- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правим, софиянци?
Горе главата човече и аз си я обичам!Първоначално написано от Анонимко
Ти си автора на темата предполагам!
![]()
Light The Universe
А не мислиш ли, че ако сега не си развиваме мозъка по някакъв начин, а въртим кючеците по масата, когато остареем, пък въобще няма да можем да мислимПървоначално написано от Анонимко
Не не съм, но следното мнение има смисъл:
Е, да не се обиждат хората, но доста от тези, описани по-долу тук са такива:
Леле май всички в тоя форум са доста прости и ограничени - и Софиянци и другите. Леле колко сте тъпи. Ако знаете, жалки сте. Спорите за глупости и се интересувате от пълни простотии, които не би трябвало да се мислят или обсъждат, нали все сме хора, я се засрамете. То, бива бива простотия, но това вече е простотия до шия, а после фешъните били прости, знаете ли какво - на криви хора целия свят им е крив. Направо сте толкова тъпи и се интересувате от простотии, не си губете времето, веднъж се живее, сега сте млади, ще мислите по тези крайно философски въпроси, когато остареете, сега е време за купон.
Да, а може и като остареем да се окаже, че повече сме мислили от колкото живяли. Не, мерси. Това е живот за да се живее, не за да се мисли постоянно. От време на време може, но ми прави впечатление, че някои тук са забравили защо децата са щастливи - мислят по-малко и по-малко разсъждават, повече живеят. Спомнете си, не бързайте да забравяте колко чисти и непринудени, необременени от информация и мисли, но пък затова по-щастливи сте били.Първоначално написано от shadow4e
Всеки си избира начина на живот и кога как и с кого да копунясва!Първоначално написано от Анонимко
За всичко си има време като си разпределиш всичко разумно!
Light The Universe
Да, но аз забелязах, че в моето даскало (и не само) се уважават хората, които живеят на макс, пък дори и да не мислят, в моя клас само пет шест човека са по-умни, другите не мислят, но пък са по-щастливи. И затова аз избрах да съм от мнозинството, точно за това не можете да ми се сърдите, че живея така като тях, защото точно както казахте всеки си избира начина на живот. Но, специално темата предизвика раздори, а аз не обичам скандалите.Първоначално написано от Valar
Ххахаха, спокойно не ти се сърдя![]()
Явно не можеш да си разпределиш времето, щом не ти остава време да мислишТемата предизвиква раздори, защото някои хора започват да обиждат, а ако всички говорят нормално и само дискутираме, би се получила добра дискусия
![]()
И колкото и да не ви се вярва - такъв бях до 6 клас и бях щастлив. Затова миналата година пак станах себе си. И мога да ви кажа, че така съм по-щастлив. Вижте Вип Брадър - Венета е прекалено умна за да седи при тия нещастници, те са глупавички. Разбира се, изключвам Калин, Здравко, Христина, Катето Евро и Тишо. Другите са прости и ограничени, но както виждате лесно си живеят, Венета като нещо я притеснява прави скандали, а другите по-рядко правят скандали. Пример е, че Десислава и Азис не знаят столицата на Австралия. Аз я знам - Канбера. И какво от това? В училище, а и после в университета (без значение дали са от София или от провинцията) само бележкарите и зубърите успяват, да не би да се окаже, че обикновено умните в живота са тъпи в училище? Ами ако е така, защо ми е да знам нещо, което не ми помага по никакъв начин? И забелязах, че околните си промениха държанието, сега като почти никога не споря и не се интересувам от тях и тяхното мнение, и вече няма спорове на политическа тематика и кво? Само печеля. Бях щастлив до 6 клас, и сега пак ще бъда щастлив. И не съм единствен ограничен - светът е пълен с такива, даже е лошо, че повечето са такива, разликата между мен и масата е, че аз разбирам, че съм ограничен, но след време няма да разбирам, ще си мисля, че съм нормален, защото тези, които считат за нормални са ограничени. Умните считат за луди.
Умните считат за луди.
В твоита среда явно!
Жалко....
Тази тема заприлича на бит пазар!!!![]()
Light The Universe
Идеята ми е, че само това, че в момента си съумял да напишеш толкова дълъг пост и най-важното смислен, означава че можеш да мислиш и да разсъждаваш. Пишеш и доста грамотно, бравоТи просто си решил да се забавляваш повече.
