И колкото и да не ви се вярва - такъв бях до 6 клас и бях щастлив. Затова миналата година пак станах себе си. И мога да ви кажа, че така съм по-щастлив. Вижте Вип Брадър - Венета е прекалено умна за да седи при тия нещастници, те са глупавички. Разбира се, изключвам Калин, Здравко, Христина, Катето Евро и Тишо. Другите са прости и ограничени, но както виждате лесно си живеят, Венета като нещо я притеснява прави скандали, а другите по-рядко правят скандали. Пример е, че Десислава и Азис не знаят столицата на Австралия. Аз я знам - Канбера. И какво от това? В училище, а и после в университета (без значение дали са от София или от провинцията) само бележкарите и зубърите успяват, да не би да се окаже, че обикновено умните в живота са тъпи в училище? Ами ако е така, защо ми е да знам нещо, което не ми помага по никакъв начин? И забелязах, че околните си промениха държанието, сега като почти никога не споря и не се интересувам от тях и тяхното мнение, и вече няма спорове на политическа тематика и кво? Само печеля. Бях щастлив до 6 клас, и сега пак ще бъда щастлив. И не съм единствен ограничен - светът е пълен с такива, даже е лошо, че повечето са такива, разликата между мен и масата е, че аз разбирам, че съм ограничен, но след време няма да разбирам, ще си мисля, че съм нормален, защото тези, които считат за нормални са ограничени. Умните считат за луди.