм, но следното мнение има смисъл:
    Е, да не се обиждат хората, но доста от тези, описани по-долу тук са такива:

Леле май всички в тоя форум са доста прости и ограничени - и Софиянци и другите. Леле колко сте тъпи. Ако знаете, жалки сте. Спорите за глупости и се интересувате от пълни простотии, които не би трябвало да се мислят или обсъждат, нали все сме хора, я се засрамете. То, бива бива простотия, но това вече е простотия до шия, а после фешъните били прости, знаете ли какво - на криви хора целия свят им е крив. Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.
    А не мислиш ли, че ако сега не си развиваме мозъка по някакъв начин, а въртим кючеците по масата, когато остареем, пък въобще няма да можем да мислим
    Да, а може и като остареем да се окаже, че повече сме мислили от колкото живяли. Не, мерси. Това е живот за да се живее, не за да се мисли постоянно. От време на време може, но ми прави впечатление, че някои тук са забравили защо децата са щастливи - мислят по-малко и по-малко разсъждават, повече живеят. Спомнете си, не бързайте да забравяте колко чисти и непринудени, необременени от информация и мисли, но пък затова по-щастливи сте били.

Да, а може и като остареем да се окаже, че повече сме мислили от колкото живяли. Не, мерси. Това е живот за да се живее, не за да се мисли постоянно. От време на време може, но ми прави впечатление, че някои тук са забравили защо децата са щастливи - мислят по-малко и по-малко разсъждават, повече живеят. Спомнете си, не бързайте да забравяте колко чисти и непринудени, необременени от информация и мисли, но пък затова по-щастливи сте били.
    Всеки си избира начина на живот и кога как и с кого да копунясва!
    За всичко си има време като си разпределиш всичко разумно!
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Всеки си избира начина на живот и кога как и с кого да копунясва!
    За всичко си има време като си разпределиш всичко разумно!
    Да, но аз забелязах, че в моето даскало (и не само) се уважават хората, които живеят на макс, пък дори и да не мислят, в моя клас само пет шест човека са по-умни, другите не мислят, но пък са по-щастливи. И затова аз избрах да съм от мнозинството, точно за това не можете да ми се сърдите, че живея така като тях, защото точно както казахте всеки си избира начина на живот. Но, специално темата предизвика раздори, а аз не обичам скандалите.

Град
    София
    Ххахаха, спокойно не ти се сърдя
    Явно не можеш да си разпределиш времето, щом не ти остава време да мислиш Темата предизвиква раздори, защото някои хора започват да обиждат, а ако всички говорят нормално и само дискутираме, би се получила добра дискусия

Guest
    И колкото и да не ви се вярва - такъв бях до 6 клас и бях щастлив. Затова миналата година пак станах себе си. И мога да ви кажа, че така съм по-щастлив. Вижте Вип Брадър - Венета е прекалено умна за да седи при тия нещастници, те са глупавички. Разбира се, изключвам Калин, Здравко, Христина, Катето Евро и Тишо. Другите са прости и ограничени, но както виждате лесно си живеят, Венета като нещо я притеснява прави скандали, а другите по-рядко правят скандали. Пример е, че Десислава и Азис не знаят столицата на Австралия. Аз я знам - Канбера. И какво от това? В училище, а и после в университета (без значение дали са от София или от провинцията) само бележкарите и зубърите успяват, да не би да се окаже, че обикновено умните в живота са тъпи в училище? Ами ако е така, защо ми е да знам нещо, което не ми помага по никакъв начин? И забелязах, че околните си промениха държанието, сега като почти никога не споря и не се интересувам от тях и тяхното мнение, и вече няма спорове на политическа тематика и кво? Само печеля. Бях щастлив до 6 клас, и сега пак ще бъда щастлив. И не съм единствен ограничен - светът е пълен с такива, даже е лошо, че повечето са такива, разликата между мен и масата е, че аз разбирам, че съм ограничен, но след време няма да разбирам, ще си мисля, че съм нормален, защото тези, които считат за нормални са ограничени. Умните считат за луди.

Умните считат за луди.

В твоита среда явно!
    Жалко....
    Тази тема заприлича на бит пазар!!!
    Light The Universe

Град
    София
    Идеята ми е, че само това, че в момента си съумял да напишеш толкова дълъг пост и най-важното смислен, означава че можеш да мислиш и да разсъждаваш. Пишеш и доста грамотно, браво Ти просто си решил да се забавляваш повече.
    Прав си, че много неща от у-ще, няма да ни потрябват, но никой не е казал, че всичко трябва да се знае и да зубирш наизуст. Важното е да имаш добра обща култура.

Guest
    И колкото и да не ви се вярва - такъв бях до 6 клас и бях щастлив. Затова миналата година пак станах себе си. И мога да ви кажа, че така съм по-щастлив. Вижте Вип Брадър - Венета е прекалено умна за да седи при тия нещастници, те са глупавички. Разбира се, изключвам Калин, Здравко, Христина, Катето Евро и Тишо. Другите са прости и ограничени, но както виждате лесно си живеят, Венета като нещо я притеснява прави скандали, а другите по-рядко правят скандали. Пример е, че Десислава и Азис не знаят столицата на Австралия. Аз я знам - Канбера. И какво от това? В училище, а и после в университета (без значение дали са от София или от провинцията) само бележкарите и зубърите успяват, да не би да се окаже, че обикновено умните в живота са тъпи в училище? Ами ако е така, защо ми е да знам нещо, което не ми помага по никакъв начин? И забелязах, че околните си промениха държанието, сега като почти никога не споря и не се интересувам от тях и тяхното мнение, и вече няма спорове на политическа тематика и кво? Само печеля. Бях щастлив до 6 клас, и сега пак ще бъда щастлив. И не съм единствен ограничен - светът е пълен с такива, даже е лошо, че повечето са такива, разликата между мен и масата е, че аз разбирам, че съм ограничен, но след време няма да разбирам, ще си мисля, че съм нормален, защото тези, които считат за нормални са ограничени. Умните считат за луди.
    Така е, и аз стигнах до този извод. По-простите успяват, поне в България. Странно, как в този форум са се събрали 2% мислещи млади хора? Едва ли някоя поп-фолк певица или манекенка знае много, но пък затова печели много, а и за какво им е да са умни, като умните страдат. Така е, бях тъп (като повечето хора в българия) и ми беше кеф, после поумнях - и всички се държаха с мен като с боклук, миналата година пак станах тъп като другите и сега ми е приятно, удобно и най-важното -спокойно. А темата скара много хора.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Умните считат за луди.