Прав си, че много неща от у-ще, няма да ни потрябват, но никой не е казал, че всичко трябва да се знае и да зубирш наизуст. Важното е да имаш добра обща култура.
Така е, и аз стигнах до този извод. По-простите успяват, поне в България. Странно, как в този форум са се събрали 2% мислещи млади хора? Едва ли някоя поп-фолк певица или манекенка знае много, но пък затова печели много, а и за какво им е да са умни, като умните страдат. Така е, бях тъп (като повечето хора в българия) и ми беше кеф, после поумнях - и всички се държаха с мен като с боклук, миналата година пак станах тъп като другите и сега ми е приятно, удобно и най-важното -спокойно. А темата скара много хора.Първоначално написано от Анонимко
Не само в моята среда, също и в градския транспорт простите напират, по улиците е пълно с фешъни.Първоначално написано от Valar
Ами така е, само че като се оплаквате да знаете - проблемът е, че сте много умни. Прекалено мислите. Отидете в някое училище, да видите какво правят децата. Защото аз съм 12 клас, но моите си бъркат у дупето (наистина, не е шега), а като им заговориш за политика и вика: "Не знам, не ме интересува. Не ме занимавай. Да." Даже се чудя, това ли е в основата на детското щастие - липсата на знания и на много развито разсъждаване?
това е основата на всяко щастие,но твърде късно ще го осъзнаеш - вече ще си нещастенПървоначално написано от Анонимко
За информация не знам, но една значителна част от форума определено не е обременена с мисли...необременени от информация и мисли![]()
Няма да си троша нервите с дървени глави... Ако смятате, че като сте родени в София(най-вече), Варна , Пловдив... А не в Кардам или село МериЧлери (има такова), сте хванали Господ за *уя, лъжете се...
Също се лъжете жестоко,ако си мислите , че не говорите на диалект. Била съм къде ли не в България, но книжовна реч съм чувала само от телевизията, и то рядко...
Но предполагам, че след като няма с какво да се гордее човек в личен план, трябва да се намери друг повод за фръцкане... И тук идва страааааааашната гордост и невероятното предимство, че си се пръкнал в град с 20 вместо 2 панелни квартала, в държава с население колкото едно китайско предградие... Уау!![]()
![]()
Ще се съглася с Експлоитед- жалко е.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Абе пет години не са ли малко на нещастие от 7 до 11 кл. вкл.? Аз вече го осъзнах и вече съм същия вятърничав и щастлив човек, вече не мисля за другите какво ще кажат.
Циганите на сапун, селските бекове на веро!
Musical revolution spreading through the land
Big city white boys, ready to make a stand
Angry, tattooed, and scarred,
We're really a nasty bunch
Тц - тц и като сте от сф и кфо ??? Нещо повече ли сте немога да разбера хора като хора ако не сме от сф да не сме отровни случаино ?Тая простотия само в БГ ужас
![]()
То лошо няма, но в последно време всичко масово се изнася към София и много краища на България се обезлюдяват.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Да съм упрекнал някой, че търси по-добро бъдеще и по-добра реализация?Първоначално написано от exploitedteen
Не упреквам, а изразявам мнение.Първоначално написано от exploitedteen
За стопанството съм съгласен, но нямах точно това предвид.
Много села примерно остават с население от няколко човека на по 70-80 години.Първоначално написано от exploitedteen
Популацията на по-малките градове също намалява, но не мога да виня хората за това, че искат по-добро бъдеще, както за себе си така и за децата си.
Ще се радвам да видя този обратен процес.(Предполага се, че ще сме още живи, за да станем негови свидетели.)
Само тва остава - да се изпокараме по градове."градска дискриминация"![]()
Оставете ги да си идват в София не е да са чужденци![]()
Па и вие големите софиянци...бас хващам че на повечето от вас родителите или бабите и дядовците са от провинцията.
За съжаление един ден и аз ще съм от "тъпите селяни, които пристигат в милия ви град" по простата причина, че в моя няма да имам възможност за добра реализация. Университетът тук няма добри специалности, а и после няма перспективни работни места. Тежко ми е, обичам града си и не искам да го напускам, не харесвам София, никак даже, но ще се наложи.![]()
E колко такива теми трябва да изтрия, за да разберете че не са добре дошли?!
Тези стари комунистически порядки би трябвало отдавна вече да са отживелица.