В твоита среда явно!
    Жалко....
    Тази тема заприлича на бит пазар!!!
    Не само в моята среда, също и в градския транспорт простите напират, по улиците е пълно с фешъни.

Guest
    Ами така е, само че като се оплаквате да знаете - проблемът е, че сте много умни. Прекалено мислите. Отидете в някое училище, да видите какво правят децата. Защото аз съм 12 клас, но моите си бъркат у дупето (наистина, не е шега), а като им заговориш за политика и вика: "Не знам, не ме интересува. Не ме занимавай. Да." Даже се чудя, това ли е в основата на детското щастие - липсата на знания и на много развито разсъждаване?

Мега фен Аватара на quench
    Ами така е, само че като се оплаквате да знаете - проблемът е, че сте много умни. Прекалено мислите. Отидете в някое училище, да видите какво правят децата. Защото аз съм 12 клас, но моите си бъркат у дупето (наистина, не е шега), а като им заговориш за политика и вика: "Не знам, не ме интересува. Не ме занимавай. Да." Даже се чудя, това ли е в основата на детското щастие - липсата на знания и на много развито разсъждаване?
    това е основата на всяко щастие,но твърде късно ще го осъзнаеш - вече ще си нещастен
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    необременени от информация и мисли
    За информация не знам, но една значителна част от форума определено не е обременена с мисли...

Няма да си троша нервите с дървени глави... Ако смятате, че като сте родени в София(най-вече), Варна , Пловдив... А не в Кардам или село МериЧлери (има такова), сте хванали Господ за *уя, лъжете се...

Също се лъжете жестоко,ако си мислите , че не говорите на диалект. Била съм къде ли не в България, но книжовна реч съм чувала само от телевизията, и то рядко...

Но предполагам, че след като няма с какво да се гордее човек в личен план, трябва да се намери друг повод за фръцкане... И тук идва страааааааашната гордост и невероятното предимство, че си се пръкнал в град с 20 вместо 2 панелни квартала, в държава с население колкото едно китайско предградие... Уау!

Ще се съглася с Експлоитед- жалко е.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Абе пет години не са ли малко на нещастие от 7 до 11 кл. вкл.? Аз вече го осъзнах и вече съм същия вятърничав и щастлив човек, вече не мисля за другите какво ще кажат.

Циганите на сапун, селските бекове на веро!

Musical revolution spreading through the land
    Big city white boys, ready to make a stand
    Angry, tattooed, and scarred,
    We're really a nasty bunch

Град
    София
    Тц - тц и като сте от сф и кфо ??? Нещо повече ли сте немога да разбера хора като хора ако не сме от сф да не сме отровни случаино ? Тая простотия само в БГ ужас

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    И какво му е лошото, ако идват млади и кадърни хора??
    То лошо няма, но в последно време всичко масово се изнася към София и много краища на България се обезлюдяват.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    И какво му е лошото, ако идват млади и кадърни хора??
    То лошо няма, но в последно време всичко масово се изнася към София и много краища на България се обезлюдяват.
    отиди ти тогава там...
    всеки млад човек иска да намери добра реализация и не виждам нищо лошо в това, особено ако е кадърен...
    Да съм упрекнал някой, че търси по-добро бъдеще и по-добра реализация?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    упрекваш, че се обезлюдява...

бтв това не е толкова голям проблем при положение, че процеса на урбанизация е обусловен и с технически прогрес и примерно селското стопанство вече може да се развива с минимални човешки ресурси...
    Не упреквам, а изразявам мнение.

За стопанството съм съгласен, но нямах точно това предвид.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    градовете остават безлюдни???

Амиии и без това няма какво да търсят явно там младите хора...

бтв до 20 години ще видиш, че ще има обратен процес
    Много села примерно остават с население от няколко човека на по 70-80 години.
    Популацията на по-малките градове също намалява, но не мога да виня хората за това, че искат по-добро бъдеще, както за себе си така и за децата си.

Ще се радвам да видя този обратен процес. (Предполага се, че ще сме още живи, за да станем негови свидетели.)

Фен
    Град
    София
    Само тва остава - да се изпокараме по градове."градска дискриминация"
    Оставете ги да си идват в София не е да са чужденци
    Па и вие големите софиянци...бас хващам че на повечето от вас родителите или бабите и дядовците са от провинцията.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    За съжаление един ден и аз ще съм от "тъпите селяни, които пристигат в милия ви град" по простата причина, че в моя няма да имам възможност за добра реализация. Университетът тук няма добри специалности, а и после няма перспективни работни места. Тежко ми е, обичам града си и не искам да го напускам, не харесвам София, никак даже, но ще се наложи.

Мега фен Аватара на machoka
    E колко такива теми трябва да изтрия, за да разберете че не са добре дошли?!
    Тези стари комунистически порядки би трябвало отдавна вече да са отживелица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си